9tilføjet af

for tyk til at danse

Hej.
Jeg er en 33 årig kvinde som er for tyk til at danse. Jeg er 155 cm høj og vejer 95 kg. Hver gang jeg går i byen, kan jeg ikke rigtig få min krop til at bevæge sig i takt med musikken og det skaber store problemer når jeg skal danse med de lækre fyre. de vil nemlig ikke danse med en der ikke kan danse og jeg kan ikke danse fordi jeg er for tyk, selvom jeg gerne vil danse.
Jeg har prøvet og tabe mig, så jeg er begyndt og gå nogle ture. Hver dag henter jeg selv min post ude i postkassen og går selv ud til bilen. Alligevel har jeg ikke tabt mig det mindste. Jeg drikker en hel del cola og har prøvet at skifte over til cola light men det smager ik så godt som en rigtig cola og derfor har jeg valgt at blive ved med og drikke rigtig cola. Cola er det eneste jeg drikker. Jeg ved godt det ikke er det sundeste i verden, men det er altså det eneste jeg kan lide. Jeg kan godt lide at spise masser af dynepålæg fra slagteren, han siger det ikke feder og at han ikke kan forstå jeg køber slankepålæg for som han siger, så syns han jeg er så kær. Jeg tror bare han flirter med mig og er begyndt at tænke på om jeg skulle lade være med at handle hos lige netop den slagter. Vi har trods alt 5 slagtere i min by. Nu er det selvfølgelig ikke slagtervarer det hele, jeg spiser nogen gange oxo en pære, men må indrømme at det for det meste bliver til brugsen mazarinkage eller fakta`s roulade. Jeg ved godt det lyder ulækkert, men jeg kan li det.
Jeg vil høre om der måske er nogen som kan hjælpe mig med råd, så jeg kan tabe mig og komme til at danse igen.
Så kunne jeg godt tænke mig at få råd om hvordan jeg kommer til at danse igen.
Og til sidst kunne jeg godt tænke mig at vide hvordan man danser.
Kys til alle der skriver.
Mange venlige hilsener
Lola
tilføjet af

Marathonløb?

Jeg har set i TV, at marathonløbere virker slanke. De kommer stæsende den ene efter den anden, og der er ingen tykke iblandt.
Hvis man går ud fra, at hvemsomhelst kan finde på at starte på denne sportsgren, må der være en grund til, at de alle er så tynde.
Man kan jo gætte på, at det er fordi et løb tager så lang tid. Folk kan så ikke spise undervejs, da de så risikerer at få krummer i den gale hals på grund af den kraftige vejrtrækning.
Og det er jo klart, at de taber sig, hvis de ikke spiser i lange perioder.
Så det var vel en ide for dig at begynde på sporten. Jeg tror også, at det er en skæg idræt, da deltagerne tit gør sjove grimasser, medens de er i gang.
tilføjet af

jo se her

Hej
Jeg er en tøs på 27. har i mange år vejet på den anden side af de 100. men er nu på 72,3 kg.
De sidste 2 måneder har jeg tabt 12 kg uden at gøre så meget andet end at lægge kosten om..
Jeg er en pige som rører mig meget og er meget glad for chokolade..
Og jeg spiser det stadig men med måde..
Køber da en bar engang imellemm og sluger den næsten. Men spiser ikke bare alt muligt mere
Og du kommer også til at ændre det når du finder ud af at du taber dig..
Det kræver meget fra dig selv at tabe dig.
men du behøves ikke at gå ned i et fitness center. eller løbe en maraton for at tabe dig..
Jeg har også en kur... Og det er mad...hvis du er interesseret så skriv her...cesca@mail.dk
Du tager 7 dage ad gangen og holder 2 dages pause.. Og så 7 dage igen osv....
Den er hård med god og du taber ca 5 kg om ugen..
Men det er forbudt med alt det søde..
Jeg synes at du skal gå på biblioteket og låne nogle bøger om sund mad..For det er der et af dine problemer er .. og så drop lige det søde i en periode...
Hvis du sender mig din mail... så skal jeg hjælpe dig yderligere... jeg er selv på kur nu og taber ca 3 kg ugentligt ved at lave en anderledes med bedre og mere lækker mad
så skriv... jeg bider ikke
tilføjet af

Forkert kategori

Mon ikke du skulle ha´ lagt dette indlæg under vittigheder!
tilføjet af

Hæ hæ

De fede må græmmes..
De tynde må pisse i bukserne af grin..
tilføjet af

Ja, tak!

Jeg er selv overvægtig, og de vaner der bliver beskrevet her, jeg troede VIRKELIG der var tale om en vittighed!!!
Hvis jeg spiste sådan, ville min vægt hurtigt ryge over skalaen med et godt hak hver uge. 100, 110, 120, 130, 140, 150 - AV MIN KROP! Jeg får ONDT bare ved tanken!!! Man kan ligefrem mærke blodårerne stivne og hjertekvababbelserne vælte frem!
Jeg forstår det simpelthend ikke! Hvad er det, der er så spændende ved cola og tandsmør? Det kan da SAGTENS lade sig gøre at komme uden om. Det er en vanesag, og efter et stykke tid uden, vil du aldrig kunne få det ned mere!!! Jeg kan ikke engang spise smør på brødet mere. Den fedtede fornemmelse i munden, bwaaadr!
Men bortset fra det, så er der en ting, du har gjort fornuftigt. Holdt dig fra light-cola. Det er sødet med aspartam som er under kraftig mistanke for at være YDERST usundt, og en af bivirkningerne skulle også være overvægt, idet det åbenbart piller ved hjernens kemi og stofskiftet...
Men uanset bliver du nødt til at ryste din sukker-afhængighed af dig hvis du nogensinde skal komme til at danse igen! Jeg vil ikke være frelst eller noget vel, men det er SYGELIGT (jeg kender andre cola-holikere) at man SKAL have sin daglige 1,5 L cola eller 2 for at kunne fungere.
Pas på! Du ender med at være handicappet (du er vist godt på vej allerede når du ikke kan styre din krop og danse!) og sidde som 40-årig på plejehjem med sukkersyge (=ingen cola) og intet liv. Ingen flirter med slagteren, kun de "gamle grise" der alligevel kun kigger efter personalet...
tilføjet af

Øhhhh!

Jeg tror ikke indlægget skal tages som mere end en griner. Hvis du lægger mærke til sidste sætning, vil hun også vide hvordan man danser?
Hulla
tilføjet af

Så slemt er det vel ikke

Hej hej...
Du spørger om nogen vil hjælpe dig. Det er der sikkert mange der gerne vil, men hvis du drikker Cola og spiser roulade er det nok dig selv som skal ruske lidt op i dig selv først.
Egentlig er det jo meget simpelt. Du forbrænder nogle kalorier hver dag. Hvis du laver meget bruger du meget energi og hvis du ikke laver noget brænder du ikke så mange kalorier af.
Forbrænd mere end du spiser af kalorier, så taber du dig.
Forøvrigt forstår jeg godt at nogle folk mener at dit indlæg er en joke. Du ved jo selv hvad problemet er og et spørgsmål om hjælp kan derfor godt virke lidt komisk. Men hold lidt igen med de fede sager, så skal du såmænd nok komme til at danse igen.
Ellers kan du kigge forbi her. Siden er gratis og giver MANGE GODE slanketips og gode råd. http://www.gratis-sms.dk/slank.html
Held og lykke fremover
Garfield3
tilføjet af

ha ha

jeg griner da i hvertilfælde endnu
tilføjet af

Heysa du..

jeg kender dit problem... men først vil jeg lige starte med at sige en ting... drop colaen... man bliver afhængigt af det og stopper med at kunne lide sådan noget som vand...
jeg har haft det på samme måde med colaen... og så til sidst blev jeg nødt til at stoppe med at drikke det.... efter 14 dages tid kunne jeg faktisk slet ikke huske smagen af cola, og drak næsten kun vand, mælk, og en smule appelsin juice.
det tabte jeg mig 10 kg. af..
en anden ting..
voksne skal have min. 30min. motion om dagen... så at gå ud til postkassen og bilen er nok desværre ikke nok... ingen kritik, det er ikke det jeg prøver på...
men hvis du f.eks. har en hund, så gå med den 30 min om dagen.... eller tag en god ven/veninde i hånden og gå en tur... tag noget musik med hvis du skal gå alene.
og så lige et andet råd: prøv æblecider piller... de fåes hos matas... de sætter din forbrænding op, og hjælper med at fjerne det usunde fedt.
det er svært i starten... specielt de første 14 dage... men derefter har du ikke den helt samme sult fornemmelse.
jeg er villig til at sende opskrifter til dig på fedtfattigt men nemt hurtigt og velsmagende aftensmad, som ikke koster ret meget... hvis du er interesseret så bare svar på det herinde, så modtager jeg en email om at du har svaret..
hvad angår dansen... hvis du prøver bare et par af de ting ovenfor, vil du automatisk tabe dig, og derefter bliver det nemmere at følge musikken... kig på andre piger hvordan de danser og prøv det så af derhjemme foran spejlet. så du også kan se hvordan du synes det ser ud når du gør det....
mvh. Mia
p.s. hvis du har lyst kan vi snakke om dette her over messenger...
hvad angår pålægget. du kunne jo evt. prøve en anden slagter og spørge ham hvad der er mest fedtfattigt... og så købe groft brød, og spise meget lidt hvidt brød... bare en ide??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.