14tilføjet af

Homo islamikus Koranimus

Er vi den islamiske verdens galskab bevidst?
Galskaben blandt folk, der er faldet bagud teknisk, og som ikke har viljen til at gøre sig intellektuelle anstrengelser for at indhente tabet.
Jeg var klar over det religiøse had, jeg var klar over ligegyldigheden med liv. Jeg var klar over fundamentalismens civilisationsfornægtende side.
Men jeg forestillede mig ikke, at galskaben kunne gå så vidt.
Ideen om deres styrke er en illusion. Der kommer intet indefra. Terroristerne kan styre et fly, men hvad de ikke kan, er at bygge et. Hvad de ikke kan, er at bygge disse to tårne.
Det forekommer mig, at der er sagt meget vrøvl om den begivenhed: De fattige, der hævner sig på de rige! Men det er intet andet end et udslag af religiøst had. Og det er så svært at have med at gøre, ja selv at forstå.
Man kan gøre noget ved de fattiges reaktioner, men man kan intet stille op over for truslen om en universel religionskrig. Jeres værste fjende er jeres store allierede – Saudi-Arabien – og terrorens fodfolk kommer fra jeres anden allierede, Pakistan.
Det er ikke et land, hvor man læser bøger, det har intet intellektuelt liv – det er modstander af intellektuelt liv. Jeg mener, når grundlaget for alle ens handlinger er religion og idéen om religionskrig, som bygger på religiøst had, så betyder den slags intet for en. Alt, hvad man har brug for, er Koranen og en hersker med en stor stok." V.S. Naipaul, citeret i Berl. Tid. 24/8 02.
Islam-forsker, Ye-or, beskriver islams ”ørkendannende effekt”: ”Efter et par århundreder var de syriske og palæstinensiske oaser, som havde været opdyrket siden antikken, landbrugs- og bycentrene i Negev, i Jordan, i dalene omkring Eufrat og Tigris samt mange andre frugtbare egne uddøde.”
Skal Europas dejlige lande med voksende økonomi og autonomi ift. individet og samfundet, degraderes og smadres af Homo islamikus Koranimus og dets hjernelamme måde at erkende verden på?
Mvh
Emperisten
tilføjet af

hørt

hørt
tilføjet af

Helt, helt enig;

Islam er en destruktiv religion (hvis man overhovedet kan kalde det for en religion) der aldrig har skabt andet end skade.
På en eller anden måde bør man ødelægge islam, f.eks. ved at udsætte den islamiske verden for en massiv vestlig kulturpåvirkning.
Hvis der er fornuft tilbage i Europa så standser vi denne invasion af vores kontinent meget snart.
tilføjet af

Vigtig meddelelse til alle

Jeg har fundet ud af hvordan vi sender alle fremmedfjendske, racister, fundamentalistiske anti-islamister og pladder-nationalromantikere ud af landet.
Set her -->
http://www.circusballoon.dk
tilføjet af

GODT GAAET

..Det var et godt indlag - godt skrevet uden at vare
dumt..Den gik lige til marv og ben..Godt gaaet -
kunne ikke siges mere klart og tydeligt..Den staar
jeg ved..
tilføjet af

og hvad så?

Er der nogen der gør noget ved det. Er der nogen der kan og vil gøre en flok feje kujoner til normalt fungerende borgere?
Jeg er ellers meget enig i indlæget.
God weekend.
tilføjet af

Er du bange.....

Er du bange for at ingen ser dit indlæg? Det er anden gang jeg støder på din ballon! Prøv noget nyt!
tilføjet af

Hvad skal du så lave?

hvad skal du så lave sammen de ca.100 danskere der ville blive tilbage sammen med muslimerne?
tilføjet af

Ingen penge

til at forsørge muslimerne - og så er de pist borte igen - så kan vi alle komme tilbage igen - så egentlig ikke nogen dårlig idè - du kære informationsnul *GGGG*
tilføjet af

muslimske piss

Er I klar over hvis man samler alle muslimernes piss i verden kun for en dag og vælder det over Jeres fucking lille lort land, drukner I i muslimske piss....Har I fucking lille folk tænkt på det.??
og pludsligt i de sidste 5-6 år alle jer fucking folke er blevet religions eksperter. I ved alt om Islam og muslimerne....You don´t know shit.
Bare fordi I har hørt et par foredrag med Pia Fucking kjærsgård så ved I alt om religioner..??
og tøser som dig har ikke noget liv og fordi du lider stadig af dagen du fandt din mor sammen med en anden svin eller dagen som din far har fucket dig, skal du selvfølglig blive rasist...hvad kan du ellers blive..??? en svin og rasist...perfekt match.
tilføjet af

Nu ved du præcist

Hvorfor vi "elsker" indvandrere.
Det er deres store tolerance og civiliserede sprog.
tilføjet af

bang

og næ der ventede ingen allan med 5 jalla ludere! surt musling - du valgte den dumme tro.
knus
kram og
kærlighed i hell til dig fra EyeOfPrejustice
tilføjet af

*GGG*

*GGGGGGGG*
tilføjet af

tjah

Hvis man tog antallet af dine stavefejl, lagde sammen med antallet af dine charmerende kraftudtryk, og vekslede dette antal til det samme antal 25 ører (du har jo en vis underholdningsværdi), ville man cirka have den arabiske verdens samlede bruttonationalprodukt.
Dette er kun sagt for at forklare at man ikke kan måle et lands betydning på dets størrelse.
tilføjet af

pis

Jeg har altid vidst at muslimer var fulde af pis.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.