14tilføjet af

Til katte-ejere...

Kender I det med at katten har sit eget sind? :-)
Lad mig høre nogle af jeres skumle og sjove olevelser med jeres katte.
Hvordan kan det være at katten altid skal ligge PÅ ens ben, hvis man sover på maven? Så det ender med at man ikke kan bevæge sig...
Hvorfor skal katten altid kaste op på det hvide tæppe, inden der kommer gæster, man sjældent ser?
Hvorfor sover katten altid i håndvasken, så man må vaske hænder i badekaret?
tilføjet af

de kræ

tje min lille mis tro hun er en lille hund! hun hader andre katte tilgengæld har det okay med hunde og de har det okay med hende.
Hun går gladligt en tur i parken med snor på også elsker hun vand!!! der er ikke noget sjover end vand så snart hun høre vandhaned er hun på pletten!!! :-)
Kasser og plastik poser er også det store hit især skokasser er bare for fede hun ligger i dem leger i dem og hvis vi putter låget på er hun lykkelig resten af dagen
tilføjet af

Min kat stjæler!

*GG*
Hvad som helst. Poser, blade, bind......
tilføjet af

Ja, de er helt deres egne!

Er vokset op med kat, men har ikke villet have indekat i min lejlighed, da jeg ikke helt kan blive enig med mig selv om, om det mon er helt fair for katten. Har i de sidste snart 6 uger dog passet en kat for nogle venner, der har været bortrejst. I guder, en lille krukke! Det er en sød og kælen kat, men samtidig meget neurotisk og dybt forstyrret (hun er 15 år gammel)!
Det værste har været hendes opkastninger, som vi ikke fatter hvad kommer af - hun gør det også derhjemme, så det er ikke pga savn. Hun kaster op ca. hveranden dag - og det er selvfølgelig ikke på køkken/badeværelsesgulvet, NEJ, det er på plankegulvene, på gulvtæppet, i sofaen - og i vores seng... mens vi lå i den! Fordi vi var lige i nærheden kunne vi så nå at stikke et stykke papir ind under, så det hele ikke endte i sengen, men de andre episoder har jeg først fået glæde af når jeg kom hjem eller om natten. Hurra, hvor er det festligt at rense gulvtæppe eller sofa kl. 3:45... :o)
Vi troede til at starte med, at det var fordi hun skulle have hårbolde op, at det andet kom med. Vi børster hende derfor meget grundigt hver dag, og hun fælder godt nok gevaldigt, men har ellers en sund, blank pels.
Meeeen, lige meget hjælper det. Så har vi prøvet at give hende mindre portioner mad ad gangen, så hun ikke forsluger sig. Det funker heller ikke.
Nå, men den anden morskab udspiller sig altid om natten. Katten kan jo ikke gøre for, at hun er et natdyr - men hun har godt nok svært ved at acceptere, at vi ikke er det! Hun er meget fredsommelig i løbet af dagen, men om natten stiller hun sig for fodenden af sengen og mjaver indtil man svarer hende. Når hun så er hopppet op, mjaver hun indtil man kæler med hende, og hvis man så stopper med det, napper hun én forsigtigt som tegn til at fortsætte.
Forleden bed hun dog min kæreste i storetåen mens vi sov - vi fatter ikke lige hvad der gik galt for hende der - og min kæreste blev godt nok overrasket!!!
Ja, så lige i øjeblikket er jeg ikke den store tilhænger af at få en kat som bofælle, for jeg glæder mig ærligt talt til at "levere" hende her tilbage! Alt i alt har det selvfølgelig været rigtig hyggeligt at have hende på besøg, og man kan jo ikke andet end elske sådan en skøn personlighed, selvom enkelte episoder er ved at drive én til vanvid!
God katte-fornøjelse!
Vh
hot-lava
tilføjet af

Fik en hjemløs

Vi kender ikke rigtig hendes historie - men fik hende fra dyrlægen.
Hun er en bestemt dame der tit "friserer" de andre med hendes klør, men samtidig er hun noget af en kæle-gris.
Når man kommer ud af badet, kommer hun og læner op af benene, fordi hun vil tages op i en varm favn. Hvis vi har været i karbad, kan hun ikke vente til vandet er løbet ud, for så skal hun ligge og rulle sig i det varme badekar...
Hvor længe skal du være katte-sitter?
tilføjet af

Min katte-pige...

...sætter sig og STIRRER på én... Indtil man laver en eller anden "bøh" lyd.... Så farer hun afsted.... Hvis man ikke "kommer efter" hende, kommer hun tilbage og gør det samme... Når hun så endelig får en eller anden til det, svinger hun sig voldsomt i kradsetræet. Og hopper og danser rundt... Det kan hun gøre længe.. Den leg bliver vi træt af før hende...
Det er ligefør man kan se hende smile..
tilføjet af

er godt nok ikke katteejer...

Men jeg hørte engang en sød lille historie som vist passer ind her.
Hunden tænker:
Min herre giver mig mad og tager sig af mig, han må være Gud!
Katten tænker:
Min herre giver mig mad og tager sig af mig, jeg må være Gud!
tilføjet af

Ja - katten er sin egen

Men man siger jo også at kan en kat lide dig, så er du en god person...
Og er man først accepteret af en kat, har man en meget hengiven ven...
tilføjet af

Fjolser herinde

Jeg er ked af på dine vegne at der er nogle her, som prøver at ødelægge dit debat-indlæg. Ved ikke hvorfor folk er så idiotiske, men de keder sig nok enormt meget.
Jeg har selv haft katte næsten hele mit liv (8 stk. er det blevet til i alt), og katte er bare så skønne pudsige kræ med utallige af forekellige særheder, så der har været mange sjove oplevelser.
Har dog aldrig haft katte der har kastet op.
tilføjet af

idiotiske indlæg?

nogle kan lide katte andre hunde, nogle elsker næseaben eller en flodhest?
du skal da ikke være smagsdommer?
tilføjet af

SKal du være det....

Hvem er nu smagsdommer.......båt..båt
Ligegyldigt hvilket dyr man har eller ikke har så er det stor spørgsmål altid hvordan vi behandler dem....altså de dyr vi ikke bryder os om, det er så utroligt nemt at elske det dyr man har, jeg ville meget gerne se noget global kærlighed altså kærlighed til alle dyr.
tilføjet af

ja da

min lilli kommer løbende, smider sig, og ruller frem og tilbage, for at få opmærksomhed
tilføjet af

Snart slut...

De kommer jhem i næste uge, og selv om det bliver rart at sove ordentligt igen - og slippe for at rense gulvtæpper mm på alle døgnets timer, så kommer vi nok til at savne det lille kræ, for hun er jo selvfølgelig nuttet det meste af tiden - og så er hun enormt kælen, men bryder sig ikke om at blive båret.
Mine forældres kat døde sidste år, hun var også et skønt dyr. Hende kunne man slæbe rundt med lige som det passede én - hun ville bare nusses! Man kunne lægge hende om halsen/nakken som et halstørklæde og bare gå sådan rundt - og hun hyggede sig bare!
tilføjet af

Hvor sjovt

Jeg har en hankat på 6 år, der sidder hos en som var han et menneskebarn.
Samtidig tror jeg ikke helt han ved, hvilket dyr han er.
Han galoperer som en hest, skal klappes som en hund, og kagler som en kalkun. *GG*
(Vi har en del katte - så vi oplever en del ting)
tilføjet af

min kat

spiser bananer... sover på ryggen, og spinder kun "hver-anden" gang
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.