8tilføjet af

hvad mener I

Jeg er gift og har et barn der fylder 1 år på tirsdag. Jeg har inviteret hele familien til at komme på torsdag. Min mand mener at det er totalt hul i hovedet at holde fødselsdag for ham. Det mener jeg ikke. Hvad mener I????
tilføjet af

selvfølgelig

skal der da holdes føs`dag ;-) det er endda hans allerførste og selvfølgelig skal det fejres med lagkage med lys, cacao, boller og fødselsdagssang :-D
Giv ham et stort stykke lagkage som han spiser selv og husk lige at pakke barn og stue ind i plastic *GGG*
TILLYKKE MED HAM ;-)
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Absolut

Selvfølgelig skal du det.
tilføjet af

Ikke andet end overflødigt........

.....at informere om, at selvfølgelig skal der holdes føs´dag;)
....snydt hva´.....
Ting er ikke altid som man umiddelbart skulle tro, heller ikke inde under overfladen...
Demi
tilføjet af

Klart at

det skal fejres med maner, jeres lile dreng bliver et helt år.. Stort tillykke med ham.. hvorfor mener din mand at det ikke er nødvendigt, stort spørgsmålstegn??? Selvom jeres dreng ikke er så stor endnu er det en stor dag og de nyder opmærksomheden selvom de ikke er helt klar over hvorfor.. det gjorde min lille pige ihvertfald og hun blev et år i sidste måned..
tilføjet af

undskyld

det var ikke meningen at den skulle i undertåd, sorry
tilføjet af

Selvfølgelig skal der holdes 1 års fødselsdag

Det ville da være ualmindelig synd for dig og dem der skal med til at fejre den lille gut. For der er da ikke noget så hyggeligt som en rigtig børnefødselsdag med flag, lagkage og familie.
tilføjet af

Hvor er det sødt og...

...rart, at I allesammen under den lille gut en rigtig fødselsdag med lagkage og flødeskum overalt på hans første rigtige fødselsdag.
Men har I tænkt over, at det måske var mandens rolle, som skulle sættes til debat her i rubrikken For Kvinder Om Mænd. Derfor anonym, det er ikke dig, men din mand, der har hul i hovedet.
Når det hermed er sat på plads, vil jeg gerne tilføje på din søns vegne, at dette ikke blot handler om barnets tarv i forhold til en kedelig far. Det handler i høj grad også om at få fotograferet det lille glade flødeskumsindsmurte ansigt,når han forgæves forsøger at puste det enlige lys i lagkagen ud. Det er et herligt billede at have til albummet.
God fødselsdagsfest...;o)
tilføjet af

Barnet er sikkert ..

... ligeglad med fødselsdagen og kan måske blive lidt småforvirret over så mange mennesker der vil røre og nusse på een gang. Men som nogen siger så vil barnet senere kigge i fotoalbumet og blive glad. OG en et-årsdag er et godt tidspunkt at blokke bedsteforældrene for nogle DYRE gaver som I har bestenmt hvad skal være ..........
God fornøjelse
21:45
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.