8tilføjet af

Fitness

Jeg havde ellers forsvoret det, men har nu meldt mig ind i et fitness-center. Håber virkelig, jeg kan finde gejsten til at fortsætte med at komme der - sidste gang jeg forsøgte, gik det ikke så godt, da jeg kom der ca 5 gange i løbet af de 3 mdr, jeg var tilmeldt.
Det er godt nok også dyrt! Helt vildt dyrt trods studierabat - det kan jo også være en motivationsfaktor...
Men de har interessante hold der, så jeg er forhåbningsfuld omkring min egen motivation.
Én ting undrer mig dog, der er nogle piger der, som tydeligvis lider af anorexi - hvorfor lader man sådanne folk melde sig ind? man må måske ikke frasortere dem, eller? Undrer mig, at de ikke falder om af overanstrengelse.
tilføjet af

hvorfor skal man frasortere dem?

Det er da til for alle. Både dem der vil tabe sig og dem der vil tage på med muskelmasse. Eller bare vil i bedre form.
tilføjet af

Det kan der være noget om

Men det undrer mig bare, at anorektikere kan klre det energimæssigt - at bruge løbebånd og cykler eksempelvis. Det kan da ikke være sundt, hvis man ikke indtager føde?
tilføjet af

Hallo!

Jeg må lige tillægge mig Rollo her. Hvad er det for en frasortering du her er ude i at ville.?
Fitness er for alle, også dem du ikke ligee synes måtte behøve det. Det er ikke kun og
udelukkende et spørgsmål om at ville tabe sig, man går der, men netop også for at
nogen vil opbygge en muskelmasse.
tilføjet af

tja, De ser da ud til

at være sundere end dig, hvis de sagtens kan klare det, og et bevis på at de ikke lider af anoreksi.
tilføjet af

Sundere, nej

det skal du nok ikke regne med - og der er ingen tvivl om, at de pågældende lider af anorexi. Det er skam heller ikke fordi, jeg vil have dem smidt ud, jeg tænkte bare på, om fitness-centre har sådanne overvejelser, når folk melder sig ind.
tilføjet af

Pas på med fitness!

De er søde når du melder dig ind - men når du melder dig ud igen - så skruer de bissen på og forlanger ekstra betaling. Jeg kom i klemme sidste år da jeg skulle melde mig ud. Jeg havde skrevet under for et år (januar - december) = 12 måneder. Men i følge fitness.dk er et år på 13 måneder! De har ret til at opkræve en måned ekstra når du melder dig ud. Fordi det er et abonnement der fortsætter - og man skal være i god tid med udmeldingen. Nå okay tænkte jeg. Så jeg regner med at det bare er 389kr. MEN da jeg får betalingsservice seddlen kan jeg se at de trækker 429kr. Jeg brokkede mig til dem og spurgte hvorfor jeg skulle betale ekstra for at melde mig ud. De sagde at det var fordi at jeg meldte mig ud før tid!! HALLOOOO?? Jeg blev gal og spærrede dem på min konto - men 4 dage efter sendte de et girokort med 100kr i rykkergebyr.
Og når du først har meldt dig ind - kan du ikke melde dig ud før perioden er omme. så pas på!
tilføjet af

det har de informeret om

altså, at jeg skal melde mig ud, hvis ikke abonnementet skal fortsætte efter bindingsperioden, men hvorfor var den sidste måned dyrere for dig? Det lyder da mærkeligt, du havde da ikke meldt dig ud før tid?!?
tilføjet af

ikke til at vide...

men hvorfor var den sidste måned dyrere for dig? Det lyder da mærkeligt, du havde da ikke meldt dig ud før tid?!?
Ja - jeg ved heller ikke hvorfor det var dyrere. Jeg ringede til dem d. 29 november for at melde mig ud - der sagde de så at jeg skulle komme ned og gøre det. Jeg kunne først komme derned d. 2December. Men hvorfor det er dyrere har jeg ingen anelse om - de er nogle pengepugere!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.