3tilføjet af

Egon Frank

Fyldt Rødspætte 4 pers.
4 store rødspætter.
Rødspætterne flås på mørke side og skæres fra rygben ud mod finderne så der bliver to lommer.
Vendes i æg og rasp brunes på begge sider.
Lægges i en smurt bradepande (evt.beklædt med bagepapir).
Fyld:
2 små løg.
150 g champignon.
150 g rejer.
2,5 dl fløde.
lidt smør (til Stegning).
Løgene svitses på panden champignon tilsættes,
derefter rejerne.
Fløden tilsættes og varmes til en tyk masse og smages til med salt kan evt. jævnes lidt.
Fyldet fordeles i lommerne på rødspætterne.
Stilles i forvarmet ovn v. 175-200 grader i 30-35 min.
Severes med hvide kartofler og hollandaisesovs.
tilføjet af

skal der

både flødestuvning og hollandaise til?
Er det ikke 2 gange sovs, men ellers lyder det lækkert.
tilføjet af

Mon dog

Stuvningen skal jo i fisken og det bliver
sikkert ikke sådan over slasket sovse-agtigt.
Dertil kartofler og sovs :-D
Lyder forresten meget lækkert.
tilføjet af

Sådan!

Endelig fandt jeg et sted hvor fremgangsmetoden mht fyldet er beskrevet! TAK!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.