10tilføjet af

mad med date

Jeg skal ha besøg af en date og vi skal lave mad sammen, hyggeligt!
Men hvad ska vi så lave af mad- det skal være sådan noget man kan stå og nusse med mens man snakker og så ska det ik være al for overdrevet.
Ideer?
tak :)
tilføjet af

hvad med brændende kærlighed?

eller italienske kødboller med spaghetti, ligesom i Lady og Vagabonden, det ville være romantisk.
Husk også noget romantisk musik til maden.
tilføjet af

Hvad med

noget wok-mad. Der skal jo snittes en masse grøntsager så det tager lidt tid - uden at det er alt for avanceret, og samtidig er der tid til at drikke et glas rødvin og hyggesnakke. Og så synes jeg det smager super godt og kan laves på mange måder, så selv hvis I er kræsne skulle det kunne lade sig gøre.
tilføjet af

Vil foreslå noget eksotisk

fx.En indisk krydret ret(kunne være lammekød?) med søde frugter anrettet som tilbehør, og hjemmelavet iskugler til dessert-ellers kunne det være sushi, med tangsalat, og citrondressing-eller græsk mousaka???(I kan jo, lave om på fyldet så det er mere blandet, ved at squash er gode at blande i sammen med kødfyld)
eller en lækker vegetarisk ret
tilføjet af

Misforstået...

...hvis din date er gået med til at I skal lave mad sammen, så er det da fordi han tror at I bare skal gøre det frække på køkkenbordet...!
Den der med at I skal lave mad sammen er da udelukkende en dum undskyldning for at komme over dørtrinet!
tilføjet af

Besøg af Date.

Ved du godt at Date betyder Stævnemøde,og at Blind betyder Blind.Altså skal du have stævnemøde med en blind.Hvordan vil han/hun hjælpe med madlavningen.Hun/Han kan jo ikke se.
tilføjet af

Hvem er det

der er blind? Nå, det må nok være mig, for jeg kan ikke se noget om en BLIND date i daterens indlæg, sååå...
tilføjet af

Hvad med

en pastaret. Det kan de fleste lide, og det plejer ikke at være så avanceret. F.eks. lasagne, hvor i selv laver det helt fra bunden. Så kan den anden jo lave salat til.
tilføjet af

Tjaeh

Som du selv siger, så skal det nok ikke være for voldsomt, men gør det nu heller ikke for simpelt og kedeligt. Du kan jo sagtens forberede en masse, så det kun er hygge opgaver der er tilbage. Med hensyn til maden, tror jeg det er vigtigt at det er et let måltid, for hverken mænd eller kvinder er generelt særligt romantisk anlagt hvis de er nødt til at slå mave ;-)
tilføjet af

Tortilla's

Det vil være en oplagt ide at lave tortillas, da der skal skæres en masse grøntsager ud og dermed bliver der tid til at snakke og sludre imens. og det kan give gode afslappede grin når man skal samle sådan en pandekage og spise den, og så er det lidt sensuelt/dyrisk at spise med fingrene.
tilføjet af

Lidt valentine mad måske

Syntes der er nogen gode forslag her specielt til den søde del
http://www.maduniverset.dk/show_hoejtid.phtml?katnavn=Valentinsdag
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.