11tilføjet af

Hvordan ved man om man er forelsket?

Hvordan ved man om man er forelsket? - nogle som kan beskrive det - jeg ved ik om jeg er lige nu - ihvertfald føler jeg mig underlig og rastløs - og det er kommet efter jeg sad i bus med hende i Lørdags.
Mark
tilføjet af

En svær ting!

Det er altid svært at give råd eller forklare om kærlighed, for det er så forskelligt fra person til person!
Men jeg vil da sige at det umiddelbart lyder en anelse forhastet; hvis du ikke kender hende i forvejen, er et busmøde måske et lidt lille grundlag! Bare min mening!!
Jeg tror ikke på KÆRLIGHED ved første blik, men jeg tror man kan opleve noget der kan udvikle sig til kærlighed, jeg vælger at kalde det fascination!
Kærlighed er som sagt en svær ting, men fortæl hende hvordan du har det; og håb på det bedste! Prøv at bruge tid sammen med hende, så du finder ud af, om det er det rigtige!
Håber det gav lidt til eftertanke!!
Held og lykke med det hele!!
tilføjet af

Se "Bussen" med Dirch Passer - din beskrivelse ligner!

Når man bliver fore...
Og så...
Det er ret normalt at være afmægtig - også i det såkaldte enogtyvende-århundrede. Også dit forstenede træhoved... Du ved hvist bedre. Smæld knæ og bed om ægteskab. Good-Luck
tilføjet af

Jeg har kendt hende i 2 år

jeg har bare ik set hende i 3 måneder eller snakket med hende i den tid - jeg så hende første gang igen i lørdags - og har da tænkt på hende i den tid vi har været adskilt.
Men det har bare eskaleret siden lørdags i mine følelser.
tilføjet af

Anonym

Hvis du smiler fjoget, når du tænker på hende, får et sug i maven ved synet af hende eller kun kan tænke på hende, ja, så kender du vist svaret.
Og kærlighed ved første blik findes!
Ved det fra mig selv...
tilføjet af

det er noget????????????????????????????????

kære mark!
det er noget man kan mærke inden i...detkilder i maven-man ønsker ikke sjov med vennerne,man mister apetiten.for det er jo den pige man fylder sit hovedet med som gør alle disse ting ved ens krop og sjæl.
held og lykke med forelskelsen:-)
tilføjet af

Det ved man bare

Hej Mark
Hvis du ikke ved om du er forelsket, er du det sikkert ikke. Hvis man er forelsket ved man det bare. Det gør jeg i hvert fald. Jeg tror bare du er lidt småvild med hende. Men det kan sikkert godt udvikle sig til forelskelse.
tilføjet af

kort og kontant

Lige så snart du gør ting, som er mod din "sunde fornuft" er du forelsket...
For så tænker hjertet mere end hjernen.
tilføjet af

Hhhmm...

Fordi jeg ik ved om jeg er forelsket eller er sikker på om jeg er er det ik ensbetydende med at jeg ik er
tilføjet af

mine forelskelser..

Hejsa..
De to gange jeg har været forelsket (den ene nu) har jeg drømt om at fyren ville snakke med mig hele tiden og så har jeg (som en anden også skrev) helt mistet appetiten.
Hvis du vil lære hende bedre at kende igen, så tag det stille og roligt.. spørg evt om i ikke kan genoptage venskaben.. men vent med at udbluse din kærlighed/eventuelle forelskelse til hende. Hvis du kommer til at snakke mere med hende og er forelsket skal du jo nok opdage det, men der kan også være mange grader inden for forelkelse (eller det er i hvert fald min opfattelse!)!
Håber det gjorde dig mere klarsynet.. held og lykke!
tilføjet af

Altså.......

Altså..... er du forelsket ved du det. Maven kører rundt, du kan ikke spise, tænker på hende konstant, kan ikke vente til næste gang du ser hende!!!! Hvis du har disse symptomer, er den næsten helt sikker..... du er forelsket!!!!
tilføjet af

Jeg er Forelsket

Kun , DU, kan hjælpe mig, !!!!!
Du ved da godt, hvorden er det, at være Forelsket.
Andra kan ikke forstår det,,,Kun Dig og Mig...
Vi er forelsket, og vi ved da , at vi er forelsket.
Så, hvad så nu,,,,Hvor skal vi henne med det.
Nu ved jeg,,,,
Vi skal finde Horoskop
Nej, Vi skal til Hekse doctor...
Nej,,,Nu ved jeg
Vi skal finder Dette perfekte for Os....YUHUUUU
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.