Jeg sidder lige og læser lidt op på nyheder efter ferie og erfarer, at den talentfulde motorsportskører Christian Bakkerud ulykkeligvis er omkommet i en soloulykke 🙁
Jeg læser så videre og det er først nu gået op for mig, at han stoppede karrieren for nogle år siden. Kan heller ikke rigtig forstå, at han skulle være blevet 26 år allerede (tiden går hurtigt).
Jeg kom så til at tænke på Kristian Kolby, han var jo også en lovende formelkører, som var sat i stilling til at køre Formel-1 på sigt. Men jeg synes det er lidt tid siden, man har hørt om Kristian Kolby. Hvad laver han nu? Forhåbentlig kører han stadig motorløb på habilt plan. Nogen her, der ved, hvad han roder med idag?

"Kristian retired from racing in 2003 at a young age due to his backers going into receivership."
.....sørgelig skæbne.....
tilføjet af

Talent havde han bestemt

...for 11 år siden:
"Løbet vandtes af tjekken Thomas Enge, der kører for McLaren formel 1-teamets juniorholfd, og hans teamkammerat, sydafrikaneren Thomas Scheckter, tog andenpladsen, mens australieren Mark Webber (Arrows), blev nr. tre. Kristian Kolby var på fjerdepladsen 20 sekunder langsommere end vinderen, men kun fire sekunder efter Webber."
4 sekunder efter den nuværende top-formel1-kører Mark Webber, under svære betingelser i et længere løb. Og så er deres karrierer gået så forskelligt. Ja ja, det er vist nemmere at blive i sporten hvis man bor i det rigtige land...