11tilføjet af

Frank Grevil

Retssagen mod Frank Grevil er nu igang. I TV2-nyhederne kunne man til aften høre at han gentagne gange har forladt jobs, og smækket med døren, fordi han ikke fik lov til at udvikle sig. Alt i alt mindede det mig om et barn der stamper i gulvet, fordi det ikke får sin vilje.
Det kan bestemt ikke retfærdiggøre at han lækkede hemmelige dokumenter fra FET. Han risikerer nu to års fængsel. Halvandet må være absolut minimum.
tilføjet af

En bedre sags tjeneste

Jeg bryder mig absolut ikke om manden (Frank Grevil) og ved ikke, hvad hans motiver er.
Men hvis han ”har handlet i en bedre sags tjeneste”, som det hedder i jura sprog, så kan han frikendes.
Og det mener jeg, at han har gjort.
Han har ved at lække oplysninger bevidst, at Anders Fog førte Folketinget og befolkningen bag lyset, da Anders Fog ville erklære krig.
Det burde være Anders Fog, der fik halvandet år - mindst.
Hvis Frank Grevil bliver dømt, så bliver det i fremtiden svært, at få embedsmænd til at fortælle om ministre, der lyver over for Folketinget og/eller befolkningen.
tilføjet af

tavsheds pligt

Når man skriver under på tavsheds pligt, så skal man overholde den, lige gyldigt hvad der senere sker. Præsterne må heller ikke anmelde en morder.
Hvis vi ikke ovrholder lovene hvad skal vi så med dem?????
Desværre her i landet prøver mange at snyde så med det ene og så med det andet, og selvfølgelig skal der straffes når det bliver opdaget, sådan siger loven, og loven er til for at overholde, BASTA
tilføjet af

Oplysningspligt

Loven siger, at Frank Grevil IKKE skulle overholde sin tavshedspligt, når han ”handlede i en bedre sags tjeneste”. Tværtimod kunne han have pligt til at bryde den.
Han har ikke snydt. Han har overholdt loven i modsætning til Anders Fog. Loven er til for at overholdes, BASTA.
En præst har også pligt til at bryde sin tavshedspligt, hvis han kan rede menneske liv ved det.
tilføjet af

oplysnungspligt

Hvad var det for en bedre sags tjeneste, der skulle give ham lov til at bryde tavshedspligten???
En præst må ikke bryde tavshedspligten, men han kan forsøge at overtale f.eks. en morder, til selv at melde sig.
Men jeg vil selv torturerer en, hvis der f.eks. var en bombe anbragt et sted hvor min familie var, så ville jeg være lige glad med straffen, hvis jeg kunne pine bombemanden til at fortælle hvor bomben var anbragt. Øje for øje tand for tand basta
tilføjet af

En bedre sags tjeneste 2

”En bedre sags tjeneste” kunne være at gøre nationen opmærksom på, at Anders Fog har startet en krig på løgn eller falske forudsætninger.
Frank Grevil, eller hver anden ansat i FE, er ikke ansat til at varetage Anders Foghs interesser men til at varetager nationens interesser.
Hvis der er en modstrid i mellem Anders Foghs og nations interesser, så skal Frank Grevil handle i NATIONENS interesser (= En bedre sags tjeneste.)
Det kan aldrig blive i NATIONENS interesser, at statsministeren lyver for befolkningen og Folketinget.
Ifølge loven har en præst, og alle andre mennesker, pligt at rede menneske liv – Og alt til at FORHINDRE et mord.
En tavshedspligt kan ikke bare til enhver tid til side sætte straffeloven.
Loven er måske lidt anderledes i katolske lande. Men det kommer jo ikke rigtigt sagen.
tilføjet af

Håber for retssikkerheden,

Jeg håber han bliver frikendt, hvor mangler vi flere mennesker i samfundet med et moralsk mod som Frank Grevil. Samt har F.G. fået hjælp Daniel Ellsberg fra USA der stod til 115 års fængsel for givet oplysninger vidre fra Vietnam krigen.
Daniel Ellsberg udtaler Frank Grevil har bare gjort hvad et hvert moralsk tænkene menneske ville gøre, i den verden vi lever i i dag.
Så lad os håbe Frank Søholm Grevil bliver frikendt, og dem der er ansvarlig for, vi er i krig på falsk grundlag bliver draget til ansvar.
Så man ikke frem over kan slippe godt af sted med villede befolkningen og fortælle utroværdigheder.
Mvh
tilføjet af

Ja.....

Lad os smide alle koalitionens statsledere i fængsel, og genindsætte den morderiske diktator Saddam Hussein på lederposten i Irak, med et par milliarder dollars på lommen, så han kan købe flere våben, og slagte flere civile.
Hurra for Frank Grevil der skider på den danske lovgivning. Man er VIRKELIG en helt, når man tør lække hemmelige efterretningspapirer.
tilføjet af

Sandheden,

Jeg finder det kun rimligt, at man føre en krig på et sandfærdigt grundlag, jeg kan ikke se den Irakiske befolkning udviser specielt stor glæde ved vores tilstede værelse. Jeg håber der kommer fred i området, men er ikke så sikker.
Jeg finder det fint vi hjælper rundt omkring i verden, og vi kunne have hjulpet mange flere mennesker, for de samme penge som vi brugt i Irak.
Men hvis du ikke finder det umoralsk at føre krig på falskgrundlag, er vi meget langt fra hinanden i vores tilgang til at ville hjælpe mennesker.
Lige efter invasionen af Irak var fuldt ført, havde vi erhvers folk dernede for at få ordre hjem til danskerhversliv. Til dagsdato har vi ikke fået en ordre, måske det var en af de skjulte dagsordner der var for invasionen af Irak.
Mvh.
tilføjet af

Nu er det ikke lige det....

.. denne tråd handler om, men hvorvidt grundlaget var rigtig eller forkert får vi jo nok aldrig at vide. men Saddam HAR jo haft diverse ikke konventionelle våben, og han har også brugt dem. Det faktum sammenlagt med mistanken var sandsynligvis nok til at overbevise diverse regeringer om at slå til.
Den holdning som f.eks tyskerne og franskmændende stod frem med, kommer ihvertfald ikke civile irakere til gode.
Endvidere skriver du at det ikke ser ud til at Irakerne er særlig begejstrede for koalitionens tilstedeværelse. Nej.. Sådan ser det ikke ud, men der er nu engang højere seertal i at vise sensationerne, istedet for de tavse irakere der bare sidder og håber på fred.
tilføjet af

ret & pligt

Frank Grevil lækkede fortrolige dokumenter fra FE, for at gøre opmærksom på at vores regering 1) førte krig på et falsk grundlag, 2) vildledte folketinget, 3) løj for befolkningen. De første er disse to er strafbare forteelser;
Hvis Frank Grevil har ret i sin påstand, har han ikke blot RET men også PLIGT til at gøre som han gjorde i henhold til embedsmandsloven.
Efter min ydmyge mening er det tydeligt at han HAR ret, hvilket både Kofi Annan udtalelse om at Irak krigen var ulovlig, og høringer i Danmark, USA, England, Australien og Spanien uigendriveligt har vist.
Frank Grevil har netop modtaget en whistle-blower award i USA. Se fx.
http://www.censurnyt.dk/scripts/viewnews.php?newsid=159&menuid=9
tilføjet af

Grevil

Jeg betragter ikke Frank Grevil som et forkælet bar der stamper i gulvet. Jeg er selv ansat i Forsvaret til udgangen af nov. i år så jeg ved en hel del om hvad der foregår. Forkælet barn/børn det er alle jer der ikke selv tør at stå frem
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.