7tilføjet af

Pervers ungdomstv.

Er jeg den eneste der syntes at dagens program RUNDFUNK på TV2 (08-09-04) har overskredet etikken. De sendte mellem kl. 17.00 og 18.00, mens de fleste børn ser tv, et indslag om hvilke massageapparater der var at finde i bla. køleskabet. Bla. agurker, rødbeder og gulerødder. Et er at voksne ved dette, men børn..BØRN ved næppe at de fleste produkter idag er behandlet med sprøjtemidler og lign. Så nu skal vi have børn og unge med betændelse i skeden af sprøjtemidler. Jeg syntes nu at bunden for dansk tv er nået, jeg opfordrer derfor alle til at maile TV2, for at få dem til at stoppe dette for mig totale vanvid. De skulle skamme sig.
tilføjet af

Gir' dig helt ret!

Jeg har ikke set programmet, men jeg må give dig ret - det er ikke alle børn/unge der vil tænke så langt som til at overveje konsekvenserne af sprøjtemidler.
Føj siger jeg bare!
tilføjet af

Galt på den!

hvis det er skide farligt at stikke det op i fitten ville vi nok ikke æde det pis!
Tænk dig om, det masserer så dejligt... Uhh...
tilføjet af

Kaptajn Jespersen tilbage

heja heja....... bøj og stræk dagen lang......
tilføjet af

Jamen hvorfor ikke?

Jamen du har da ret - bare fordi små børn endnu ikke er kommet i seng, så har de jo ikke monopol på fjernsynet lige før spisetid. Lad os da bare helt ukritisk sende havd vi har lyst til så... der er sikkert mange trætte danskere der kommer fra arbejde og har lyst til at se en omgang hård porno - jamen SÅ lad os dog sætte det på dér, for vi skal jo ikke tage hensyn til børnene - og næh, måske mener du også de kan lære noget af det???
Sikke noget LORT at lukke ud! Der skal ikke være sådan nogle indslag i programmer i børnetime-sendetid. JA, du har ret, forældrene skal være med til at sortere i hvad de må se, men desværre er mange forældre bare ikke engagerede nok i deres børn, eller også har de måske en lille smule travlt med indkøb, opvask, vasketøj, madlavning osv osv osv. Har du prøvet det?
tilføjet af

et par svar

Prøv dr 1 (eller sluk helt), de har som regel programmer for børn op til "børnetimen".
Det kan ikke være andre folk, tvplanlæggerne, målgruppen af Rundfunk osv. problem, at nogle åbenbart har travlt, så vi sætter børne foran kassen? Det er trodsalt selv forældrene der har valgt at få børn.
Men hvilke nyhedsudsendelse på tv2 skal vi så slette tidligt på dagen? 12.00, 16.00 eller 18.00? Så kan man argumentere for, at man der kender de tidspunkter, - men det gør man også for Rundfunk.
Og nej det har jeg ikke prøvet 365 dage omåret, der skal jo være visse goder ved at bo hjemme hos moooaar, hehe. Dermed ikke sagt at jeg ikke deltager i at vasketøj og madlavning, - opvask holder jeg mig helst fra. Men det er ikke sagen vedkommende.
tilføjet af

økologiske grøntsager

kunne være en løsning?
tilføjet af

Havde du overvejet

at fortælle dine børn at det ikke er godt at gøre pga de ting du nævner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.