4tilføjet af

En god oplevelse

Har efter meget langt tilløb været hos lægen, og fået konstateret en let/middelsvær depression (hvis ellers man kan sige det med sikkerhed, det er jo som lægen siger ikke noget man kan teste ved en blodprøve).
Fortalte min chef om det, og han har bare været alletiders. Masser af opbakning til at blive på jobbet og ikke sygemelde mig, og han har oven i købet tilbudt sig som backup til de opgaver, som jeg er bange for ikke at kunne magte. Ikke alle er fordomsfulde overfor depression. Det synes jeg bare lige, at jeg ville dele med resten af jer.
tilføjet af

Også mig...

Jeg er temmelig sikker på at jeg også er depri, men orker ikke at gå til lægen pga. min social fobi... Jeg søger derfor også lykkelige besvarelser af tråden :-)
Nå.. Det er min fredag aften.
/ung,fyr,mand,whatever,19
tilføjet af

Gå derhen alligevel

Jeg ved godt der er smadder svært at finde energien til at komme afsted, men hvis du overhovedet kan så kom afsted. Det kan være du bare har en skidt periode, men hvis du virkelig har en depression som jeg har, så skal den behandles, og jo længere du venter, jo sværere bliver det at komme ovenpå igen. Lægen kan hjælpe dig med at finde ud af om du har en depression, og kan hjælpe dig. Det er i hvert fald min erfaring. Held og lykke med det.
tilføjet af

Hey igen...

Hej igen.
Det har stået på i 2-3 år mindst, så der er nok et eller andet i vejen. Og jo, jeg vil gerne til lægen, men orker ikke. Jeg er meget genert (argh) - og ved slet ikke hvad jeg skulle sige til familien (vi taler aldrig om sådan noget).
Desuden er jeg de seneste år blevet mere og mere følsom - jeg er mega bange for jeg pludselig begynder at tude foran lægen. Puha, med social fobi er det noget, man slet ikke vil opleve (eller kæmpe imod).
Det der stopper mig er at det er FLOVT/PINLIGT! Der er intet der har overbevist mig det modsatte endnu.. Desværre.
At tale med nogen med lign. problemer er løsningen... Tror jeg ...
Men tak for dit svar *thumbs up* :-D
tilføjet af

Tror ikke det er nok

Jeg forstår dig udmærket godt. Det tog som sagt også mig meget lang tid, at få mig taget sammen til at gå til lægen, men jeg tror desværre ikke at det er nok, blot at snakke med nogen der har det ligesom os. Depression er en sygdom, selvom ordet bliver brugt i flæng om alt muligt dårligt humør, og der skal behandling til. For mig var det en stor befrielse at få en diagnose. Og jeg har ikke mødt nogen fordømmelse eller lignende fra lægen. Han var venlig og saglig, og talte om det ligesom han ville tale om en allergi eller andre "respektable" sygdomme.
Jeg ved godt at det er næsten ubærligt at tænke på, men prøv at få en snak med din læge alligevel. Du kan også starte med at ringe til Psykiatrifondens hotline. Der er man anonym, og leder du efter et sted at chatte med ligesindede, så prøv netdoktor. Det er et godt sted synes jeg.
Held og lykke med det hele. Der er lys for enden af tunnelen :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.