11tilføjet af

Asonor nogen der har erfaring

med dette produkt mod snorken, tror sku snart hun slå mig ihjel .
jeg snorken hver nat og hun kan bare ikke sove, vil ikke have hver sit soveværelse så kan vi lige så godt bor hver for sig.
kom med jeres gode råd
tilføjet af

Søg læge

Der findes forskellige årsager til snorken. Afhængig af problemets art og omfang er der forskellige behandlingsmuligheder.
For at finde den mest egnede behandling til netop dig bør du opsøge din læge og evt. lade dig henvise til en øre-næse-halslæge. De ved rigtig meget om det der med snorken.
tilføjet af

Asonor hjælper rigtig mange.

Jeg kan varmt anbefale Asonor. I følge videnskabelig test foretaget på Rigshospitalet, hjælper produktet ca. 60- 70 % af alle snorkere. Læs evt. hele rapporten på www.asonor.dk. Næsedråberne kan købes på Apoteket og hos Matas.Det har ingen bivirkninger.
Hilsen Torben
tilføjet af

Prøv Asonor - der virker på mig

Du skulle prøve Asonor. Det er virker på mig og på alle andre jeg kender som har prøvet det. Ingen bivirkninger, nemt at bruge og kan fås på Matas og Apoteket.
tilføjet af

Asonor virker godt.

Hejsa,
Jeg så en annonce på forsiden af BT for ca. 2 uger siden for det produkt der hedder Asonor.
Min kæreste købte det nede i Matas og jeg begyndte at bruge det.
Efter et par dage snorkede jeg næsten ikke mere,
og jeg var ikke så tør i munden da jeg vågnede.
Jeg syntes i skulle prøve det.
God fornøjelse
tilføjet af

Asonor mod snorken

Jeg bruger Asonor næsedråber hver aften og det hjælper rigtig godt på min snorken. Der står en masse ting om produktet på www.asonor.dk/shop. Snorken kan bl.a. medfører stress, hovedpine, migræne, du kan få sex problemer og hjerte - kar - sygdomme, søvning på jobbet, tidlig død - så det er ikke kun for kones skyld du skulle prøve det :)
tilføjet af

Asonor ?

Prøv at følge dette link til jyllandsposten og søg på asonor: http://jp.dk/arkiv/
tilføjet af

Anti-snorkeskinne

Jeg snorker ikke mere efter jeg begyndte at bruge en anti-snorkeskinne der hedder SnorBan, som jeg fandt på nettet.
tilføjet af

Snorke skinne vs snorke næsedråber

Jeg har også prøvede anti snorke skinnen (SnoreBan) men det var meget ubehageligt for mig at sove med og jeg syntes ikke at den rigtig virkede, måske lidt. Herefter prøvede jeg Asonor og både min samleverske og jeg syntes at det virker rigtig godt og vi har brugt det lige siden (3 år)🙂.
tilføjet af

Anti snorke skinne

Jeg fik et tip af min læge på anti snorke skinnen. Den virker rigtig godt for mig og jeg var hurtig til at vende mig til at sove med den. Jeg får endelig en god nattesøvn og er mere udhvilet. Håber du finder en løsning.
tilføjet af

Asonor blev test vinder i ny bruger undersøgelse

Hej snork_man.
I Helse Magasinet SUND NU er der gennemført en stortest af 7 snorke produkter.
De 7 produkter som er blevet testet er SNORBAN, SILENCE, ZEDOPOR, TEMPUR, ASONOR, SNOREEZE og BREATHE RIGHT.
Testen af de 7 snorke produkter blev gennemført over en hel måned med 5 snorkende mandlige testpersoner i alderen 35 til 50 år og deres partnere.
testvinderen i samtlige kategorier:

”samlet test vinder”
”bedst til prisen”
blev det danske ASONOR.
tilføjet af

Asonor blev test vinder i ny bruger undersøgelse a

Hej Pete
Tak, Jeg fandt testen af snorke produkterne.
Nogle af produkterne har jeg prøvede tidligere. Der var Snoreban og Silence men jeg syntes ikke ringtig der var nogen effekt.
Jeg tror ikke på at Tempur hovedpuden kan fjerne min snorken, tandskinne har jeg ikke lyst til at forsøge mig med og snorke operation har min læge frarådet.
Efter at have læst brugertesten af de mange snorkeprodukter var jeg meget spændt på om Asonor også virkede på mig. Dobbelt testvinder stiller jo forventningerne på uendelig 
Nå, men her efter at have prøvet Asonor må jeg indrømme det helt har fjernet min snorken. Min samlever har bekræftet dette og jeg kan også mærke om dagen at jeg har meget mere energi.
Tak for dit råd som hermed er givet videre. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.