2tilføjet af

Hvordan en skøjtebane kan skabe glæde.

Vi har fået en skøjtebane her i Vejle, som blev taget brug her for omkring en uge siden, og det virkeligt positivt at se hvor glade byens borger er blevet for denne bane. Og jeg nyder at se når jeg kommer forbi på min cykle at se hvordan denne bane bliver brugt, selv i går aftes ved halv tolv tiden var der mennesker nede at stå på skøjter da cyklede forbi.
Jeg vil godt give en tak til Vejle byråd for at få lavet denne skøjte bane som jeg kan se den vejlensiske befolkning har taget til deres hjerter. Jeg del gange været stærk modstander af den politik der blevet ført i byen, men den beslutning der taget med denne bane skal i have min store tak for, og jeg håber byrådet vil forsætte med føre en kultur politik i denne ånd, og lavede lidende folkelige tiltag rundt omkring i byen, som at bygget nogle idræts haller til borgerne rundt omkring i bydelene.
Eller tror jeg vil ned og se på prisen på et par skøjter, og begynde at løbe lidt efter mørkes frembrud de første par gange.
Mvh Claes
tilføjet af

har du fundet

dig en kæreste?? er du kommer over spakerien ?*G*
hvis du falder bliver sjovt!!!
tilføjet af

Ja,den er fin i vejle

Ja,det er en fin skøjtebane i vejle.Men det klatretårn er helt malplaseret,og burde fjernes.
Dejligt at se disse mennesker glade og tilfredse på skøjter.Jeg tør ikke selv skøjte,da jeg lider af knogleskørhed,og er bange for at falde,men jeg nyder da synet af de glade mennesker på isen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.