20tilføjet af

Hvad gør jeg galt? :s

Hej...
Jeg er en fyr på 17 år, som aldrig har haft en kæreste. Jeg har heller ikke været i seng med en pige endnu, og det er træls, når man hører alle sine kammerater snakke om deres sexuelle erfaringer osv. Jeg ved ikke hvorfor, det ikke er lykkedes for mig at få en kæreste endnu, måske fordi jeg er lidt genert?
Mine venner spørger tit, når vi er i byen om jeg ikke skal finde en dame, eller så skal de nok finde en til mig, men jeg tror bare ikke at jeg er sådan en, der kun vil have et one-night-stand og så håbe på, at man aldrig møder pigen igen... - jeg mener, alle kan tage i byen en lørdag aften, finde en "billig" tøs og så få brudt "forbandelsen", men det er ikke det jeg vil. Jeg vil hellere have en rigtig sød pige, som man føler sig tryg ved og som man kan stole på - en kæreste!
Jeg har skrevet med piger før, men det er aldrig blevet til noget i sidste ende.
Det er ikke fordi jeg er overvægtig, grim eller noget - tværtimod vil jeg sige. Jeg har dyrket ju-jitsu i mange år, og har en rigtig god fysik med store veltrænede muskler, vaskebræt etc. (ikke overpumpet), og jeg får tit at vide, at jeg har en flot krop, så mit udseende er nok ikke der problemet ligger.
Jeg ved virkeligt ikke hvad jeg gør galt. Mine veninder siger, at jeg er en rigtig sød fyr, og at det overhovedet ikke har noget med mig og den måde jeg opfører mig på at gøre. Men hvad er det så? Jeg er lidt genert som jeg nævnte tidligere, så måske er det det? (det har jeg overbevist mig selv om i hvert fald)
De siger også, at den rette nok skal komme, og at hun står lige rundt om hjørnet...
Det er bare lidt træls, at se dem, som kan score næsten hvilken som helst pige de vil - udelukkende for at få dyppet snablen. Jeg fatter bare ikke hvorfor (nogle!) piger går efter dem, da jeg føler jeg kan give dem mere end som så. Jeg føler at jeg gør alt for mine venner og dem som jeg holder af, og tit sætter deres behov foran mine egne.
Men skal jeg være helt ærlig, så tror jeg også at jeg har gået efter de forkerte piger indtil videre. Det er bare ikke særligt sjovt at sidde tilbage her, mens så mange andre har en kæreste at dele tilværelsen med.
Nu ved jeg godt, at piger kigger på meget forskellige ting hos fyre, men hvis jeg kunne få nogle godt råd/tips til hvad jeg måske kunne gøre for evt. at at forbedre mine chancer hos pigerne, vil det bare være helt perfekt.
Jeg har normalt ikke problemer med, at tale med folk, men når det er en jeg er blevet lidt lun på går der sommetider en klap ned og så ved jeg ikke hvad jeg skal sige, så hvis I har nogle gode råd til at overvinde sin generthed oveni kan det ikke blive bedre... ;o)
Men ellers et par gode tricks til hvad man kan gøre/sige for at få en pige til føle sig interesseret i sig... - ved godt det måske er lidt heftige og svære spørgsmål at svare på...
Det kan godt være, at det bare er mig, der føler det sådan og at virkeligheden er en anden, men jeg savner virkeligt en kæreste... :o(
På forhånd tak :o)

Mvh. En dreng...
tilføjet af

Sund holdning !

Du lyder fuldstændig som min 17 årige søn ..... lidt genert, vil gerne i byen, har pigeveninder og ser godt ud .....
Der er absolut ikke noget galt med dig !!! Og du gør ikke noget forkert !!!
Du har til gengæld den rette holdning,- og desværre også sjældne efterhånden,- som gør at du derfor kommer til at vente lidt længere med at ha´ en kæreste, end dine kammerater gør.
Det du skal huske på når du kigger på vennerne, som gentagne gange scorer ....... det er ikke det "rigtige" de scorer ..... det er ikke det som holder ..... det er ikke det som vil betyde særlig meget ..... og det er absolut ikke kærlighed !!!
Vær du den du er .....en dag vil du møde en pige som kan se alle dine kvaliteter .... og som har de ting du også søger .....
Indtil da - bevar din uskyld .....scor ikke blot for at prøve sex .......som sagt,- du har den helt rigtige indstilling, og er meget bevidst om hvad du vil og ikke vil - hold på det,- den pige som får dig som kæreste eller mand ..... hun vil være meget heldig !! Din støbning hænger nemlig ikke på træerne mere !!!

Held og lykke fremover .... :-)
tilføjet af

woah!

uhyggeligt godt skrevet.. føler også tit på samme måde, men andre gange tænker jeg også bare 'fuck it', sætter noget fedt musik over, slapper af, og nyder at være alene og ikke være som alle andre :)
Håber du for nogle gode svar, som jeg også kan snuse lidt til ;)
tilføjet af

...

Nu har jeg det tit på samme måde som ham.. har de samme holdninger som ham.. så jeg kan godt sætte mig ind i hans situation.. ja man kan vel sige, at jeg allerede er i hans situation.
Jeg prøver ikke at spille hellig, som det lige nu ser meget ud som om jeg gør, men jeg bliver nød til lige at sætte en 'statement' for det efterfølgende her..
Jeg har også tit hørt det råd du giver, men jo mere man hører det, jo mere mister det sin betydning, på en eller anden måde. Når man går og venter i lang tid på den eneste ene, begynder man enten at blive mere og mere desperat, og til sidst giver efter presset, og bare score en for at score, som alle andre, eller også opgiver man bare håbet, og ender med at være meget pessemistisk over for kærlighed. Nu kan jeg jo ikke tale for alle og enhver, for folk er jo forskellige, men sådan er min opfattelse af denne situation.

Men det er stadig et godt råd, og en dejlig opbakning som du kommer med!
tilføjet af

Hvis du bare var nogle år ældre.......

Da jeg læste dit indlæg tænkte jeg bare - hvorfor findes der ikke flere af dine typer! Meget af det du skriver, kan jeg relatere til.
Jeg er 24 år gammel, hunkøn og har endnu ikke haft en kæreste. Har haft små korte forhold, men intet seriøst. Jeg vil det gerne, men fyren har enten kun villet være venner eller dropper mig efter sex. Min sexdebut fik jeg i april måned i år. Der er intet galt med mit udseende og personlighed. Går i byen hver-hveranden week i håbet om at møde en sød fyr, men desværre.... det er ikke lykkes endnu. De søde fyre står selvfølgelig i hjørnerne, men jeg tør ikke selv gå over til dem, da jeg måske selv er lidt genert.
Vil bare sige, at du skal have ros for dit indlæg, og at du en dag møder pigen i dit liv.....
tilføjet af

intet!

Hej..
Jeg er en pige på 18 år som faktisk heller aldrig har haft en "rigtig" kæreste, men jeg håber at jeg alligevel kan give nogle råd med hensyn til det med at "score" den rigtig pige. Husk at dette kun er mine opfattelser og altså ikke kan overføres til alle personer.
Jeg får tit den opfattelse at fyre (når man er i byen) skal drikke sig mod til at snakke med os piger, hvis de ikke kender os. Alle piger i "den-unge-gå-i-byen-alder" har formodenligt prøvet først at få elevatorblikket for hårdt af en gruppe fyre mens de højrystet snakker om én. Derefter får man "besøg" af en af disse fyre som forsøger at starte en samtale, hvilket jo også er fint nok. Men når man opdager at fyren er så stiv og påvirket at han dårligt kan se ud af sine øjne går det fede ligesom af det. Så et råd jeg vil give dig er at holde igen med de våde varer. Dermed ikke sagt at man ikke kan gå i byen uden at drikke, men hvis grunden til din bytur er at score er det vist de fleste piger der foretrækker en fyr der ved hvad han hedder frem for en der falder i søvn.
Jeg synes at du skal tænke over og mærke efter om du i det hele taget er parat til en kæreste endnu. Jeg ved det lyder latterligt, men bare fordi du er passeret de 15 år behøver du altså ikke have en kæreste. Det resulterer som regel i at man ingen kæreste får hvis man leder med lys og lygte!! Mine venner og familie begyndte også at spørge hvorfor jeg ingen kæreste har fundet endnu. For dem var svaret om at jeg endnu ikke havde fundet en der sagde mig noget ikke helt mok. Efterhånden begyndte jeg (nærmest i protest) at holde op med at "være på udkig", fordi de blev ved med at spørge, og det har faktisk resulteret i nogle helt fantastiske og morsomme byture hvor jeg faktisk har haft større mulighed for at score end hvis jeg havde kigge efter mulige emner.
Så lad vennernes udsagn flyve ing gennem et ene øre og ud af det andet og gå i byen for at have det sjovt.... Glem alt om dine spekulationer omkring det at finde en kæreste...... for pludselig står hun der!!
Og hvis ikke - så har du i det mindste haft en kanon tur i byen!!!
Held og lykke med at finde prinsessen!
tilføjet af

Forståeligt !

Jeg kan udmærket godt forstå at man på et eller andet tidspunkt blir´ frustreret .... og netop tænker .... er jeg ikke normal o.s.v. .....
Ikke desto mindre mener jeg at man skal holde på de værdier som betyder noget for en ..... moralen følger også med ..... og så skal man kunne se sig selv i spejlet dagen efter at man har scoret for at få sex .....
Det tror jeg ikke at du og "En dreng" ville kunne .... man kan tydeligt læse og forstå, at i har andre perspektiver her i livet, som SKAL gi´mening for netop jer ....
Udover det - hvem siger at man SKAL have haft sin seksuelle debut som 17-årig ???
Jeg tager hatten for de unge idag som "kan holde sig på måtten" indtil den rigtige viser sig, for der et meget stort "pres" på jeres generation hvad sex angår ... altfor stort synes jeg ..... og det er der de fleste "falder i", og gør som alle andre ....
Derfor siger jeg igen - bevar jeres uskyld,- det er kun at respektere at i har stærke ønsker og værdier, og vil helt sikkert blive til jeres fordel en dag !!!
tilføjet af

De andre..

Hør her min ven du skal ikke altid tro på dine kammerarter og deres historier om hvad de har prøvet når det gælder sex, de passer som regl ikke, sigt halvdelen af det de siger fra og så har du sandheden...men tag det roligt det skal nok gå for dig, du finder en kæreste måske ikke imorgen men det skal nok komme, op med humøret :0)
At du er genert er der nogen piger inklusiv mig selv der finder chamerende, det er de fyre jeg altid er gået efter og de er ofte dem der har været de sødeste kærester. Men er du så genert du gemmer dig i hjørnet hvert gang der er en mulighed, så må du nok alligevel tage tyren ved hornen og selv søge kontakten med pigen. Det kan jo være hun heller ikke tør at indlede en samtale med dig.
Når du sætter ved siden af en pige så prøv at få en almindelig samtale igang fra starten af, i stedet for som mange fyre gør starter med en eller anden latterlig score replik.
Hvis der er én bestemt pige du godt kan li' så prøv at overvinde din generthed og invitér hende ud til brunch eller frokost, hvor i kan snakke samme kun jer to uden at dine venner sidder og kigger på dig. Måske kan du prøve med en dobbelt date hvis du har brug for en kammerart at støtte dig op af.
Held og lykke med din søgning
Iøvrigt godt indlæg
tilføjet af

Kender det godt...

Hey... Jeg er en pige på 15 år...
Det der med kærester kan være svært. Jeg har selv aldrig haft en kæreste, så ved hvad du taler om. Men hvis det er rigtigt at du ser godt ud, og du er en flink fyr, burde det ikke være noget problem. Måske skulle du bare prøve at finde en pige du ka' li' og sige det til hende. Fortæl hende alt det du lige har skrevet, så vil hun synes du er rigtig sød. Jeg ved godt det kan være rigtig svært, hvis du er genert, men jeg tror det vil virke. I hvert fald hvis det er en sød pige. Håber det var svar nok.
Knus Astrid
tilføjet af

Ja... Den var svær...

Hey...
Ja det er nogle lidt svære spørgsmål... Men hvis du virkelig ser godt ud og er en flink fyr, burde det godt kunne lade sig gøre. Bare prøv at tale med en pige du ka li om det. Fortæl hende sandheden, så synes hun du er sød... Det ville jeg i hvert fald synes. jeg er 15 en pige på 15.
tilføjet af

Hhmm

Hey!
Jeg synes du lyder som en ganske fornuftig fyr, og hvor er det dejligt at høre at du ikk kun er ude for at "få dyppet snablen"... - den pige som får dig vil være den heldigste.. - Jeg tror måske du skal tro lidt mere på dig selv: ret ryggen, ta en dyb indånding, sæt et skævt smil på, vær glad og positiv, tro på at det er dig der har kontrollen!
Held og lykke!
tilføjet af

En rose....

....til dig! Jeg forstår godt din frustration og længsel.
Jeg læser af dit brev, at du bl.a. er en intelligent, velformuleret MEN genert fyr. Du er 17 år og har livet foran dig, og du ved godt hvad du søger. Du er ikke som fyre er flest, men du søger dybere og vil ikke blot finde en kæreste for at få sex. Dyb respekt for det.
Som 34 årig halvgammel (i forhold til dig altså ;-)) kvinde, ville jeg ønske at fyre som dig var mere en selvfølgelighed end en sjældenhed. I min voksenverden er de værdier du har GULD værd.
Du efterlyser gode råd mht. hvad der kunne gøre en pige interesseret. De fleste piger på din alder går højt op i sig selv - så jeg vil mene det er dér du skal vise din ægte interesse for at vække hendes. Det tror jeg også vil falde godt i hak med dine indre værdier.
Vær interesseret, stil spørgsmål, vær lyttende og opmærksom uden at "hænge" på hende. Husk det ikke kun er en kvindes kunst at kunne spille lidt kostbar.
Du kan sagtens finde en kæreste - men jeg tror du bliver nødt til at affinde dig med at vente lidt på den rigtige, hende der sætter pris på netop dine værdier- med mindre du vil gå lidt på kompromis.
tilføjet af

igen tak

for et meget støttende indlæg :)
tilføjet af

Hvordan score du?

Hvis du vil score en sød fyr, men er lidt genert. Så
skal du ikke tænke på at score, når du vil i kontakt med
ham. Du kunne invitere ham på kaffe og kage, eller
en tur i biografen. Kun fantasien sætter grænser, for
de måde du kunne score ham på. Når du er lidt mere tryg
ved situationen, så kunne du spørge ham. En hel del
venskaber udvikler sig også til kærlighed.
Folk fokusere for meget på sex og præstationer, i stedet for
skulle de bygge et forhold op på et solidt grundlag.
Tilfældig sex med andre ender med at ødelægge dit følelsesliv, og
så får du senere i livet problemer med skilsmisser osv.
tilføjet af

Kære dreng

Vi har alle behov for ømhed og nærhed. Efterhånden som hormonerne i din alder buldrer, manifesterer det sig mere om mere som et sex ønske. Desværre bliver det også sådan at øjnene nærmest svømmer i sex. Det spotter pigerne lige på stedet. Der er intet der tænder en pige af som en fyr der kun har sex i hovedet. Nu bliver det lidt kompliceret. Piger i din alder har ligeså stor lyst til sex som du har. Det gælder for øvrigt også senere i livet. Men opdragelsen og samfundets moralbegreber holder mange tilbage. Du nævner selv at de piger som er villige til et engangsknald betragtes som billige. Det er da nogle gamle moralbegreber. Så du er for så vidt selv fanget i et dobbeltmoralsk dilemma. Du vil gerne have sex, men den pige der byder sig til er billig❓Kan du se problemet.
Lad være med at fare for hurtigt frem. Vær beleven, charmerende, ikke mindst følsom. Da Pingo stod i kirken og tårerne løb ned af kinderne på ham kunne han få hvilken kvinde i dette land han ville.
Bare rolig du skal nok komme til faddet, men respekter kvinden/pigen som går i seng med dig, selv om det kun er for en enkelt gang. God jagt og fornøjelse.
tilføjet af

Sweety

Hvor er du sød! Får sådan lyst til at kramme dig! Håber du engang finder din eneste ene!
Hilsen en ny 17-årig fyr der har det på samme måde
tilføjet af

Tak for jeres svar! :oD

Hey igen...
Jeg vil bare sige tusind tak for de mange tilbagemeldinger jeg har fået :o)
Jeg er virkeligt glad for at se så mange, der interesserer sig for og er villige til at hjælpe mig - 1000 tak for de ærlige svar der er kommet - dog med en undtagelse af Uniq, og hendes platte kommentarer, der alligevel ikke giver mening og i det hele taget er ret ligegyldige.
Igen... Tusind tak.

Mvh.
En dreng.
tilføjet af

Untagelse af Miggggggggggg

Hvad snakke di egentlig om...???
Men....Kun min navn, du har Skrivet
TAK SKAL DU HA'
Har du fundet det bedste Råd til Sex
ELSKE DIG
UNIQ
tilføjet af

Alder ingen betydning

Hvad betydning har alder, hvis kærligheden er til stede?
Som 28 årig sidder jeg her med en "brændt" følelse, igen. Ved ikke hvad det er med piger, men mange af dem vil kun have penge, luksus og sex. Kan vi mænd ikke levere de 3 ting er vi totalt udelukket noget der bare minder om en chance for at finde en sød kæreste.
Pas du endelig bare på at du ikke, som jeg, knokler mig selv halvt til døde for at gøre min kæreste glad, Mens hun har et par andre på sidelinien.
Tag dig alt den tid i hele verden til hende, når du en gang finder hende. Pas og plej jeres kommende forhold som var det en sæbeboble i din hånd, forhold er meget skrøbelige og kvinder ændrer sig konstant og kræver hele tiden mere og mere opmærksomhed.
tilføjet af

har det på samme måde

ømsker også en kæreste fremfor one night stand.
Men jeg er bare pissegrim, hvilket gør at jeg hverken kan få det ene eller andet.
tilføjet af

Har det på samme måde som Miss Rosa

Jeg savner seriøst en kæreste men jeg kan ikke tage mig sammen til at gå over til pigerne når jeg er i byen...er bange for at blive afvist...ved ikke rigtig hvorfor for hvad skulle der ske... Har det meget bedre når pigen kommer over til mig for så ved man jo at hun vil noget... De gange jeg er gået over til pigen har jeg ofte følt mig dum fordi jeg ikke er sikker på om hun gider mig...HADER at blive til grin...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.