10tilføjet af

ungdomshus ?

Komunerne kan tvinge en landmand til at sælge marker,til fordel for motorveje, eller golfbaner,i mange komuner har de gamle og pensionisterne fået fine opholdsteder,hvor de kan hygge sig sammen med ligesindet. Hvorfor ikke hus til de unge ??
Alle de steder der er huse til de gamle og pensionister,burde også tilbyde tilsvarrende huse til de unge mennesker,alt andet er da ikke retfærdigt,eller hvad mener i?
tilføjet af

betaler de unge skat?

man skal jo prøve at få de unge til at hjælpe det samlede samfund😉
men om dit spørgsmål... jo alle skal ha en plads... men hvad med de unge der ligger til højre? de skla også ha et hus... og alle andre skal også ha...
tilføjet af

Skat

Jeg kan jo ikke vide noget om hvem der betaler skat,men det har vist været en dyr affære,det siges omkring 14 millioner.
Jeg ser på den unge og ikke om det er til højre eller venstre,gør jeg heller ikke med de gamle eller pensionister.
tilføjet af

Røv og nøgler!

Jeg kan nævne dig utallige eksempler på forskellige interessegrupper som bare har fået en lang næse, når de har ytret netop DERES ønsker om væresteder eller andre faciliteter.
For eksempel unge, som ønsker et sted at være sammen om deres biler og køre lidt "ræs" under kontrollerede forhold.
Men disse unge er jo nogle "sære" typer, som går på arbejde eller tjener penge i fritiden for at have råd til at have en halvgammel bil, og er derfor langt væk fra den gruppe som samfundet vælger at lefle og falde på røven over.
Tænk på, hvis alle landets mere eller mindre oversete sportsgrenes udøvere alle gjorde krav på et sted at være for netop DERES aktiviteter..
Sjovt nok er det igen de der ikke yder en skid til samfundet, som hyler op om at få en masse fra samme......
tilføjet af

Hmm...

... Så vidt jeg kan forstå, ER de netop blevet tilbudt et nyt sted at være, men det afslog de selv... Og man kan vil ikke tude over at miste noget man aldrig har ejet, og da slet ikke når man bliver tilbudt noget andet i stedet for. De mener jeg da er en ganske god behandling. Men at dømme ud fra deres reaktion, så må jeg nok konkludere, at min (og tilsyneladende mange andres) sympati for ungdomshuset er stærkt dalende. Ærgeligt for dem, som gerne ville have løst dette på en fredelig måde...
tilføjet af

Vent nu bare...

Inden længe hører vi vel nok en eller anden advokat-snude kræve erstatning til lorteungerne, fordi de har været udsat for asbest.....
Du goooooodeste !!!
tilføjet af

Nu er det nok. S..

der er da masser af idræthuse,mener der ligger et kæmpe idræts palæ i Kbh,såvidt jeg ved har vi fine golfbaner,fodboldbaner osv.. Skulle nogen mangle noget,kan de åbne munden og sige til.
Jeg kender ikke den enkelte,derfor kan jeg ikke udtale mig om hvad der bliver ydet til samfundet,men det gør du åbentbart....
Ja,jeg mener da også at de fartglade unge skal have et sted,hvor de kan prøve kræfter med deres biler,måske kunne det komme os andre tilgode i trafiken. Rigtig go ide...
tilføjet af

Ok..

De får det nok ikke foræret,kun tilbudt !
Alt tyder jo på at de var glade for det gamle lort
tilføjet af

Lorteungerne ??

Kan jeg spore et lille snert af missundelse ?
De skulle have et gods,eller et af vores næsten altid ubeboede slotte...
tilføjet af

Et gods??

Næh,- man skulle dividere 14-16 millioner med antallet af de anholdte, disse eller deres forældre skulle så afdrage på dette resten af deres dage.... Fremover ville det klæde politiet at trække våbnene, skyde med SKARPT på alle der forsøger at ødelægge andres ejendom... Dette er regulær borgerkrig.. og i krig bruger modparten altså OGSÅ dødsensfarlige våben...
tilføjet af

Puha

Ja nu er ejendommen helt væk.
Borgerkrig har vi sgu da haft i flere år,der er bare ikke nogen som tør snakke om det,eller gøre noget ved det..
Dem der render og hærger i gaderne med forskellige former for dødsensfarlige knive,pistoler,slagvåben med bla søm banket i. Bander som ikke tøver et sekund med at bruge dem,dem der gerne trænger ind på privat ejendom og lemlæster andre folk.
Det er der vi længe har haft behov for den store politi styrke,men de tør åbentbart ikke skride til handling der,selvom størstedelen af den danske befolkning er ved at skide i bukserne af skræk.
Lad politiet træde i karakter der først.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.