11tilføjet af

villa, volvo og vovse??

"villa, volvo og vovse" er efterhånden blevet en kliche.. jeg er en 24 årig kvinde der ærlig talt -ønsker mig dette, jeg drømmer om min egen kernefamilie.. om et hus med have fyldt med frugt og grøntsager, drømmer om at kunne hente ingredienser til div. retter og kager i min egen have, for så at kunne servere "mors" hjemmelavede... for mine kommende børn og mand. i den perfekte verden ville jeg også gerne gå hjemme mens børnene er små, så det er mig der danner rammerne om deres senere liv.
MEN dette er vist blevet den "forbudte" drøm, oplever at omverden vender det hvide ud af øjnene og korser sig.
jeg går lige så meget ind for ligestilling som den næste, men hvorfor må man ikke ønske sig begge dele? -er det virkeligt så slemt, at man kan strikke, hækle, sylte og lave god gammeldags mad? -vil disse ting ikke uddød hvis ingen holder liv i dem?
hvorfor må man ikke ønske sig karriere og kernefamilie ?
er det mig der har et naivt syn på livet? eller har verden fået for travlt med at være moderne?
tilføjet af

Gør som du føler for !

Du skal bare gøre som du føler for, og som dine muligheder vil byde dig !!!
Blæs på hvad alle andre siger eller gør .....det er dit liv det handler om !!!
Held og lykke ...
tilføjet af

Jeg kan kun......

... tilslutte mig bella's indlæg, og tilføje at det er rart at se at der stadig er unge med drømme som dine. Behold endelig dem. det er din slags der i sidste ende gør Danmark til et rart land at være i.
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med din fremtid
tilføjet af

Lev dit eget liv - ikke de andres

Hvis alle gjorde det samme, ville verden ikke være værd at leve i. Man skal gøre det man selv føler er det rigtige. Du skal forfølge din drøm.
Man skal leve sit eget liv - ikke de andres
tilføjet af

gift dig med mig

JEg syntes det er rigtigt dejlig at høre at dre stadig er nogen der har lyster til at holde de "gamle dyder" i hævt..
Don olmo
tilføjet af

naive, gammeldags dame

det er, hvad jeg synes, du er!
Når jeg læser dit indlæg, tænker jeg: Gud Fader Bevars!!!
tilføjet af

Hvor er vi egentlig.....

... hamrende ligeglade med hvad du tænker. Kan du ikke acceptere andre menneskers mening, så bliv i din kælder og lås døren.
tilføjet af

Me too...

Jeg vil også have samme fremtid som den du nævner! Jeg vil have mand, børn (og det skal være 4), hus, bil osv, og jeg vil også have mit drømmejob. Og jeg skal nok nå mit mål!!!
Det handler bare om at finde manden der har samme drømme! Jeg har heldigvis fundet min, og uddannelsen er jeg i fuld gang med, så jeg er godt på vej! Hvis jeg valgte at hellige mig karrieren ville jeg føle det var helt forkert.
Lav alle de frikadeller du vil, og føl du gør noget godt; det gør jeg!
tilføjet af

Tænk!!!

Poul Henningsen (PH). Sagde ; Hvis det er normalt at opføre sig unormalt. Så vil jeg ikke være normal.
PS: Flot indlæg.
tilføjet af

tilfreds

Du skal gøre lige nøjagtig som du har lyst til og ikke en dyt af hvad andre forventer..
Er du tilfreds med at hygge i hjemmet om din familie ( kommende) gør det dig lykkelig ja så klø på og skab dig det liv..
Jeg ville ønske jeg blev barn af dig.
der er sku ikke noget så dejligt som hjemme bag, syltet, avlet osv.. godt der er nogen som Os der stadig kan finde ud af det.
Ja jeg går også hjemme og jeg nyder det i fulde drag, og det er uden karriere ved siden af.. jeg er lykkelig og glad for min tilværelse,, og se det smitter jo af på ungerne.. glad mor glade børn og glad mand IKK.....
tilføjet af

flere tanker?

tak for jeres positive response:)
-grunden dette indlæg var at den negative reaktion jeg plejer at få, når jeg "lufter" mine tanker... alle må da have en ide om hvad de ønsker for deres fremtid.. -tit har jeg undret mig over -hvor ok det er at sige at man aldrig vil have børn -eller den pretige der tilsynladende ligger i at som kvinde og sige at man ikke kan lave mad.. fred være med dem der oprigtigt føler at dette er det rigtige valg for dem. Men hvorfor er det modsatte blevet så "forbudt"??
til syvende og sidst vil jeg pointere at jeg har i sinde at følge mit eget hjerte og hvad jeg føler er det rigtige for mig.
dette indlæg kommer af nysgerrighed -uden nysgerrighed opnår man aldrig indsigt.
tilføjet af

Artikel om livsstil

Hej Prinsessemus,
Har du lyst til at fortælle om dine fremtidsdrømme i en artikel om unges livsstil og håb for fremtiden i et månedsmagasin? Jeg synes, det er interessant, at du får så negativ respons på noget, som jeg er sikker på, at rigtig mange piger ønsker sig.
Jeg håber at høre fra dig.
Bedste hilsener Trine Blicher
trineblicher@hotmail.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.