3tilføjet af

Answers to evolution

tilføjet af

lol

Det er god humor det der!
tilføjet af

Jeg tror på evolution

som videnskaben foreskriver den.
Alt det der kristne tamtam med "intelligent design" og "modbevisning" af både det ene og andet er ikke videnskab, men religiøse synspunkter.
Jeg er modstander af at man blander videnskab sammen med religion fordi man herved pådutter folk og samfundet i almindelighed ens egne religiøse synspunkter.
Jeg ser en fare for forskningsfriheden hvis man skal til blande biblen ind i forskningen (måske lige med undtagelse af teologistudiet...).
tilføjet af

Godt skrevet

Du skriver selv: Jeg TROR på evolutionen. Det glæder mig at du forstår min pointe, nemlig at evolutionsteorien er ligeså meget et trosspørgsmål, som enhver anden religion.
Men jeg tror også du kan forstå min holdning hvis du prøver. Jeg går ikke ind for religion, og så er det ligemeget hvilken slags religion vi snakker om. Det er ikke godt i mine øjne. Men på den anden side så tror jeg heller ikke at Jesus kom til jorden for at starte en ny religion. Han kom for at fortælle os sandheden, og det kunne de religiøse ikke tåle at høre, de frygtede for at miste deres magt, og derfor klyngede de ham op, og fik ham korsfæstet.
Når mange mennesker idag afskriver Jesus på forhånd, så er det fordi de kun har mødt en religiøs fortolkning af kristendommen, som bestemt ikke syntes autentisk. Og så er der også nogen som tror det handler om at leve efter de 10 bud, og så kender de sig selv godt nok til at vide, at det vil de aldrig kunne gøre. Jeg håber ikke du begår den fejl, for der er ingen mennesker der lever efter de 10 bud. Hvis noget menneske påstår at han eller hun lever efter de 10 bud, så er vedkommende fuld af løgn. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Og hvad endnu bedre er: det vidste Gud godt da han gav de 10 bud til Moses.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.