14tilføjet af

enlig mand søger nogen at tale med

Er der nogen der har lyst til at skrive med en mand, som har livserfaring, humor, interesser i næsten alt og er god til at lytte. Alt har interesse, dog ikke personer under 18 år, da dettte er et seriøst og pålideligt indlæg
Franklin
tilføjet af

Det er altså debat her

Dit indlæg burde måske ligge et andet sted. Vi ønsker jo debat ikke kontakt annoncer. Det er selvfølgelig synd for dig at du er alene. Håber du får bedre held et andet sted.
tilføjet af

hvad er dit problem?

skriv af hjertens lyst :-)))
tilføjet af

chat-forum

jubii.dk
ofir.dk
yahoo! m.fl
de fleste inddelt efter aldrsgrupper
tilføjet af

man må vel skrive det man vil

Hvis han har lyst til at søge nogle at snakke med sunes jeg da det er helt i orden at søge her . Du kan da bare springe hans indslag over der er da nok andre totalt tåbe og ligegyldige indslag på sol debat
tilføjet af

Hey F!

Det afhænger jo meget af, hvad du selv mener med "seriøst og pålideligt".
Pennevenner er gode at have; du er velkommen i min mailbox!
Kys-kys
tilføjet af

Prøv......

www.love.dk
tilføjet af

det er da helt okay *SS*

Åh jeg har også forsøgt mig med diverse chat rum, det er svært for nogle, hvor det er nemt for andre..
Så Det er da helt okay at fremlægge et ønske om pennevenner her inde, andre indslag er da mindre seriøse.. Og så måske følges ad over på et rigtigt chat rum
Og der står intet skreveet i reglerne her inde om man ikk må bringe et ØNSKE..
Go for it franke
tilføjet af

Til cheilla

Synes du burde overveje din ord lidt nøje inden du skriver og nakker nogen ned...!
Det er så vidt jeg ved et frit land, og hvis franklin leder efter en/er ensom er det jo egentlig her man bl.a. kan finde en ny ven!
Til franklin. Der findes mange muligheder for at søge efter evt. nye venner på nettet. Prøv dig frem på div. søgemaskiner. Det var det jeg gjorde, og læg evt. kontaktannoncer ind div. steder.
Held og lykke.
tilføjet af

dumhed er ikke strafbart

hej især Sheila
Hvor perfid kan man være, og hvor ondt kan man skrive om andre. Dette er en åben debat og jeg tillod mig at forespørge og så få et voksent svar, ikke dine udgydelser. Du må da ha` det svært med dig selv. Men tak til jer andre for venlige ord. altid rart at møde rare mennesker.
Franklin
tilføjet af

hej pianette

Tak for venlige ord; ja, hvad er mit problem. Er bare ensom, ikke fordi jeg ikke kan begå mig socialt, trivies som fisk i vandet sammen med andre, men har nok fået for mangea "slag" over næsen og set for meget af menneskets skyggeside. Er ellers glad, meget humoristisk og nem at tale med. Men jeg har nok svært ved at gå på kompromis og siger min mening lige ud, kan simpelthen ikke fordrage svig og løgne.
Franklin
tilføjet af

cheillas skarpe tunge

Nogen gange skal man tænke før man taler, Cheilla, jeg har søgt på ordet ensomhed og kan virkelig ikke se at det skulle være forkert; men du virker nærmest som fornærmet ovet at jeg formaster mig til at spørge ud i "æteren". Din måde at svare på bekræftiger bare min teori om at der findes ubetænksomme mennesker.
Franklin
tilføjet af

synes dett var en god ide

at spørge her efter nogen at tale med.
Der kommer sikkert mange forbi.Men det erlidt svært når du ikke skriver mere om dig overhovedet - så kan man jo ikke vide om du er i "interssegruppen" ;o)
Jeg synes i øvrigt ikke det var dumt gjort, men smart. Man finder jo kun nogen hvis man rækker ud. :o)
tilføjet af

hej franklin

Jeg forstår din situation. Jeg vil gerne snakke. Ellers finder man jo aldrig ud af noget.
tilføjet af

vil gerne snakke

Er 54 år gammel, mand, og bundreel, Interesserer mig for næste alt. Bor i København. Hvis nogen vil snakke, så er min mail:Franklin@webspeed.dk. Helst en kvinde, da mænd kan være svære at tale med om de nære ting !
franklin
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.