14tilføjet af

Fænomenet Soulmate

kan virkelig få folk op af stolene, skal jeg love for.
I tilfælde af, man er fra Østjylland eller blot har en smule lokalkendskab, vil man bære over med manden -
jeg mener, helt ærligt, manden kommer fra byen, der fra august og et halvt år frem taler om den gamle Skanderborg Festival. Efter ca et halvt år skifter de emne til næste festival. Fritiden anvendes på denne måde: I weekenden er parrer alle sig i flæng med alle, gerne med opvarmning på Mustang Sally (Hesten), og til hverdag snakker man løs om, hvem de andre har været sammen med. Jo jo, de har skam nok at give sig til....
Ace
tilføjet af

Du er nok ikke musik elsker

Men det skal du nu ikke klandres for, in stedet hedder bare ikke mustang mere, men Dampmøllen.
Bare lidt info til dig og andre som kender lidt til jylland.
tilføjet af

Du må jo finde ham interessant

Siden du gider starte et debat emne - udelukkende om hans person.
tilføjet af

Selvfølgelig

er han ikke musik elsker - læs hans profil - techno bvaaddrrrr
tilføjet af

Han vil være politiker,

Jeg har gennemskuet manden, han går bevidst efter at blive politiker med tiden, og hvordan gør man bedst opmærksom på sig selv ved provekeder, derved får man opmærksomhed, og folk har det med glemme med tiden. Jo han forstår at lave reklame for sig selv.
Mvh.
tilføjet af

Konklusionen

omkring min musiksmag ved jeg ikke, hvad du baserer på. Jeg kan godt lide musik - såfremt du refererer til festival, er den jo så meget mere end musik.
Af eksempler kan nævnes mudder, fulde individer 24 timer i døgnet, bræk, pis, dårlige toiletforhold og masser af trængsel overalt.
Det er altid rart at blive opdateret.
Tak for det.
Ace
tilføjet af

Såfremt

Nej såmænd ikke. Jeg skal forsøge at bibringe dig lidt indsigt her - jeg finder fænomenet interessant;
ikke Soulmate som fænomen, men den proces der foregår.
Hermed mener jeg, uanset hvad han kaster på banen af tilsyneladende ikke-seriøse men endog meget provokerende indlæg, så bider folk på krogen.
Jeg håber, du hermed har set forskellen.
Ace
tilføjet af

Det hurtigste

dyr i skoven skal du ikke have skyld for at være - heller ikke i bøgeskoven i Skanderborg.
Kan du påvise, hvorfor min musiksmag ikke skulle være god? Såfremt jeg sideløbende med techno hører, hvad du betegner som god musik, så er den vel ok?
Eller kræver det en komplet synkronisering med din smag? Vis mig en kausalitet mellem at høre techno og så have dårlig musiksmag.
Ace.
tilføjet af

han må have hjælp

Jeg er desværre bange for at Soulmate ikke er helt rask i hovedet. Han er sådan en type som har en masse rabiate holdninger og når man så går ham lidt på klingen så har han svært ved at forsvare sig, og bliver temmelig usaglig.

Desuden tror jeg han er meget ensom, han bruger meget tid på nettet, der er han noget, det er han ikke i den virkelige verden.
tilføjet af

Tænk lidt dybere

Hvordan får folk til vise deres rigtige ægte følelser.....kender du den om børn og fulde folk....?hvorfor har næsten alle sanseløse fulderikker dårlig samvittighed og smag i munden efter en ordentlig bytur...fordi har vist andre hvordan de i virkeligheden er.
Når jeg provokere, så er det for at få folks ærlige meninger og ikke for at få en sund og underholdende dialog om hvordan nogen har læst sig til at sådan skal det være...tænk lidt over det næste gang du provokere nogen..hvordan reagere de, for det de viser det mener de.
tilføjet af

Måske

du har ret. Det var i hvert fald noget af en konklusion. På hans vegne ville jeg, trods alt, gerne modsige dig. Jeg frygter blot at komme på tynd is, hvis jeg prøver.
Venlig hilsen Ace
tilføjet af

Fuldkommen

Enig. Det vil jeg ikke bestride. Dine konklusioner vedrørende folks reaktioner er mere det, jeg tænker på. Der findes som regel mere end et enkelt muligt motiv til en handling. Vi er jo dybest set alle blot kulturelle produkter.
Ace :o)
tilføjet af

Fænomenet m47

Dette fænomen er meget, meget mere interessant. Her ser vi også en debattør, der næsten uanset hvad han skriver får en gigantisk respons.
Han er ret velformuleret ud i det skrevne sprog imidlertid oplever jeg tit, at han går efter manden og ikke efter bolden i hans måde at diskutere på. Det er desværre bare sådan, at de stakler manden tager under behandling står tilbage, og ved ikke hvad det var der ramte dem. Hvad det angår er vores Soulmate ret nem at gennemskue. I det mindste ejer han ikke den samme mængde arrogance, som m47.
tilføjet af

Tak skal du have :o)

Jeg vil lige holde et vågent øje med hans indlæg.
Det lyder, som om han trænger til lidt kamp.
Så må vi se, hvordan han vil håndtere det - om der bliver slækket på arrogancen, han resignerer eller???
Jeg lurer lige og er klar til en rundbarbering......
Ace
tilføjet af

Hmm

Er Det Ikke For Barnligt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.