4tilføjet af

Hvad med dig selv BRIAN STEEN ?????!!!!!!

Kære Brian "narhat" steen ! - Du har idag valgt at pinliggøre dansk fodbold - endnu en gang........ Du vælger simpelthen at give karantæne til seks mand, derudover forskelsbehandler du, og sidst men ikke mindst så havde hele deres bytur været en anden sag, "hvis blot i havde vundet"......
Som tidligere fodboldspiller burde du af alle vide at fodboldspillere ynder at gå i byen og ha en sjov aften med gutterne - ligesom alle andre mennesker. I England må de rende rundt med den fede griner og dit "nyeste pr-stunt" ! De har hygget sig og ikke som dig opført sig voldeligt..... dernæst så at forskelsbehandle mht steffen rasmussen - tja der kan snart ikke skrives længere om jeres fadæser i Århus...... Men jeg vil for guds skyld håbe i skiller jer af med Rune Pedersen, for han har fortjent bedre. Desuden er han det måske største målmandstalent herhjemme, men det har i jo heller ikke formået at forvalte i smilets by......... Glæder mig til at se dine mange nye fadæser i denne kommende uge og fremover...........- så smil til verden, så smiler den til dig.....
tilføjet af

Jeg havde skrevet et.

Jeg havde skrevet indlæg omkring Brian Steen og hans familie forhold, og om det kunne ligge til grund for hans modstand mod Alkohol.
Jeg forstår sku ikke hvorfor dette indlæg er slettet.
Mvh
tilføjet af

Næste kamp burde være gratis

Da nu sportchefen for AGF har valgt at give 6 spillere karantæne til næste kamp mod Herfølge, kan enhver jo regne ud at kvaliteten af denne kamp må blive reduceret yderligere, da der skal hentes folk ind som ikke har superliga status.
Derfor bør næste kamp være gratis, simpelthen.
At de andre bundhold ikke er glade for denne sag er forståelig, for nu får Herfølge næsten foræret 3 point og dermed en fordel i kampen om nedrykningspladserne.
tilføjet af

Ansvar

Ansvar og ansvarsbevisthed er hvad der skal til.
Det er skide synd for en klub som AGF, at der i gennem mange år har været en ledelse der ikke er deres vægt værd i guld.
Der er ret cool at have Kurt i sydens sol, som lige pumper lidt cash i klubben. Spørgsmålet er bare at han gør det ikke for sjov. - Hvor længe bliver han ved?
Brian Steen: Alt tager tid, så gi' manden en chance!
AGF har en glimrende træner, og han arbejder med de midler der nu engang er. - "Come on, AGF... op blandt de 5 første i SAS-Ligaen, i fortjener det!"
Det var bare det...
tilføjet af

Undskyld

Er jeg gået glip af noget? Brian Steen som sportschef? I en Superligaklub? Det lyder som om der kommer mange flere rødekort i Superligaen i fremtiden.
Det er hamrende amatøragtigt at vælge en så voldelig mand til sportschef. Men som nævnt i en anden kommentar her i tråden: Dårlig ledelse er nærmest et AGF særkende. De har meget længe haft problemer i deres organisation. Jeg tror sgu efterhånden at det er en mafia der ejer klubben. De forsøger altid at havne i den nederste halvdel over nedrykning. Gaaaab hvor kedeligt. De trænger helt seriøst til et par sæsoner i den næstbedste række !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.