2tilføjet af

Boligselskabet vil ikke vedkende sig skimmelsvamp

Jeg har boet i den samme lejlighed i godt 6 år nu.
Ved indflytning i lejligheden var der ikke noget at se, men der var den også helt nymalet. Efter et år begyndte der at komme fugt i lejligheden men jeg fik ikke gjort noget ved det før året efter hvor der kom store plamager på væggen i specielt det ene rum. Jeg kontaktede mit boligselskab som sendte en ud at se på det. Jeg følte mig nærmest latterliggjort med at det da måtte være fordi jeg ikke brugte emhætte eller luftede ud samt sørgede for at have varme på. Jeg blev så vred for jeg lufter ud mindst 3 gange dagligt inklusiv under madlavning og badning. Det blev så gjort til at så var det jo nok fordi jeg luftede for længe ud! Jeg gjorde efterfølgende ikke mere ved det fordi jeg følte mig så trådt på og ikke vidste hvor jeg ellers kunne henvende mig.
I år er plamagerne nu endnu større. Der blev lavet nyt badeværelse for godt 5 år siden og det ligner nu, at der er mugpletter i fugerne. Det er ikke noget der kan tøres af jeg har skam forsøgt. Det er som om, det er inde bagved. Ligeledes omkring vinduet i badeværelset. Hver dag på den her tid af året er dobbeltvinduerne som er forholdsvis nye fuldstændig duggede til og vandet nærmest løber ned ad dem.
I de år jeg har boet i lejligheden har jeg fået konstateret migræne, mild allergi med tiltagende luftvejsproblemer som umiddelbart ikke kan forklares som høfeber, generelle vejrtrækningsproblemer bl.a. med stoppet næse, stor træthed og koncentrationsbesvær.
Jeg ved godt jeg selv har været dum ikke at gøre mere ved det før nu, men jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal stille op og boligselskabet vil jo åbenlyst ikke gøre noget ved det. Jeg synes egentlig ikke det kan passe, at jeg som lejer skal leve med det her eller rydde op efter det når jeg ikke mener det er min skyld. Er der nogen der har gode råd i forhold til at håndtere sådan en situation?
Jeg ved godt man jo bare kan flytte, men det er svært når man ellers er glad for sin bolig og har boet der gennem mange år.
tilføjet af

altså skimmelsvamp

hej 🙂
sikke da en situation at være i . du henvender sig igen og forklarer hvad du lige har forklaret os , og så må de sende en fagkyndig ud .
gør de ikke det må du kontakte http://www.lejerneslo.dk/ som kan hjælpe dig videre
held og lykke med det 😉
tilføjet af

Det er skimmelsvamp.

Få fat i dem igen.Sig at du har svamp i lejligheden,og at de skal gøre noget ved det,ellers går du videre med sagen.
Boligforeningen ved godt det er skimmelsvamp,men som så mange andre,prøver de at rende fra det.-Sig til dem,at fremtidig husleje vil blive sat på en spærret konti,således at husleje kommer til udbetaling,når lejligheden er blevet ordnet.
Nej,du skal skrive det til dem,så du selv har en kopi at det sendte,send det anbefalet.
Skimmelsvamp er farligt for dig.Allerede nu mærker du virkning af det.
Jeg boede engang til leje,i en sådan lejlighed,og huslejen hodt jeg tilbage i 8 mdr.
Der blev ikke gjort noget ud af lejligheden,og pengene beholdte jeg bare.Hørte aldrig noget fra udlejeren ang pengene.Pengene stod spærret i 1½ år.Et ½ år efter jeg fraflyttede blev huset revet ned,da myndighederne havde erklæret huset for uegnet til beboelse grundet så meget svampeangreb,at det ikke mere kunne blive en bolig igen.
Nå,men du skal gøre noget ud af det.Du bliver mere syg for hver dag der går.Svampen vil hænge alle steder,i tøjet,i møblerne,ja,selv du vil lugte af svamp.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.