0tilføjet af

Cunego eller Simoni?

Både EB, Politikens cykelekspert Mogens Jacobsen og Bjarne Riis nævner Simoni som en støre konkurrent til Basso end Cunego, ang. den samlede sejr i dette års Giro d'Italia. Det kan jeg godt undre mig lidt over! Bevares, Simoni gjorde det glimragende på Mont Faron i Paris-Nice.
Men ét er P-N noget HELT andet er Giroen. Sidste år viste Cunego sig jo at være Simonis overmand, på trods af at Cunego dengang kun var 21 år gammel. For mig at se, kan han da kun blive mere moden, men de fleste eksperter vurderer altså et Off-År for Cunego i giroen, som de fleste store stjerner, der er brudt tidligt igennem har haft det efterfølgende.
Men for mig at se, viser Cunego ingen tegn på svaghed, godtnok har Cunego en anelse dårlige enkeltstart end Simoni, men der venter nogle særdeles hårde bjergetaper, hvor jeg venter at Cunego kan trække fra Simoni.
Men hvad mener I? Cunego eller Simoni som 1. udfordrer til Basso? Eller en helt 3ie rytter?
PS: Personligt tror jeg Discovery Channel står godt ved at have 2 rigtig gode klassementkørere i Savoldelli og Tom Danielson, som jeg spår lidt et gennembrud i dette års Giro :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.