8tilføjet af

Politiet lyver igen

FCK-fans anholdt efter masse-slagsmål.
Det er eddermanmer en fed løgn for det var Brøndby fans! Er politiet nu blevet farveblinde?
Politiet i København anholdt lørdag aften to svenske og fire danske fodboldfans, efter at op mod hundrede tilhængere af FC København og klubben Hammarby fra Stockholm var kommet i slagsmål i den indre by.
Bataljerne startede efter FCK's kamp mod Horsens i Parken, da politiet blev underrettet om, at en gruppe fans havde kurs mod Scala i centrum, tilsyneladende for at lave ballade.
- Det hele stod på i næsten et par timer og kulminerede i et masseslagsmål, der vel havde deltagelse af 75-100 danske og svenske fans, fortalte Politiets Centrale Vagtleder lørdag aften.
Politiet fik den opfattelse, at sammenstødet mellem de to fraktioner af fans var nøje planlagt. De svenske fodboldtilhængere havde valgt en "mellemlanding" i København på vejen til Malmø, hvor Hammarby søndag skal møde Malmö FF.
Håber at Don Ø klager over politiets opførsel, og det med det vums.
VI OPFØRER OS ALTID PÆNT og vil ikke have den slags lort siddende på os. Er der nogen fodboldbøller her i landet SÅ ER DET BRØNDBY!!
FORZA FCK OS KAN INGEN SLÅ
FCKFC-NedreC 521
tilføjet af

Nemlig !

Og jeg så det hele. Forresten fint de har indernet i fængslet.
FORZA Brønby.
tilføjet af

Åh suk...

Så gik det lidt udover de stolte holdfarvene og straks skal der rettes en angreb mod politiet.
Jeg er så træt af at høre på forboldfans der bare er nogle små engle basser og ALDRIG gør noget forkert.
Mange af jer (Siger ikke alle) er en flok der kommer fra lavere sociale lag og sikkert har forladt folkeskolen i 7 klasse.
Hvem kan da tro, at så veluddannede folk vil slås.
Den største fejl skal i finde hos jer selv.. ikke politiet.!!
Kig indad... ikke udad..!!
tilføjet af

hmm..

"VI OPFØRER OS ALTID PÆNT"
Det er derfor, man somregl hører om fck-fans som slås... Kan huske noget med et tv-program, hvor man så fck-fans slås med engelske fans.. Så i opfører jer altid pænt???? Nej..
Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor folk overhovedet gider det.. Hvad fanden går der igennem hovedet på folk, når de lige har set deres hold tabe og sige: " Vi tabte.. Nu skal de have tæsk!!!" ?????
Er der nogen er inde, som kan forklare det??
Btw.. Så gider jeg ikke følge med i fodbold.. Det er alligevel så kedeligt..
tilføjet af

Som de fleste her i debatten

nok har erfaret så er jeg FCK fan, men den der glorie pudser du lige voldsomt nok.
FCKfans er ikke dydsmønstre og vi har også vores brodnekar imellem vore fans. Husk det fine ordsprog med at feje foran egen dør før man fejre foran andres.
God kamp weekend til jer alle.
Knuss Drømmeren
tilføjet af

Du lyder...!

Som et lille barn, vi(jeg) har aldrig gjort noget galt, det er alle de andre. det er altid brønbyfans der gør det, og os der får skylden. hvor er det altså bare uretfærdigt. VI OPFØRER OS ALTID PÆNT... flink ung mand, dum som et bræt.
vågn og, både fck og brøndby fans laver ballade..!
hvilket desværre gør at det ikke altid er nogen fornøjelse at gå til fodbold.
tilføjet af

Vil også gerne

have et svar på dit spørgsmål. Som fodboldfan synes jeg at dem der slås skal ødelægge det for os andre.
Til den første FCK-BIF kamp jeg var til gik der 2½ time før vi blev lukket ud fra parken da en gruppe FCKfans og BIFfans havde besluttet at de skulle slås ved trianglen. Dette resulterede at de resterende af os ikke måtte lukkes ud, altså går det pludselig ud over alle, hvilket jeg ikke synes er i orden.
Men alle hold har nogle fans som synes at der skal falde en øretæve eller to, så lad være med at prøve at skubbe aben af skulderen.
Drømmeren
tilføjet af

det prøver jeg

heller ikke.. Det med at skubbe aben af skulderen.. Som skrevet i den første indlæg, så følger jeg ikke med i fodbold.. Det siger mig ikke noget.. ;-)
Men ja.. Alle hold har nogen fans, som er ikke helt normal på øvereste etage.. Det er bare syndt for sporten..
Og btw... Gad vide, hvad det ville hjælpe, at "don Ø" klager til politiet over behandlingen?? Tror nok de er bedøvende ligeglad med hvad han har at sige..
tilføjet af

Det var heller ikke

myntet på dig men generelt. Der er mange fans som ikke kan se tingene for det som det er, og det er en hentydning dertil.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.