11tilføjet af

hvad vil han ??

Hay med jer alle !
mit problem er at jeg i 3 år har kunne lide denne fyr, kæresten er netop skredet for en lille måned siden og det virker han lettet over. jeg har fortalt ham flere gange hvad jeg føler for ham og han har sagt at det var gengældt, men han synes det er bedre som venner ! men om et par år ville han ikke have nogle problemer med at vi var sammen! han er altid så kærlig og romantisk når vi er sammen som venner og mange gange ender det med at vi sidder og kysser og filler lidt, og han tror ikke på at vi ville passe sammen til hverdag. Han lægger konstant op til mig og jeg hopper jo med på vognen. han har sagt at han ikke vil udnytte mig og det kunne han jo nemt have gjort, men det har han ikke ! han mener åbenbart at 3 års forskel er meget da han er 21 og jeg selv er 18 ! mit problem er bare jeg ved ikke hvad han vil og hvad jeg skal gøre ! han vil gerne bare være kysse kramme venner, men det tror ingen af os at jeg vil kunne holde ud da jeg gerne vil have et fast forhold med ham, men han siger det er op til mig! hvad skal jeg forholde mig til når han siger at hvis han skal være ærlig så kan han også godt lide mig som mere end en ven, men er alligevel omvendt??
håber på svar og vejledning ! :)
tilføjet af

Læg ham på is...!

Hej.
Hvordan ka du sige at han ik udnytter dig?! Han udnytter dine følelser til at få det han vil ha, og det lader til at det er ok med dig. Det er da klart at han ik vil være kæretster når han alligevel får det han vil ha, uden at være bundet af en kæreste. Jeg synes at du skulle prøve at spille kostbar, være lidt mindre til rådighed. Man vil altid meget hellere ha det man ik ka få, frem for det der er let at komme til. Held og lykke med ham..
tilføjet af

Nej du skal ikke lægge ham på is!

Jeg mener bestemt ikke at du skal lægge ham på is!!!
Det gør det hele meget værre end hvis I prøvede at snakke det hele igennem igen.. Fordele og ulemper..
Jeg taler af erfaring da jeg er blevet droppet af en ældre fyr fordi jeg lagde ham på is.. BIG MISTAKE.. Jeg elsker ham stadig og Blew the chance of being with him.. Det var det dummeste jeg nogensinde har gjort..
Det ville da også være ærgeligt at miste den du har elsket i 3 år ville det ikke??
Jeg er da meget ked af at have mistet min eks selvom jeg ikke har elsket ham nær så længe fordi jeg ikke har kendt ham så længe..
tilføjet af

hmmm...

vi snakker kanon godt sammen om alt og det er dejligt. Han er menneske kender og kan altid mærke når der er noget galt og det er sq dejligt ! I skal alle have tak for svarene ! *SS*
tilføjet af

er han dum

hey når du måder en køn fyr der er lige glad med dig men du vil gærne være kærste med ham han vil ik så lad værre med at spørge ham (et godt tip)=godt
tilføjet af

øhh...

han er jo ikke lige glad med mig det er det der er så helvedes svært !
tilføjet af

Udnyttelse!


Hejsa..
Du skriver at han ikke vil udnytte dig,og dermed vil jeg gætte mig til at du mener seksuelt!?!
I har måske ikke været i seng sammen etc. Men han udnytter dig alligevel! Han udnytter dine følelser og det har han gjort i 3 år nu... Du har sikkert ikke været sammen med en i de tre år.. Andet end små kæresteri..
Ved nemlig lige, hvordan du har det! Har sel været vild med den samme i 6 år..Han er nu gift og skal have barn...
Vi flirtede også i mange år og, hvad der dertil hører.. Men aldrig kærester...
Jeg er stadig vild med ham, men ved at det aldrig bliver os to.. Men han udnyttede også mine følelser, og kan stadig...
Det pisser mig af men der er ikke andre end mig selv der kan gøre noget ved det..
Og du er også den eneste der kan gøre noget ved det!! Sig til dig selv, vil jeg rende efter ham i en uendelighed, eller vil jeg videre og opleve at der er andre skønne fyre derude....???
Det er ikke sådan lige til - det ved jeg :o)
Men, hvis jeg var dig (og, hvis jeg kunne gå tilbage i tiden) ville jeg droppe ham!!! Jeg tror at det er det bedste for dig!!
Håber at du kan bruge dette til noget!?!
tilføjet af

tror jeg kender det!!

hej..
det er nok mere et spørsmål til Queenie. jeg er i samme båd, jeg er blevet glad for en der nok kun udnytter mig sexuelt. vi har haft noget kørene i et par år nu, når jeg nævner føelser, snakker han uden om, og jeg bliver ikke kloger. jeg er inderst inde, bange for at miste ham, og jeg troer og håber der ender godt. nu til mit spørgsmål.. set i bakspejlet, ku du have gjort noget, for det kunne blive jer?? og et spørgsmål til alle... har kærlighed og sex noget at gøre med hinanden??? og hvad??
tilføjet af

Svar til Pjuske

Hej Pjuske.
Jeg ved faktisk ikke om jeg kunne have gjort noget for at det kunne have blevet ham og mig!?
Men jeg tror det ikke. Da jeg har på fornemmelsen, at han første synes jeg var for ung. Jeg er 23 og han er midt i 30. Og for det andet tror jeg bare at han vil have en kvinde der bare sidder derhjemme og venter med maden etc. til ham (og det er jeg IKKE :-)) Men nu han fundet denne kone... Hmmm.. :o)
Så nej, jeg tror faktisk ikke jeg kunne have gjort meget mere end jeg gjorde for at det kunne have blevet ham og mig...
Dit andet spørgsmål tillader jeg mig lige at give et lille svar på..
Kærlighed og sex har noget med hinanden at gøre.
Når man er i et forhold og forelsket, er det en af de ting der virkelig binder hinanden sammen. Man blotter sig så at sige overfor hinanden!
Jeg personligt har svært ved at gå i seng med en fyr, jeg kun har været sammen med en aften. Det sker faktisk aldrig!
For at kunne åbne mig på den måde skal der være tillid, følelser etc. indvolveret. Sex er meget personligt i følge mig (og nej jeg er ikke kristen).
Hvis jeg var dig ville jeg bryde med den person du har noget kørende med. Som du selv skriver udnytter han dig kun seksuelt - du er sku mere værd end det! Vi har alle brug for kærlighed i vores liv, sex er "bare" en sidegevinst i et forhold!
Jeg tror at du så stille ødelægger dig selv ved at lade "forholdet" kører!!! Fordi at du ligger følelser i det og det gør han ikke.
Drop ham, det er klart det bedste!!!
Håber du kan bruge mit svar til noget!
Knus Queenie
tilføjet af

hej queenie tak!

hej og tak for dit svar, men jeg håber på at det nok skal blive os to engang, også fordi han jo siger så mange dejlige ting, og det kan ikke passe, hvis han ingen føelser har. ham du hade var det en du tilfeldigt mødte, og var du utro? hvordan har du det med han har fundet en anden, for det har jeg også lige fundet ud af af min har🙁et eller andet sted tænker jeg Hjælp er det den samme vi snakker om!!måske du kunne såtte hans for bogstaver her. knus fra den parnoide!!
tilføjet af

Til Pjuske :o)


Ham jeg havde ja, hvad kan man kalde det, et "forhold" til, er jeg har kendt faktisk hele mit liv, vi bor og er opvokset i samme egn.. Ja forstår ikke, hvad du mener med om jeg var utro?? Han tilgengæld har været sin (nu kone) utro med mig. Og dette har jeg overhovedet intet problem med. Jeg har det i stedet for rigtig godt med det!
Og kan, hvis jeg vil stadig få ham.. Men jeg har sagt til mig selv, hvis jeg vil videre finde mig en ny, må jeg glemme ham.. Og det er sgu det bedste valg jeg har gjort! Selvomjeg stadig har følelser for ham!
Hvordan jeg har det med at han har fundet en anden.. Se det er et meget svært spørgsmål!!
Jeg vil jo for alt i verden gerne have ham, han var min første store kærlighed, og den er som bekendt svær at glemme.. men alligevel er jeg egentlig glad for at vi ikke er sammen.. Men... Ja det er et svært spørgsmål.. :o)
Jeg bliver nødt til at spørge dig om, hvor gammel du er?? Jeg er 23.. Nå det har jeg vidst skrevet før..
Ham jeg havde et "forhold" med hedder Søren... :o)
Du må ikke lade dig påvirke for meget af de søde ting han siger til dig! Hvis jeg kender den type ret, så er der kun én grund til al den "sweet talking" og det er at få en med i sengen!!!
Jeg sidder og tænker at hele din historie minder så forfærdelig meget om min...
Og jeg vil ikke ønske at en anden skal igennem det jeg har været igennem.. Det har også gjort mig stærkere.. Men så alligevel...
Jeg ville råde dig til at bryde med ham, der er så mange andre søde og dejlige fyre herude i den rigtige verden :-) Det fandt jeg ud af da jeg gjorde op med mig selv...
Knus Queenie
tilføjet af

Hmmm......

Hmmmm..... sjovt jeg troede det var mig der havde problemet her, a det trods alt var mig der oprettede denne debat, men oki tog nok fejl !!
SORRY..........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.