6tilføjet af

Uintelligente fodboldspillere

I enhver fodboldkamp ser man, at spillerne går og spytter. Så snart man er på banen falder den første spytteklat. Ikke alene spillere, men også trænere og dommere går og spytter. En gang så man en italiensk spiller spytte en dansk spiller i ansigtet.
Spytteri er da noget griseri. Ja, det er noget forbandet svineri.
Man ser da ikke andre sportsfolk gå og spytte underudøvelse af deres sport.
Jeg har derfor den opfattelse, at fodboldspillere ikke er særlig intelligente.
Jeg mener, at enhver spytteklat på banen bør straffes med udvisning.
tilføjet af

det...

findes over det hele. badminton, fodbold, håndbold, skiløb, amerikansk fodbold, baseball, atletik, og jeg kunne fortsætte....
tilføjet af

--->Sport

Det viser bare at du aldrig dyrker sport!
Som soldat forpligter man sig selv til at være i form, og når man yder sig fuldt ud så danner man en hel del spyt, som man ikke lige har behov for at sluge, da men har travlt med at trække vejret.!
tilføjet af

Latterligt ..

Tror du helt seriøst på at andre sportsfolk ikke spytter ?! nu spiller jeg selv fodbold, og ja JEG SPYTTER!! - har ikke behov for at blive kvalt i spyt, så hellere spytte det ud . Det genere (med undtagelser) jo ikke nogle at man spytter på græsset eftersom det jo bare forsvinder ! Og heldigvis bliver man da ikke vist ud for at spytte, da en kamp jo ikke bliver hverken dårligere eller bedre af at man sender en spytklat ud på græsset !!!!
tilføjet af

Hov ..

Det var ikke ment som svar til dig !
tilføjet af

Intelligens...

Det siger vist mere om din intelligens, med den påstand du slynger ud. Hvis du en gang i mellem kom ud i samfundet, ville du nok bemærke at alle mulige mennesker der går på gaden, også spytter, bøvser, prutter o.s.v..... Det gør ikke nogen uintelligente, blot dårligt opdraget, eller har dårlig stil.....
tilføjet af

uha

ja det er også forfærdeligt. Har du også set at vi får jord og græspletter på bukser og trøjer når vi falder? og så bliver vi til og med røde af blod fordi andre dumme spillere ubevist slår så blodet pibler!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.