6tilføjet af

Danmark mere sindssyg end Iran

I Nordjylland er der en lov der siger, at hvis du er i besiddelse af et motoriseret køretøj, og ser en hestevogn forude. Skal du straks skille din bil ad og gemme den bag en busk, for ikke at skramme hesten.
Og så siger vi at lovgivningen i Iran eller andre af de mellemøstlige lande er mærkelige.
Vi er jo selv skingrende sindssyge.
tilføjet af

Hvor ...

... i alverden har du læst det henne ?
Kom med en kilde ..... ??
tilføjet af

hvad?!

Jeg må desværre meddele, at jeg ikke tror på dig.. ikke engang tæt på! Det tætteste jeg kan kommer på hvad du skriver om, er om en lov jeg har HØRT, ikke læst, så jeg ved ikke om den er sand.
Jeg har, igen, hørt, at en gammel dansk lov, som ikke er blevet ophævet (det er den jo nok alligevel, når det kommer til stykket), siger at man godt må køre imod trafikken, hvis man altså bare lige har en mand gående foran med en rød lanterne og ringer med en klokke.
Loven skulle være for hestevognenes tid, og der vil den give mening. Men at skille sin bil ad? Nope.. I'm not buying it!
Er der for øvrigt forskellige love til forskellige steder i Danmark? Love i nordjylland gælder vel for hele Danmark, Jylland, Sjælland.. Bornholm! Der er vel ingen forskel..
tilføjet af

Det er jo en af de....

... meget gamle love, som af en eller anden grund aldrig er blevet afskaffet. Helt klart en af de ting der gør det lidt sjovere at være dansker.
Men hvordan i alverden kan du kæde det sammen med iransk lovgivning ??. jeg ser ikke rigtig nogen forbindelse.
tilføjet af

Du har tydeligvis misforstået noget.

Det er korrekt at der findes en sådanne lov, men en sammenligning med iran burde foregå således:
I iran retter de sig efter gamle love, nemlig koranen far de 7. årh. I Danmark har vi også gamle love, som dette er et eksempel på.
Forskellen er, at i Danmark har vi muligheden for at fjerne en lov er ikke er tidssvarende, udløbet eller bare åndssvag. Dette hedder demokrati (slå det op hvis du ikke kender begrebet, der er stavet korrekt her)
Vi har også muligheden for at ignorer utidssvarende love, som denne her er endnu et eksempel på. Der er ingen der foretager sig disse ting og der er ingen der forlanger man forestager sig disse ting, ikke engang den aller mest krakilske jydske landbetjent. Vi kan bruge vores sunde fornuft og kan tænke selv.
I iran har de ikke muligheden for at fjerne en lov fra koranen, selvom den er 1400 år gammel. Den skal bestå fordi gud har sagt det og guds ord er altid forrest. Det er ikke et demokrati og en af de aller vigtigste argumenter til at bevise at islam ikke er kompatibelt med demokrati.
Derudover, fordi lovene er religøst bestemt, SKAL befolkningen følge dem, uanset hvor åndssvage, onde, umenneskelige og undertrykkende de måtte være. Religionen erstatter den sunde fornuft og medmenneskeligheden.
Danmark er ikke mere sindssyg end iran. Langt fra det.
Men det er en sjov lov :-)
tilføjet af

Det bedste!

Det bedste ved dit indlæg er at du skriver at man ikke må "skramme" hesten!!!
En skramme er en ridse eller noget i den stil, og mig bekendt er en hest lidt for blød i overfladen til at slå buler i eller ligefrem at skramme!
HA HA HA! Du gjorde lige denne forældede lov endnu mere morsom!!!!!
tilføjet af

Århusianer-vits..

det er jo den gamle århusianer-vits der igen er dukket op..
hvor KOMISK:O)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.