21tilføjet af

Et farvel

....til sol-debatten. Jeg har offret for meget energi på det her. Har prøvet på at komme med seriøse indlæg. Det hjælper dog ikke noget, når "folk" som uniq-lilli,
Eyeofjustice, og andre underlige mennesker spamer alt ihjel. Det har til tider været hyggeligt. Tak til halfevil, Talant, mask49, m47, kokkefar, fedtmule, og alle i andre. I ved ved hvem i er. Til jer der virkelig kender mig, i ved hvordan i kan få fat på mig.
Ked af det, men nu må det holde op. Du vinder uniq-lilli.
tilføjet af

NAAAAAJ

Kom tilbage...vi har brug for dig! Jeg har i hvertfald!!!
tilføjet af

Tudefjæs

Prøv lige at sæt dig selv lidt mere i offer-rollen tudefjæs.
Hold kæft hvor er du ynkelig. Du har mindre ryggrad end en cykelslange.
Anyway, vi har ikke brug for tudefjæse som dig her, der ikke har hjerne til at modargumentere sagligt.
tilføjet af

ked af det

.....ven men nej, det tror jeg ikke. Du ved om nogen, at jeg er nød til at bruge min energi på andet end det her spam. Det har været så hyggeligt at snakke med dig herinde, men heldigvis kan vi jo blive ved med det på anden måde. Jeg orker simpelthen ikke at blive spamet ud af lilli for hvert et indlæg jeg laver.
Til jer andre, Swedes rules!!!!!! 80)
tilføjet af

Før du går

kig i din post :o)
kram fra mig
tilføjet af

De holder snart op

Psykopater er ikke i stand til at fastholde noget i længere tid, så finder De nye græsgange.
tilføjet af

Hvem

er tudefjæs her.
Dig med din sørgelige historie om din morfar - du usleste af all usle reservister.
Løgneren over alle løgnere er du - dig der tiltager dig rettigheder - som du forsøger at nægte andre.
Og du siger at; "Anyway, vi har ikke brug for tudefjæse som dig her, der ikke har hjerne til at modargumentere sagligt." HVEM ER VI - kommer her og vil tale på alles vegne - hvad bilder du dig ind - dig og dit storhedsvanvid.
Dig som fusker penge ind på kontoen hver måned, for en kontrakt du ikke har i sinde at holde - når forsvaret kalder dig ind.
Modargumentere sagligt - det ved du slet ikke noget om - du som bare komme med en masse ævl - Du som med alt dit bræk skader indvandrene sag. Hvad kan du andet end ævle - bævle...........
tilføjet af

thank you

....dear, the fog has lifted. Godnat min ven, du ved hvor du kan finde mig.
***kram i massevis*** ;0)
tilføjet af

Gid jeg

...kunne tro på det ven, men jeg finder det ikke særligt sandsynligt. De har vundet denne her omgang. **stort kram til dig også*** og tak for vores "samtaler". Det har sgu været sjovt. ;0)
tilføjet af

Ærgerligt

Du er da ellers en af de seriøse herinde. Men et eller andet sted forstår jeg dig godt. De få kan desværre ofte gøre det surt for de mange.
Men mon du kan lade være med at smugkigge en gang i mellem, når det kommer til stykket?
tilføjet af

kender dig ikke

men vil nu alligevel sige at du ikke må lade dig jagte væk at idioterne...
Jeg synes oz det er røv irreterende når der ikke kan være en ordentlig debat uden der er nogel som skal ødelægge det for andre. men hvis du går så vinder de...
hvor er sejrsviljen??
bliv hos os, vi er stadige nogle der er seriøse, resten skal bare ties ihjel....
mille
tilføjet af

Tak mille

...for dit dejlige svar. Kunne ikke bare smutte uden at følge op på mit eget indlæg. Jeg ved at man ikke skal give dem den tilfredsstillelse, men det er svært at blive ved.
Det føltes bare meningsløst. Thanks for caring. 80)
tilføjet af

Forstår

dig til fulde! Her er 10% seriøse, resten er en flok umodne og åndeligt fattige mennesker, der ikke har andet at lave end at svine andre personer til.
Jeg gider heller ikke mere!
tilføjet af

jeg har

ikke været med så længe, men jeg har nydt dine indlæg!! Kan godt forstå, at du ikke gider mere, det er altså også trættende at blive spammet på den måde, men jeg synes hurtigt man "lærer" at springe Lillis kommentarer over, jeg læser dem simpelthen ikke, fordi de indeholder... INTET.
tilføjet af

Ignorerer dem

Har du prøvet at ignorere dem?
Jeg gider ikke læse eller svare på deres indlæg, og
det er den bedste medicin. Hvis alle gør det samme,
så forsvinder de igen.
tilføjet af

dito

ja jeg kender helle ikke dig men jeg synds også du skulle
blive , men hva du har været ude sat for med denne person
hved jeg ikke. hygge og hejsa.????
tilføjet af

Jeg undres...

Har lige siddet og læst indlæggene, som kajsa har skrevet. Det skal lige siges, at jeg ikke har været meget her på sol-debatten. -og med god grund! Jeg kan ikke kommentere om debatten her er noget ævl eller ej - men helt ærligt, hvor er vi henne? for mig at se, virker det som om at i er nogle stykker herinde som kender hinanden rimelig godt. Har i lært hinanden at kende over nettet eller kender i hinanden privat??
Hvis det først er tilfældet..jamen, så kom dog ud!! Få lidt menneskelig kontakt i stedet for at sidde på nettet dagen lang! Hvor er vi henne i år 2004 hvis vi ligefrem finder venner over nettet??!! Kom dog ud! Ud og mød nogle mennesker, få lidt menneskelig kontakt!!
tilføjet af

det KOSTER

DYRT
tilføjet af

Det er sikkert velment

men jeg synes godt nok dit indlæg er det værste af dem allesammen. Hvem siger, at fordi man finder nogen, man sympatiserer med i et debatforum, at man så ikke kommer ud og ser andre mennesker? Og når man vælger at skrive debat indlæg, kunne det godt være man havde nogle emner man gerne ville diskutere med nogen, uden at ville have "nærkontakt" eller, at man lige frem på grund af emnernes indhold gerne ville forholde sig anonym!
Det er ikke rigtigt, at vi der sidder her og snakker ikke har kontakt med andre.
De kunne godt være du mente at det virkede lidt ensomt, hvis det var den eneste kontakt man havde, men det tror jeg kun gælder for ganske, ganske få deltagere. Jeg kan selvfølgelig tage fejl, men det forekommer mig, at langt den overvejende del af indlæggene kommer fra folk, der vil diskutere deres relationer til andre.
Det er nemlig noget man kan FORDI vi lever i år 2004.
tilføjet af

Tak for det

.....indlæg. Det er dog fantastisk som folk tror at, bare fordi at man viser sig inde
på sol-debatten, man absolut er computernørd. Han får sandsynligvis aldrig at
vide at jeg er et meget udadvendt menneske og ovenikøbet musiker. Jeg gad godt nok at vide, om det ikke bare var et udtryk for hans eget spejlbillede. 80)
tilføjet af

farvel?

Kajsa, tager det 6 dage at sige farvel?
I så fald - er du så ikke blevet bare liidt afhængig af sol-debatten? Det er skam velment!
*S*
tilføjet af

tager det

.....dig en uge at reagere på det? Det er også velment!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.