10tilføjet af

Min mor min fjende nr 1

Ja dette bliver en lang og sej forklaring prøver dog at gører det kort.
Grove ting min mor byder mig og mine børn.. hvor meget skal man finde sig i. kan man få tilhold på sådan en dame..
JEG, blev syg da min ældste var ca 5 år. min mor og hendes mand tog mit barn i pleje et ½ år.
da jeg var rask og ville have barnet hjem igen ville de ikke aflevere.. kommunen måtte indtræde..
Efter de blev lagt på is et stykke tid gav jeg barnet lov til stadig kontakt og små ferier.
med tiden er problemerne trappet alvorligt op.
barnets far ( vi er skilt) blev kontaktet af min mor.. hun fyldte ham med løgn om omsorgs svigt og daglige tæsk af barnet..
Endnu en gang kommune og Statsamt indvolveret.. efter utallige møder og diverse undersøgelser af mig og mine evner som mor. blev sagen henlagt som falsk anklage.
Barnet blev også undersøgt af psykolog og udtagelser fra skole blev indhentet.
Barn nr 2 bliver født. i følge min mor det forkerte køn.. Jeg blev alene tidligt i denne graviditet.. Da veerne satte ind ringede jeg til min mor.. hun kørte mig da til fødegangen, men blev sat af med ordene, skal på arbejde har ikke tid..
Fødte mit 2. barn alene med kun jordmoder til stede.
2. barn er nu 5. og ældste er 14.
Jeg har afskåret mig selv fra min mor. men det har været svært at byde børnene at "snyde" dem for en mormor.
Da min ældste var 11 fik jeg rekommanderet brev fra Børne og kutur forvaltningen.. jeg skulle stille omgående til møde med begge børn..
som befalet så gjort.
De havde fået en anmeldelse om at mine børn gik for lud og koldt vand. Den store skulle blive banket sønder og sammen ofte. skulle have mistet min ældste mentalt osv..
Mine børn blev sat i hver deres familie plejer. og alle møller gik igang.. skolen børnehaven osv blev udspurgt, vores læge skulle komme med udtagelser ..
det vidste sig igen at være min mor... efter 4 døgn fik jeg mine børn hjem.. ingen undskyldninger intet. trods for at mit hjem var blevet "synet" af myndighederne..
de fandt "KUN" mad i køleskabet og fryseren. rent tøj i børnenes skuffer. rimeligt rent og ryddeligt men kunne ses der boede børn der.
Så Væltede bægeret helt og der gik 2½ år hvor børnene ikke så deres mormor.. Dog den store fik lov af sin far at besøge mormor af denne vej, har forsøgt at tale med ham om det, men jeg skal jo ikke straffe mine børn pga vores uenigheder.
i marst får de så lov at komme til mormor efter at hun i en periode har vist hin kan opfører sig bedre.. Min yngste kommer hjem med blå mærker i "bagen" hun siger hun er faldet og det godtager jeg.. indtil for kort tid siden den store kom uopfordret og sgade. " mor du ved godt mormor har givet en røvfuld" .. Gæt hvem der væltede af stolen..
Jeg har nu forbudt dem begge for altid at have mere med mormor at gøre.. den store har svært ved at acceptere.. men den lille tror mormor er alvorligt syg og ikke kan have børn omkring sig..
Nu møder jeg folk fra langt ude i omgangs kredsen der fører hun sig frem med alle mulige dårligdomme om mig ting jeg skulle gører og sige, svigt af børn osv..
HVORDAN FÅR JEG HENDE STOPPET
Hjælpe mig jeg er desperat for at få fred, og ro i mit liv sammen med mine børn..
tilføjet af

Sygt!

Jeg har ikke lige nogen forslag til hvad du kan gøre, udover aldrig mere åbne for kontakten mellem børn og mormor!
Det virker utrolig sygt! Og det er da tydeligvis mormor der er noget i vejen med, ikke dig!
I hvert fald venlige og medfølende tanker herfra!!
tilføjet af

Føler med dig

Her sidder jeg selv i øjeblikket og ved ikke hvad jeg skal stille op med min mor. Men der er problemet det modsatte - min mor vil ikke se mine børn. Og de lider under det. Der er ingen årsag - jeg kan også kun sige hun er syg (i hovedet).
Det din mor har budt dig er dog langt værre. Hvordan en mor kan handle sådan er simpelthen uforståeligt. Men jeg kan desværre heller ikke give dig andet råd end at lade være med at give efter for din mor mere. At hun bagtaler dig overfor andre er ubehageligt - det samme gør min mor - men fortæller det egentlig ikke mere om dem selv?? De må have nogle ynkelige liv, når de ikke kan lære at sætte pris på deres børnebørn og opføre sig ordentlig overfor dem.
tilføjet af

Pyh...

Får helt kvalme af din histore. Godt du har klaret dig trods alt. Din mor sku´ f..... skydes..... Ja undskyld. Magen til psyko-kælling.
Skøre %/&/(&/())=(/%¤

Jeg må hellere smutte....

Men al mulig held og lykke til dig.
tilføjet af

I Rusland har de en kur...

... der koster det kun 100$ at få hende "fjernet"... ; )
Russeren
(som dog tager 125$ : P
tilføjet af

du er FOR svag

siden du ikke evner eller magter at sætte grænser for forholdet til din mor.
Det er gået alt for vidt - det er sygeligt.
tilføjet af

Dominans

måske debatøren er svag i henseende til hendes mor..
moren lyder for mig sygeligt dominerende. Og især dette kan være utrolig svært at sætte punktum efter hvis det har stået på i hele debattørens opvækst.. og det er der meget som tyder på. Hvis man EVNER at læse mellem linierne.
Og lad så vær med at sparke til folk der måske i forvejen ligger ned... Det er nok ikke den "hjælp" de behøver for at komme videre..
tilføjet af

jeg syntes at din mor lyder rar

jeg syntes at dim mor lyder rar nok. jeg tror det er din far der er problemet.
tilføjet af

Hedder du ...

Annette ???
tilføjet af

Skulle jeg

det må jeg nok desværre skuffe dig..
kender du da en med det navn som har lign historie/ baggrund.. hvis ja kunne det måske være godt for hende og mig at komme i kontakt med hinanden.. Vil du sørge for det???
tilføjet af

nej

det kan det ligesom ikke være da jeg ingen far har..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.