6tilføjet af

Hun er synderen, og jeg er medskyldig.

Hey!
Ja, altså jeg har det store problem, at jeg er kommet i den nød, at jeg er blevet i forelsket i en pige (sjovt nok). Men denne pige er allerede i et forhold(21 mån.
- forholdsvis langtid i en alder af 15 år). Nu har vi flirtet i over 1 månedstid, og det hele endte så op i, at vi var sammen i søndags. Ikke seksuelt, bare kysseri.
Hun er forelsket i mig, og jeg er i hende.
Men jeg har sagt til hende at hun IKKE skal droppe sin kæreste pga. mig.
Jeg har snakket med mine venner om, hvad jeg skal gøre - om jeg bare skal droppe hende og så lade hende være, men de mener, jeg skal fortsætte min "kamp".
Jeg har prøvet at droppe hende, men når man får følelser for en person, så kan man ikke rigtigt bare droppe personen. Men det ville et eller andet sted være det bedste ligenu!
Derfor beder jeg om nogle gode råd, fra nogle efarene folk.
Det skal lige siges, at jeg ikke har droppet hende - føler for meget. .
HELP!
tilføjet af

keep fighting!

opgiv ikke din kamp! hvis hun altså er værd at kæmpe for så bliv ved. jeg har prøvet noget lignende og kæmpede også.. jeg fik desværre ikke noget ud af det, men i det mindste forsøgte jeg. og det synes jeg også du skal.. så god jagt.
tilføjet af

*Update*

Det skal lige siges, at jeg har prøvet at lade være med at skrive til hende, men når der så er gået 3 dage, hvor vores kontakt har været lig 0, skriver hun, at hun ikke høre fra mig, at hun savner mig!
Så forvirret!! H E L P !
-Anonymyous
tilføjet af

kæmp nu!

du skal da helt klart kæmpe for hende.. hun er tydeligvis også interesseret i dig! så gør dog noget ved det, mand...!
tilføjet af

kæmp men tænk dig stadig om

hvis jeg var dig ville jeg kæmpe når hun også er intereseret i dig. men jeg har selv været ude for det samme. der var det bare en anden fyr (min fætter)der lagde an på min dejlige kæreste. og hun gengældte det over for ham. de var ikke i seng sammen. men det ødelagde alt mellem hende og mig. og min fætter. idag er de sammen, men mig og min fætter snakker ikke sammen mere. så man skal tænke på den der står tilbage også.
men ellers held og lykke. men lige et godt råd til sidst. det er en god ide hvis hun slår op med sin nuværende kæreste, og i så lige lader gå en lille måneds tid inden i begynder med hinanden. så den trejde part ikke bliver alt for såret
tilføjet af

...

Hvis i begge er forelskede, synes jeg at det virker lidt underligt at du skal kæmpe for hende. Eller er det bare mig?
Hvis jeg skal komme med et råd, så sig at hun bliver nødt til at vælge inden i er sammen igen, for jeg synes ikke at det er synd for hverken hende eller dig, men hendes kæreste.
tilføjet af

Det er ret så simpelt

Jeg havde det præsis som du, jeg hvar også vildt forelsket i en sød pige, som jeg er helt sikker på også var forelsket i mig, problemet var bare at hun var forlovet på 3 måned (de blev forlovet på 1 års dagen).
Og mellem hende og jeg stoppede det ikke kun med kys, vi havde også sex en hel del gange. Men hun ville ikke forlade sin fyr, før hun var sikker på at det ville gå mellem hende og jeg. Det endte ikke kun med at hun drev mig til vandvid, men det fik mig også til at tvivle på hendes kærlighed til mig.
Men jeg synes helt bestemt at du skal kæmpe din sag, for en sand kriger kender kun sejr, og spørge hende om at hvis du bad hende forlade sin kæreste, om hun så ville gøre det...
Hvis ja, jamen så er alt jo som det skal være, hvis ikke så kan det godt ende med at det ikke bliver godt, men den rigtige pige er værdifuld nok til at man skal prøve alt...
Med alt håb og lykke i fremtiden
Carsten
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.