26tilføjet af

Hundemad.

Min hund vil ikke spise det hundeæde, jeg sætter for den.
Jeg har købt et utal af variationer.
Er der nogen der har prøvet at smage på den slags?
Hvis producenten tilsatte nogle ordentlige smagsforstærkere, så måtte det da hjælpe på dyrets appetit. Efter hundens adfærd, så kan man ikke forestille sig, at det er velsmagende.
tilføjet af

den er måske forkælet

prøv at lade den gå på kun vand en dags tid eller to, så skal den nok spise det den får. det er jo ikke dit barn og jeg synes ikke det er ondskabsfuldt, den kommer jo ikke til at sulte ihjel, bare blive riiigtig sulten, og når man er rigtig sulten spiser man det meste.
tilføjet af

måske den savner rester??

Min hund rører IKKE sit tørkost (som vi køber i dyre domme fra dyrelægen) før der er kommet et eller andet i.🙂Om det så bare er lidt leverpostej. Men på den anden side. Hunde er jo altså også kødædere, så de skal da have lidt kød engang imellem. Jeg ville hvert fald blive træt af at æde havregrød dag ud og dag ind, hvis det var det eneste der var.
tilføjet af

halalalej

hos halalslagtere kan man tit få meget billig eller gratis fårehjerte eller nyrer og rigtig gode kødben gratis, hvis man siger det er til sin hund
tilføjet af

God mad til hunde

Prøv Hennes Pet food.
Det er lavet på laks, og er seriøs god mad for hundene.
Vores den ene spiser helt ikke andet, udover stege, store bøffer, kalun, lårbensknogler osv osv.
Det er vigtigt at du husker RIGTIGT kød til din hund, den har brug for det.
Ikke alt muligt sovs osv, det er IKKE hundemad.
tilføjet af

Besværlige hunde ;0)

Har du købt forskellige variationer indenfor samme mærke eller har du også prøvet andre mærker?
Vores ene hund er også temmelig kræsen, og oveni allergi-hund så han må kun i aller yderste nødstilfælde få andet end sin hundemad - dvs. rester fx (I øvrigt bliver hans mad-"lede" værre hvis han finder ud af han bare kan lade være med at spise og så får han rester e.l. i sin mad). Men nu er vi begyndt at fodre med Oliver´s og det kan han faktisk godt lide...
Har du fået din hund checket hos dyrlægen - der kan jo godt være andre grunde til din hund ikke spiser, end at den ikke kan lide foderet?
Håber I får løst mad problemet :0)
tilføjet af

hmm

Prøv Eukanuba eller Frankies.. Det bruger jeg til min schæfer.. og han er helt vild med det.. Men ellers prøv at bland lidt olivenolie i maden, det kan faktisk gøre gavn og din hund får en smuk pels af det!
tilføjet af

det er da noget af det væreste man kan støtte

Halalslagtere er da noget af det væreste man kan støtte!!! Min hund skal ikke spise noget af et dyr som er blevet dræbt på den måde! Stakkels dyr!
tilføjet af

Dog vil jeg sige...

at grunden til vores hund får det dyre foder ude fra dyrelægen var, at han fik det dårligt af det billige foder ude fra Bilka, Føtex osv... hans nyrer kunne ikke fordøje det, og han begyndte at tisse blod. Men siden vi skiftede til det dyrelægen anbefalede os, har der ikke været noget som helst, og han har fået en utrolig flot pels med i købet. :)) Det er 6 år siden nu, og han er 10 år nu.🙂Så kør evt. ud til dyrelægen - han vil kun din hund det bedste. :)
tilføjet af

Hundens Kost

Jeg har en Cocker Spaniel som nu er 17 ar gammel, jeg bor i Florida og har siden vi fik ham som lille kun givet ham Science Diet, jeg er ikke klar over om i kan kobe det i Danmark men det er det bedste som du kan kobe for dyr, vi har i alt tre hunde og tre katte og de far alle det samme at spise, selvfolgelig hundemad for hundene og kattemad for kattende, en hund pa 17 en pa 13 og en pa et ar, jeg vil aldrig kobe andet. Held og lykke me din hund.
tilføjet af

Dyrlægens...

Det er det foder som man KUN kan købe ved ens dyrelæge... Jeg kan ikke huske navnet på det ligenu, men skal nok chekke efter til imorgen. Det kan godt være dyrelægen får bonus for at sælge det eller noget i den stil, men det har hjulpet min hund - og gjort den rask og flot. Så jeg klager ikke. :)
tilføjet af

jeg spiser sq ikke engang kød

men jeg har tit oplevet halalslagtere give gratis mad til mine hunde hvis man beder dem om rester. desuden danske svin har det bare såå fedt når de slagtes. skrid med dit ynk eller bliv vegetar.
tilføjet af

Din hundemad lyder utroligt interessant

men jeg tror desværre at det ikke findes i Danmark.
Til lykke med dine gamle dyr.
Engang havde jeg en shæfer hunhund, den blev 14½ år, og dyrlægen sagde, at det var meget.
Han sagde også at hanhunde lever længere end hunnerne.
Hvilket køn havde din?
tilføjet af

Tak for alle jeres indlæg

og dem vil jeg tænke meget over.
Måske skulle jeg tage til min gl. dyrlæge i en naboby.
Her købte jeg tidligere noget diætfoder, som hundene trivedes godt med.
Dyrlægen i min hjemby har et andet mærke, og det vil kræet ikke have.
Jeg husker at give den kød, dog kunne den nok spise meget mere. Som regel er det fra kylling.
Hunde har godt af noget at tygge på, men her vil han heller ikke have noget. Tænderne fejler ikke noget-heldigvis. Det er griseører, jeg giver ham. Men han spiser i stedet Angmasatter, dem kan han lide og de er hårde.
tilføjet af

Kræsen vaps...

...Sådan en har jeg! Han plejer ved servering, at køre snuden rundt i skålen for at undersøge om der skulle være en rest menneskemad. Det er der som regel, og så glider der gerne tørfoder med ned osse...
Er der kun tørfoder, kan han præstere ikke at spise i 2 dage. Og jeg gør det gerne med fuldt overlæg - En anden debattør nævner vand i 1 døgn -Det virker ind imellem her, men magen til stædigt bæst skal man lede længe efter.
Jeg skifter mellem mærkerne, og tjekker altid afføring - Gør dette til en vane, så kan du med egne øjne se, om din hunds mave er i orden = God hundemad.
Ang. Dyrlægens såkaldte super-foder. Prøv engang at nærlæse indholdet i de forskellige fodermærker. Tit og ofte er der nøjagtig den samme mængde dit og dat i den billige fra Brugsen, og den dobbelt så dyre fra dyrlægen.
Hvis du syns din hund skal ha´ noget at gnave i, som samtidig er sundt, så find en slagter, der gir´ gratis kødben. Husk det skal være okseben, for svineben splintrer, ligesom kyllingeben, og de kan lave store skader i hundemaven.
tilføjet af

Hundemad

Der er ingen tvivl om det kan være svært at finde mad som alle hunde kan li'..
Men et lille triks kan være at stoppe alt andet foder (slik,rester og div.)
på den måde bliver hunden sulten..
Her efter begynder man at lege med hunde maden, evt. søge lege.. her vil det tydeligt vise sig om hund bare er forkælet eller det er noget dårligt mad du har prøvet!
evt prøv www.madbussen.dk
tilføjet af

ja ja.. DYRElæger..

ja deres hunde mad er godt...Hills Science Plan
men hvis du ser inde på tænk-test, så vil du se at det ikke lever op til prisen.!
med det mener jeg at man skal ikke købe guld for dyrt!
jeg selv kan anbefale madbussen.dk deres "lam & ris" har hjulpet rigtig meget på min shar pei, som ellers ingen har kunne finde noget til..
der er også omega 3 og 6 fedtsyre i deres med!
tilføjet af

Du lurer bare deg selv :-)

Først så må du sjekke med veterinær om hunden er frisk og at du ikke har en rase som sultfølelse kan være avlet bort på. Enkelte Grand Danoise kan ha medfødt spiseforstyrrelse, så denne kuren anbefales ikke på dem.
Det er ikke noe poeng i å prøve seg fram for å se hva hunden liker eller ikke. Du kommer ond i en ond sirkel som blir værre og værre. Gir du et vanlig fullfòr så spiser hunder hva de får og gjør de det ikke så er den ikke sulten. Og hunder har ikke behov av å variere kosten. Her er en "oppskrift" på hvordan du får hunden til å kaste seg over maten.
Regel:Mat som ikke er spist etter 15 minutter er for mye mat!
Ok! Sett ned 1/5 del av normal matmengde tillaget på vanlig måte. Er det ikke borte etter 15 min, så fjerner du det og venter et døgn. Sett så ned en ny 5. del og gjenta prosessen fra dagen før. Selv om hunden faktisk står å spiser etter 15 minutter, så fjerner du maten. Slik fortsetter du til alt er borte på den tilmålte tiden. Først neste dag øker du matmengden med 1/5 del til og slik fortsetter du helt til du er oppe i normal mengde mat.Friske funksjonsdyktige hunder velger ikke å sulte seg ihjel!
tilføjet af

DET svar kan jeg bruge!

Min hund er fløjtende ligeglad med sin mad!
Jeg vil prøve det her råd - 1000 tak for dit indlæg!
:o)
tilføjet af

HØR NU HER !

Hvad ville du sige til dåsemad 3 gange dagligt ???? HELE DIT LIV IGENNEM !!!
Hundemad er kun fremstillet for at tilfredsstille producenterne. Det er ren profit og ikke interesse for hunde, der er deres drivkraft.
Lav din hunds mad selv (og suppler med LIDT tørkost). Kog en stor gryde brune ris med lever/hjerter, gulerødder og kartofler i. Det er der masser af vitaminer/mineraler i.
Giv som supplement din hund VitalAnimin (pulver fra Matas) og en skefuld levertran. Så er den godt dækket ind.
Det er noget mine hunde altid har elsket og som de spiser med stor velbehag.
HUSK ... din hund har mange flere smagsløg og lugtesans end du, så selvfølgelig vil den også sætte pris på god mad, ligesom du selv ville elske en stor bøf !
tilføjet af

Hennes Pet food

Jeg kan kun varmt anbefale dig, hennes pet food, min lidt kræsne hund var træt af Eukanuba, og jeg prøvede derfor Hennes pet food, med det resultat at skålen nu er slikket hver gang. Og den holder en meget flot og blank pels. Samt aktivitet og afføringen er helt i top. Og ikke mindst prisen er god under 200,- kr for 20kg.
tilføjet af

Prøv med rugbrød med leverpostej

Prøv med rugbrød med leverpostej, så spiser den måske:-)
tilføjet af

Prøv det bedste!

Jeg kan kun sige du skal prøve arden grange. Vi har haft samme problem men med arden er det væk. Vores hund spiser med glæde. Der er så mange smags varianter vi skifter mellem så nu spiser hun altid DEJLIGT! Det kan findes på www.arden-grange.dk
tilføjet af

Olivers Hundemad

Hej allesammen
Er der nogen som kan fortææle mig hvem der forhandler Olivers Hundemad i Nordvestsjælland ( Nykøbing Sj - Holbæk) ville blive hamrende glad vis der var nogen som kunne hjælpe mig.
tilføjet af

Olivers

Olivers behøver du jo ikke nødvendigvis at købe i en butik, du kan bare købe det på Olivers.dk, og køber du for over et bestemt belød (mener det er 250) er der gratis levering lige til døren :)
tilføjet af

Lækker hunde opskrift!

har samme problem. det kan også havde noget at gøre med at hunden ikke er Sulten nok. det er ligsom mennesker. hvids du for serveret havregryn med mælk venter du til det er RIGTIg sulten men vis du for din livret serveret så spiser du det lige så snart du bare føler dig en lille smule sulten. MEN det meste fodder er meget ringe kvalitet. i noget af det aller biligste fodder er der aske i....

det jeg gør er at jeg køber noget ORDENLIG tørfodder og blander det op med noget andet.
her er opskriften hvids du for lyst til at prøve den..
500 gram tørfodder
en halv dåse tun.
2 spsk yourgurt
1 spsk Olie
1 æg
1 ½ gulerod
put tørfodderet i en skål tilsæt yurgurten og rør rundt. pisk æget og hæld det oven i. tilsæt nu tunen og olien og rør det hele godt og grundit rundt. riv guleroden og tilsæt den. nu har du en gang hundefodder som de fleste hunde vil kunne lide. og det allerbedste er at hunden for de vitaminer den skal havde.😉
tilføjet af

Dårlig råd!

ja meget dårligt råd!
En hun kan ikke leve af leverpostejs madder!
det skal havde ordenligt mad!😕
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.