7tilføjet af

Jeres egen skyld!

Jeg forundres over alle jer, der vælger at bruge så meget tid på at tilsvine det modsatte køn. Mænd er nogle svin, kvinder er nogle forfalskede, tomhjernede tæver, og der findes ingen undtagelser!
Indlæggene bliver formuleret nedladende, genneraliserende og provokerende, men når modparten giver igen, så er dette åbenbart kun en bekræftelse af påstande.
Her er så MIN påstand!
Hvis du endnu ikke har opdaget, at der findes dejlige, elskelige, smukke og kloge mennesker både blandt mænd og kvinder, så er det helt igennem din egen fejl.
Hvis du går rundt med en forestilling om, at de dejlige mennesker ikke eksisterer, så er det klart, at du aldrig vil få øje på dem.
Der findes masser af svin og lede kællinger derude. Men hvad har du gjort for at tiltrække dem?
tilføjet af

Du er heldig

Du må være en af de få der aldrig har kendt en Bitch eller et dumt svin.
tilføjet af

Hvorfor?

Næh, jeg har skam haft min andel af puljen! Men jeg indså, at jeg ikke kunne bebrejde andre end mig selv og min egen dumhed.
Jeg er bare kommet videre! ;-)
tilføjet af

Hmmm

Jeg har læst indlægget igennem flere gange, og ikke et eneste sted står der noget om at der slet ikke findes bitch'er og dumme svin ikke eksisterer,- kun at det er synd at "nogen" ikke vil åbne deres øjne og se at verden ikke kun indeholder den slags mennesker... Men vi ser vel det vi vil se....
tilføjet af

Nemlig!

Tak! ;-)
tilføjet af

Det er vist længe siden ....

... du har mærket kærligheden fra en som du virkelig elsker . Og med den indstilling du har til verden omkring dig , ja så bliver det nok ikke anderledes!!!
Få lagt den guitar fra dig , og kom ud i livet med de posetive briller på !
Held og lykke med det !!!!
tilføjet af

Jeg elsker jo jer alle

Soulmate elsker alle, men som du ved så tugter man den man elsker, så du skal fandme ikke bestemme om min guitar skal nedlægges eller ikke..!
Hvorfor skal man elske mennesker man ikke kender.....det kan ingen forklare.
tilføjet af

Første gang du virker bare ...

...en lille smule hyggelig :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.