3tilføjet af

Grund til at frygte fugleinfluenza???

Nu har jeg ikke fulgt så meget med i den her fugleinfluenza andet end jeg ved at den farlige type (selvfølgelig) er blevet fundet i Tyrkiet og muligvis også ved Donaudeltaet.
Har vi grund til at ligge søvnløse om natten over den her influenzatype eller ved man hvilke forholdsregler der skal tages? Findes der en vaccine eller er det bare nat nat med én hvis man får den??
tilføjet af

Håber

ved Gud at nogen har det under kontrol. Men det kan vist klares med medicin. Tror "kun" det er svage der dør af sygdommen. Men jeg ved det ikke med sikkerhed
tilføjet af

Seruminstituttet

Holder øje med udviklingen.
Pt er der ingen vacine og kun få typer af medicin imod det.
Det gode ved fugleinfluenzaen er pt. at det ikke smitter fra menneske til mennesker - det er først når den er muteret, at den bliver rigtig farlig for os.
tilføjet af

fugleinfluenza er en trussel..

og vi har god grund til at være bekymrede. HVIS en pandomi..BRYDER UD har vi i Danmark kun medicin til 17 % af befolkningen og den SKAL gives INDEN FOR 48 TIMER..der vil ikke kunne blive produceret nok til alle..helst for ike at stå bagerst i køen..150mill-300 mill vil dø hvis dette sker..WHO siger ikke længere HVIS,men NÅR..
myndighederne ved godt der er en stor fare for dette..og derfor er medicinen købt ind..men de må ikke skabe panik blandt befolkningen...Der er helt klart en stor fare...der burde blive taget mere alvorligt...min nabo har høns og gæs..fritgående................det rager dem en fjer..for de tror ikke på det er såå farligt....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.