4tilføjet af

Hjælp!! Kæresten rejser......

Hvad er det lige man gør når kæresten rejser???
Jeg plejer ikk at være så god til de der latterlige "love storys". og pludselig står man selv i en..!!
Nu ikk fordi han rejser rejser, altså skrider.. Han skal bare jorden rundt, og kommer forhåbentlig hjem igen om to år..
Jeg har svært ved at respekterer han efterlader en her, og under ham stadig den fede oplevelse.. men alt det der farvel pjat noget, uha, det ik godt...
skal man være bange for han finder noget han ik vil efterlade ude i den store verden???
eller skal man bare få sagt farvel, og sidde tilbage og passe hverdagen???
tilføjet af

Ejerfornemmelser

Allerførst er du nødt til at gøre gøre dig selv begibelig, at du ikke ejer din kæreste, og så leve livet videre med troen på at han kommer tilbage til dig. Du skriver at du ikke kan respektere at han efterlader dig her, og samtidig under du ham gerne den store oplevelse??
Det kan jeg ikke rigtig få til at harmonere. Har du spurgt om du må komme med/har du lyst til at komme med??
Hvis du virklig under ham den tur, så glæd dig sammen med ham hver gang han sender dig et brev,kort eller mail, og skab dig så en tilværelse som han ikke har del i de næste 2 år.
Hvem siger forøvrigt også, at det ikke er dig der finder noget herhjemme , du nødigt vil undvære igen.
tilføjet af

hm??????????????????????????????????

hej ´loulou´!
hold da kæft mand det er sgu´langt tid han er væk fra dig af.-sig mig lige engang er du ikke helt ude af flippen var!?..
du kommer fandme til at savne ham meget ret meget endda.2år det er sgu da længe mand.har du sagt til ham at du ikke vil have ,at han rejser fra dig-på den der jord omrejse-og at hvis han skal det vil du meget gerne med ham."TAG FORHELVED MED HAM´!..
-nej hvor tarveligt,det kan han sgu ikke være bekendt.du kunne jo fortælle ham at du altid vil tænke på ham,og du meget gerne vil bibeholde ham-du vil osse gerne have et par fornuftige timer sammen med ham UDENT hans venner forstyre.-sig så til ham at du elsker ham ,du vil savne ham ..eventuelt hvad din frygt... er når han er væk i de der 2år.forkæl ham lidt giv ham al din kærlighed du har til ham-giv ham lidt massage -en tur i fodbadet massere hans fødder lidt-kys ham lidt blidt-kort sagt fortryl ham lidt."han vil aldrig glemme dig og din nærværelse-det lover jeg dig han ikke vil!.du kunne osse tage ham med ud og bowle lidt-både isengen osv!.lav lidt mad til ham -kort sagt som jeg skrev før forheks ham lidt."jeg tror godt at du inderst ved hvad du vil sige til ham som en "lovestory"!.nej det er sgu ik godt at forlader dig bare for en uskyldig jord omrejse.UH´hvor er han streng.
-jeg vil lige sige noget til dig nu,sørg for at holde kontakten vedlige,-for den der mand der skal alså ikke slippe godt fra den afrejse der vel!.bare lade ham savne dig ,når sagnet er for stort for hans små skuldrer vender han straks tilbage igen -bare vent og se!.
op med humøret lou.held og lykke med det,jeg håber du kan bruge minne ord til noget..som hjælp...
m.kn.fr.dimser:-)
tilføjet af

Hårdt

For det første forstår jeg ikke hvorfor man beslutter at tage på en jordomrejse uden sin kæreste i så lang tid, med mindre det er noget der er blevet bestemt før I mødte hinanden. Hvor længe har I været sammen?
Jeg er ked af at sige det, men uanset hvor højt i elsker hinanden så tror jeg altså ikke på at man kan forblive kærester, når man er væk fra hinanden i 2 år. Og grunden ligger lidt i det Padborg skriver: "at du skal skabe dig en ny hverdag hvor han ikke indgår". I kan ikke undgå at jeres liv vil udvikle sig i forskellige retninger på så lang tid og derfor vil I nok vokse fra hinanden. I skal vel næsten starte forfra efter de 2 år.
Jeg lyder måske lidt negativ og det er måske ikke hvad du har brug for, men jeg spørger mig selv hvor meget man sætter pris på sit forhold hvis man tager sådan en beslutning. Jeg vil da give de andre ret i at det ville være fedest hvis du tog med, men nu er det jo ikke alle der bare lige kan rive 2 år ud af deres kalender!
Jeg ønsker dig held og lykke men håber også du prøver at se lidt realistisk på det du er ved at begive dig ud i. At savne en person i 2 år er længe.....
tilføjet af

Det fantastisk........

Jeg er virkelig glad for dit svar.. du forstår mig bare mig bare..!! jeg kan helt klart bruge dine råd til noget..
jeg har været pænt sur eller skuffet over han tager afsted... men måske jeg kan tryllebinde ham lidt.. vi plejer jo at ku lidt af hvert.. så kommer han måske snart hjem.. men han forlader allerede dk den 1 september...
men i hvert fald vil jeg virkelig gøre brug af dine råd.......
han slipper ikke godt fra det nej...
knus loulou
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.