8tilføjet af

Udvid Superligaen med 1 eller 2 hold.

Jeg syntes at det er synd at enten AGF, SønerjydskE eller Randers skal rykke ned i 1 division...de hold er for gode og fortjener en bedre skæbne end at spille i den usynlige Liga
tilføjet af

AGF er amatører. De kan ikke løbe, kun lunte

Så de hører ikke hjemme deroppe.
tilføjet af

AGF er de bedste.

tilføjet af

18 hold, tak

Jeg ved ikke, hvad det er for nogle grever og baroner, der besluttede 12 hold i sin tid, men en ting er sikkert - de vil kun bredden det onde.
Det sænker på ingen måde niveauet for topholdene med 6 hold flere i suppen. Det kan stadig nå at blive indført til næste sæson.
Tak.
tilføjet af

jeg synes også

Der skal flere hold i ligaen, det er tåbeligt at kun have 12 når resten har mange flere. man skule havde udvidet til 18 -20 den gang man udvide til kun 12
tilføjet af

12 af hensyn til Europa.

Dårligt argument. I de sidste mange år, er det kun AaB, der gjort sig bemærket i Europa, og det i en enkelt sæson. Og det kunne de formentlig også have gjort, selvom der var 18 hold i superligaen.
Efterhånden er Køge også begyndt at vise, at de er bedre end Liga 2.
tilføjet af

Forstår ikke helt din overskrift

For du modargumenterer mod den i dit indlæg, eller hvordan?
Ihvertfald er jeg 100% enig i, at Aabs succes i Europa havde været uændret, om så både SIF, VFF, VB, AB, Horsens AC, RFC, FC Køge, Lyngby FC og Fredericia IF spillede med.
Niveauet i top 6 i 1. division er godt nok til bedste række.
Greverne og baronerne vil sikkert argumentere med, at der kommer for mange "uinteressante kampe". NEJ, der kommer FODBOLDKAMPE ud af det. Fodboldkampe, som LOKALFANS gider at se, lige nu er alt jo sort og hvidt, hvor man skal holde med enten FCK, Brøndby eller AGF. Det holder slet ikke i min bog.
tilføjet af

DBU's argument da ligaen blev oprettet.

DBU mente, at de gode spillere ville blive spredt ud i for mange klubber, hvis der var 16 eller 18 hold i bedste række.
Jeg er helt på linje med dig. Og med alle de udlændinge, der bringes til landet, kan det jo være helt underordnet. Eller endda måske en fordel med flere hold, så danske talenter også fik en chance - af hensyn til fremtidens landshold ikke mindst.
tilføjet af

Da capo

Vi er rørende enige!!
Dette ræsonnement burde de ansvarlige hos DBU skrive på deres sorte tavle igen og igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.