4tilføjet af

Lige et ?? vedr. gulvvask

Kan man vaske alle sine trægulve, klinker samt fliser med almindelig brun sæbe??
Mvh
mig
tilføjet af

Ja det

kan du da,jeg bruger kun brun sæbe og sæbespåner til alt. Jeg vil ikke have alt det gift ind i mit hus.Og så er duften af brun sæbe helt skøn :-)
tilføjet af

Ja da

Men nogle trægulve ser bedre ud, hvis de først bliver behandlet med lud -altså hvis det er nye gulve
tilføjet af

gulvvask det er et valg du tager mht sæbe

Hej anonym
Du kan vaske alle dine gulve i brun sæbe , men trægulvene bliver mere gule , med brun sæbe , end med sæbespåner,hvor de bliver mere hvide ,og som jeg syntes er blidere , og tilføjer dine gulve lidt fedt , brun sæbe er noget skrappere . Fik behandlet et trægulv med silikat , der gør at det kan gøres rent , med alm vand , selv efter en hund der sviner meget . Silikat ( har måske andet handelsnavn) ,blev vasket ned eller ind i gulvet , jeg gav det 9 gange (gulvet er ikke så stort ) og det er tre år siden , det er stadig nemt at holde . Dine klinker og fliser , ville jeg også bruge sæbespåner på . da det ikke udtørrer , er mine meget beskidte bruger jeg Ajax . Håber du kan bruge rådene .
tilføjet af

gulvvask

hejsa Bip.Lige laest dit svar vedr.gulvvask o.d.v. Jeg selv vasker altid gulve og fliser og saameandt ogsaa døre og vinduer i opvaskemiddel.Jeg har faktisk prøvet alle mulige gense vaskemidler og syntes at gammeldags opvaskemiddel slaar alt.Det tager alt fedt og snavs i et snuptag første gang og alt kan taale opvaskemiddel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.