17tilføjet af

Idioti skyld i racisme

Jeg sad den anden dag derhjemme, hjemme ved mine forældre og snakkede. På et tidspunkt kom mine forældres naboer ind, med et par øl. Snakken kom ind på udlændinge og det varede ikke længe før naboerne fyrede den ene fordom efter den anden af om udlændinge. Jeg spurte så om de nogensinde havde snakke med en af anden herkomst, hvilket de tilsyneladende ikke havde.
Så ville jeg bare lige høre om hvordan man kan have alle de fordomme om andre, når man ingen gang har sat sig den mindste smugle ind i hvordan de er. Er folk virkelig sådan nogle naive idioter, så de bygger deres forståelse og forestilling om andre om omkring de skandaler de ser i nyheder.
tilføjet af

Ja, desværre er racisme udtryk...

får dumhed og idioti. Desværre er der også mange af den type mennesker og derfor kommer de til at fremstå som en direkte trussel mod verdensfreden.
Mange har desværre aldrig brugt tid på at sætte sig ordentligt ind i tingene, eller har ikke intelligensen til det. På trods af det kommer de med udtalelser omkring emnet. Det er sq sørgeligt.
tilføjet af

racisme

Jeg blev utrolig forbavset over hvordan "almindelige" dansker kan være over for "os andre". Jeg taler og forstår dansk, min penge er lige så gode som andres, mine børn går i de samme skoler...osv...men jeg bliver hele tiden mødt med fordom...Det er bestemt ikke nemt for "andre" til at begå sig i det danske samfund, selv om nogle af "os" er såkaldt "fuldstændigt integrerede". Min vennerkreds består mest af andre udlændinge (fra hvor som helst)eller er de danske med en udlænding som partner. Desværre er det bare sådan i Danmark....
tilføjet af

Informationerne styrer strømmen

Desværre bliver alt det, vi ikke kan lide, spottet med hundrede gange den styrke, vi ellers ville benytte.
Et værtshusslagsmål mellem udelukkende danskere, ville aldrig nå til nyhedesmedierne, men hvis der er udlændinge involveret, ja så er der straks en særudgave af Ekstra Bladet
tilføjet af

Eller sygelige manipulatorer

Nogle racister virker klart fattesvage. Men prøv at lægge mærke til, at de tit gør sig selv dummere end de i virkeligheden er.
Hvorfor gør nogle mennesker sig så dummere end, de er ?? -For manipulere med andre menneker, selvfølgelig!
Hvor kommer så denne trang til manipulere med deres medmennesker fra? - Det er fordi, at de mangler selvkritik. De kan ikke "manipulere sig selv" (ændre sig selv). Derfor er de sygeligt optaget af at manipulere med andres følelser.
Racisme er et "godt værktøj" til det.
Alt i alt en syg "leg". Så pas på med at komme for tæt på den slags mennesker.
tilføjet af

Dumhed men ikke dumt

Racister er ikke idioter men idiotiske.
Foklaringen er at:
Man kan sige: "At mod dumhed kæmper selv guderne forgæves."
Man kan IKKE sige: "At mod de dumme kæmper selv guderne forgæves."
Ellers er jeg da enig med dig.
tilføjet af

Hvem er egentlig racister?

De største racister er da de fremmede selv så må de jo også være de største idioter. De danske mænd er ikke gode nok til de fremmedes døtre er det ikke racistisk?
De danske piger er ludere efter de fremmedes mening er det ikke racistisk?
En kvinde er et andenrangs menneske efter de fremmede mænds mening er det ikke racistisk?
Bare et par eksempler men altid hvis man siger stop og ikke gider de fremmede mere er man idiot eller racist,bor man i en by hvor der bor bare et fåtal af fremmede ser man daglig hvordan de raserer og ødelægger alt omkring dem, men må man åbne munden næ nej for så er man racist.
tilføjet af

Uvidenhed

Jeg er fuldstændig enig - den negative holdning til andre/fremmede/indvandrere/flygtninge er et klart udtryk for uvidenhed.
Naturligvis er der blandt disse mennesker brodne kar - det er der blandt alle folkeslag - alle grupperinger.
Og til dig der frygter at muslimerne skal overtage verden.... pas på - pas på.... de kommer efter dig først.
tilføjet af

Dig!!!

Hvis alle fremmede er større racister end dig, så ser det sgu' sort ud. *LOL*
Undskyld, men jeg kan sgu ikke la' vær' at grine af dig.
tilføjet af

KLAPHAT

"Er folk virkelig sådan nogle naive idioter, så de bygger deres forståelse og forestilling om andre om omkring de skandaler de ser i nyheder."
Har du nogensinde talt med dronning Margrethe?
Hvis ikke, fratager det dig så retten til at forholde dig til hendes gøren og laden?
Folk har forskellige opfattelser og oplevelser, alt efter hvor de kommer fra. Hvis du betvivler det, kan du jo interviewe fra hhv Nordsjællnd og Vollsmose...
Så snart nogen har en holdning til indvandrere, er de racister, kører hetz, har fordomme osv... Men hvis deres holdning er baseret på oplevelser, de eller deres venner har haft, er det ligesom noget andet.... Så måske du selv er en naiv idiot, der bare ser alt med pænhedens briller på...
Ace
tilføjet af

Svar til "KLAPHAT"

Det er ikke et spørgsmål om pænhed, det er et spørgsmål om det logiske i modsætning til det idiotiske.
Se her:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=74&posting=56637
tilføjet af

De fremmede er de største racister

Du er dum og naiv!
De fremmede muslimer er de største racister
Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere. Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt
tilføjet af

Det er dig der er dum og naiv

Du er dum og naiv!
De fremmede muslimer er de største racister
Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere. Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt
tilføjet af

Hvor har du din "viden"

Tænk jeg synes det er dig der er dum og naiv!
De fremmede muslimer er de største racister
Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere. Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt.
Islam og nazisme er to beslægtede ideologier men nogen mennesker er desværre for indskrænkede til at indse det.
tilføjet af

Du er dum og naiv!

Tænk jeg synes det er dig der er dum og naiv!
De fremmede muslimer er de største racister
Iøvrigt tillykke med dine meningsfæller i Irak der lige har myrdet 12 nepalesiske arbejdere. Dine trosfæller var forholdsvis barmhjertige. Kun en af dem blev halal slagtet de andre blev skudt.
Islam og nazisme er to nært beslægtede ideologier, men nogen mennesker er desværre for indskrænkede til at indse det.
tilføjet af

Kære Peter...

... Prøv at se en debat som en diskussion i et stort lokale! Hvornår har du sidst 'vundet' en diskussion ved at være den der gentog sig selv flest gange?
Hvor JEG har min "viden" fra? Du har 5 indlæg i samme debat, med stort set samme ordlyd, hvor du ikke alene sviner folk til med betegnelser som "Dum og "Naiv", og tillige kalder "de fremmede" (hvem de så end er?) for racister, udfra den begrundelse at de 12 nepalesere skulle være blevet myrdet udfra deres herkomst/religion. Dette er IKKE tilfældet, da arbejderne udelukkende blev myrdet af islamiske ekstremister for at sende et utvetydigt signal, hovedsageligt til USA, men især til alle de andre nationer der hjælper med at genopbygge Irak, om at holde sig væk.
Desuden tror jeg næppe man kan tale om 'halal-slagtning' i forbindelse med henrettelser? Ikke at jeg er den mest velbevandrede i islamisk tro, men efter MIN bedste overbevisning, bliver et dyr 'halal-slagtet' for at rense det i guds navn, inden man skal fortære det? (jeg er sikker på at der findes debattører hér på stedet, der kan be/afkræfte min mangelfulde viden?).
Tilsidst: at sammenligne Islam og Nazisme er utopi - Nazisme er ekstrem nationalisme, og har INTET med tro på gud at gøre.
Min pointe er: Man kan ikke bruge en grusom henrettelse i et fjernt land som argument i en dansk integrationsdebat, UANSET hvor grusom denne henrettelse måtte være. De to ting hænger lige så lidt sammen, som at ALLE der hedder Peter, må være i familie med Hr. Lundin.
/DGH
tilføjet af

Til en af Islams nyttige idioter

Jeg kan godt lide du underskriver dig "den gale hund" det tyder dog på en vis selverkendelse.
Dig og andre af islams nyttige idioter kan ikke se, at islam og nazisme er to alen ud af et stykke.
Deres kvindesyn, deres overmenneske filosofi, deres søgen efter "lebensraum" når de har ødelagt deres egne lande, begge religioner stiftet af krigsgale personer o.s.v
Jeg tror ikke du er modtagelig for fornuft, det er ligesom at tale nazifører Johnny Hansen til fornuft.
tilføjet af

hmm vist nok uvidenhed...

Hey
Jeg er ret sikker på at det hedder:
"Mod uvidenhed kæmper selv guderne forgæves"
og ikke "dumhed".
Det dækker efter min mening også mere hvad racister og andet skrammel mangler i stort mål: VIDEN
/Druffyw
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.