6tilføjet af

hvem rammer fugleinfluenzaen?

Synes aldrig jeg får et klart svar. Ryger vi alle i svinget hvis vi får den eller er det primært ældre og svage der skal passe ekstra på. Den har jo muteret sig nogle steder, hvor der "kun" var 60 der døde.
Får bare at vide er den har muteret sig og at der kommer en epedimi og nu sidder jeg og tænker FUUUUUCK, hvad hvis det bliver tilstande som pest og kolera hvor du ved at hvis du får sygdommen, så er det bare ærgeligt og nu skal du dø og lige pludselig dør alle omkring én. Er det dét vi skal forvente eller.....??? Danmark siger jo, at vi skal tage den med ro.....men jeg indrømmer jeg kan godt blive ret nervøs og bange over den slags. Ligesom med SARS, men der undgik vi heldigvis en epedimi
tilføjet af

Det er kun godt

at der bliver tyndet lidt ud i flokken en gang i mellem. Der er alligevel for mange mennesker på jorden. En 500mio-1mia. ville være en passende reduktion af bestanden.
tilføjet af

Jeg tror, at...

...den i første omgang rammer de svage; altså børn og ældre. Men der er flere former for fugleinfluenza, så vi kan måske alle blive berørte...
Selvom "anonyms" forklaring umiddelbart lyder hård, så har "naturen" det jo med at rydde op i befolkningen med jævne mellemrum, selvom jeg nødigt vil stå på Moder Naturs liste. Men de fleste af os har vist hørt om:
SARS
Aids
Den sorte Død
Ebola m.fl.
tilføjet af

jeg har også hørt om

mennesker der slår mennesker ihjel - det overstiger vist samtlige tilsammen i antal.
tilføjet af

den rammer

ifølge det jeg har fået ud af det, svage og små børn, som dør i større antal end ved en almindelig influenza. Man mener at 4 gange flere kan risikere at dø af pipfuglesygdommen end af den alm. Men indtil videre mener man ikke at "almindelige" er i farezonen andet end at man kan blive mere syg af den. Derfor er der ingen grund til at se Pest og Kolera for sig. Desuden er man blevet meget bedre til at afgrænse og isolere områder der er ramt. Og hvis ellers den kinesiske regeringen ikke havde sådan en lemfældig omgang med sandheden´, så ville det være endnu lettere. Jvf SARS epedimien.
Og helt groft sagt så har Moder Natur sine egne oprydningmodeller når der er for mange mennesker på jorden, som nogle andre skrev og det er jo kun godt, på et eller andet bizart plan :-l
tilføjet af

Noget andet, vi....

....snakker om; det er sygdomsrelaterede dødsfald.
Jamen så har mennesker jo, ifølge det, du snakker om, været døde ligeså længe, mennesket har levet. Der har altid været krige på Jorden. De sygdomme, jeg før nævnte, har eksiseret i, hvad videnskaben har kendtskab til, i ca. 35-40 år.
Jeg kunne ikke, for at slå over i en helt anden grøft, drømme om at lægge penge i diverse ulandsprojekter, for det er da noget forfærdeligt noget.
De har sloges i årtusinder på de kanter, men vupti så kom fjersynet, og ih, åh og nej, hvor det dog pludseligt blev meget synd for dem; lad os dog endelig give dem nogle penge, så vi ikke kan tage os af vores egne i samfundet.
Nå, men så kom vi lidt rundt omkring;-)
tilføjet af

Yea

Sålænge det ikke er mine børn eller noget af min familie... !! (manglede du ikke lige at tilføje det??). Sku da let at sidde og være hellig og sige det er godt at moder natur rydder op, men så snart det kommer til jeres egen familie ville i jo ikke ønske det, vel !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.