4tilføjet af

3 i et-bord

Jeg håber der er en eller anden venlig sjæl herinde der kan hjælpe mig. Jeg er student og bor i en ungdomsbolig hvor der ikke er ret meget plads. Jeg har fundet ud af at man kan lave et 3 i et-bord der som sagt har 3 funktioner, genial til studerende med meget lidt plads. men problemet er at jeg ikke ved hvordan man laver sådan et bord. jeg fandt en hjemmeside hvor der står noget om det, men jeg er ikke abonnet så jeg må ikke hente artiklen. hjemmeside er gordetselv.dk
er der en eller anden der kan hjælpe mig med det? enten ved at fortælle mig hvordan man gør, eller sende artiklen til mig??
håber virkelig der er for det er ikke sjovt at spile eller lave lektier på gulvet.
mange hilsner
stribe
tilføjet af

HandyTøs!

Jeg er abonnent på gør det selv og vil gerne sende artiklen til dig! enten kan du skrive din mailadresse her, eller også sende den til mig på gnaek@sol.dk
HandyHilsner, Gnaekko ;-)
tilføjet af

ellers..

Hejsa.
Hvis du ikke kan finde det, kan man få et klap sammen bord, jeg mener det er Ikea som har dem, det kan foldes sammen til et lille trekants spisebord, og foldes ud til et firkantet større bord..
tilføjet af

Jeg ved ikke helt

hvad det er for et bord du taler om, men Ikea har RIGTIG MANGE gode ting til fx studerende, som hverken har plads eller penge. Prøv at bestille deres katalog. Det er vildt inspirerende.
Pøj med det
tilføjet af

bordet

har sendt en mail til dig.. tusind tak endnu en gang..
har kigget på klapborderne med da min lejlighed er så lille er det svært at finde en plads til det. også selvom det kan klappes sammen. pladsen mangler.
men tak for at vi gad af hjælpe mig. :O)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.