3tilføjet af

forelsket

Hejsa Allesammen.
Jeg har fundet en held vil sød og dejlig fyr for lidt over en uge siden, og jeg tro jeg er blevet forelsket, men der er noget i mig der ikke rigtig vil indrømme det, da jeg er bange for at blive såret, det skal lige siges at jeg for næsten et år tilbage mistede en fyr jeg boede sammen med og elsket over alt på jorden, men han var mig utro, hvilket jeg ikke viste noget om, indtil han en dag kom ud fra den blå luft og sagde at vi ikke kunne være sammen mere, da han havde være utro op til flere gange, jeg havde overhovede ikke mærket noget og havde derfor ingen andelse, det tog mig næsten 6 måneder og komme over, og for første gange siden det sket, er jeg nu forelsket, jeg kan mærke det i maven og jeg bliver svimmel når jeg kysser ham og savner ham helt vild når vi ikke har sammen, men jeg bliver bare så bange for denne fornemmelse af forelskes, og bange for at blive såret.
det skal lige siges at min nye kæreste aldrig har været utro, og han siger hele tiden hvor sød og dejlig jeg er, og kommer med så ting til min næsten hele tiden.
det skal lige siges at jeg er en pige på 21 år.
hvad kan jeg gøre?
knus mille
tilføjet af

Tillykke med kærligheden

Hej Mille,
Jeg kan trøste dig med min verden ser ligesådan ud, trods mine 28 år. Jeg er også helt nyforelsket, forvirret, usikker, glad og fjollet og alt det andet en sådan forelskelse bringer med sig. Men i bund og grund kan du ikke gøre andet end at være dig selv og dine følelser tro. Det er dumt og oftest formålsløst at skabe situationer og stemninger, som ligger dig fjernt i et forsøg på at virke kostbar og uberørt af denne søde og dejlige fyr. Så det er bare frem med al dit kvindelige mod og sige til den pokkers knægt, at han er super dejlig!! Dét er han da nød til at tage hatten af for. Og så har du gjort hvad du kunne. Håber I får det dejligt!
Hilsner T.
tilføjet af

søde, søde,søde

søde hør her... lev i nuet... og jeg ved at det såre når ens kæreste er utro, og man tror straks at den næste kæreste man får, går ud og gør det samme nummer som det andet fjols man havde tidliger.. du er ung, og det samme er jeg.. jeg er godt nok kun 19, men jeg lever i nuet, for en dag er du for gammel til at slå dig løs, og det har du chancen for at gør nu, så lev dit liv, og ha det sjovt.. så skal det hele nok gå... det vil jeg love dig..
tilføjet af

mille

hejsa T
Tusind tak for dit svar, det er rart at vider er ander end mig der har det sådan, og jo tak vi har det rigtig godt sammen, han er bare så sød og dejlig, og jeg prøver virkelig at være åben over for de følelser jeg har for ham og det hjælper også lidt, og et ordsporg som vi alle kender er " Tiden lærer alle sorger"
Håber alt godt for dig også .
knus mille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.