19tilføjet af

"Vi legede jo bare..."

I dag gjorde jeg noget, som jeg aldrig før troede jeg ville gøre...
I dag på vej hjem fra skole, bestemte jeg mig til at fortælle ham der misbrugte mig, at jeg snakkede med en psykolog om det. Han ringede grædende til mig, og fortalte han havde glemt det, og at han elsker mig.. og vi jo bare legede...
For første gang i lang tid, har jeg en indre ro, og siden af den indre ro, en tordenstorm... Tusin følelse, men kun en tåre...
tilføjet af

Flot!!!!

Du gjorde det eneste rigtige. Bravo!!
Din "F"
tilføjet af

Lad os

håbe du har ret... Ellers har jeg lige ødelagt mit liv...
Jeg skal finde den rigtige mig... mit rigtige jeg... i stedet for den her facade som jeg hader..
tilføjet af

jo min ven

det er meget flot gjort
nu er du klar til at komme viderer
tag imod alt den hjælp du kan få
for du skal viderer
helt vil du aldrig glæmme det
mega trøster kram fra en som føler med dig
tilføjet af

Kæft det er godt gået

Det fedeste ved det du har gjort er....at du har ageret! At du har foretaget dig noget, og at du egenhændigt har konfronteret krænkeren, det rækker langt videre end det mange andre kan præstere! Det er stærkt som ind i helvede, og jeg bukker for dig i dyb respekt!
Uanset hvad der sker efterfølgende, skal du bare vide ind til benet, at den handling ALDRIG nogensinde kan blive forkert!
Der kan komme gode ting ud af det, eller dårlige, dat afhænger igen af aktørerne...og dig! Du spiller jo i høj grad hovedrollen her. Du kan ikke ødelægge dit liv på den regning der....du kan føje flere kilometer til det, der hedder ansvarlighed i dine personlige egnskaber...uanset hvad der bliver konsekvensen af det.
Selvom du ind i mellem kan føle dig svag og lille bitte, skal du bare vide, at du fortjener SÅ meget respekt...og det gør ham i telefonen overhovedet ikke! Han kan sgu bare blive ved at tude....det fortjener han.
tilføjet af

Fantastisk!

Al respekt for dig! Der er intet jeg kan sige, der kan udtrykke min beundring. Det er fantastisk at vaere vidne til et menneske, der i den grad har taget ansvar for sig selv, har taget styring i sit eget liv. Tak fordi du deler, og held og lykke fremover. Du har bestemt ikke oedelagt dit liv. Du har bare begyndt et nyt kapitel:-) Op med humoeret. Du er noget helt saerligt. Du har fortjent alt det bedste paa denne jord.
Mange tanker og oensker om en fantastisk fremtid fra Anne
tilføjet af

Tak!

Men jeg kan ikke lide, når folk græder..især ikke over noget jeg har gjort...
Jeg er lidt stolt af mig selv lige nu, men jeg føler mig igså ret så usel... og svag...
tilføjet af

hov stop!

Det er ikke dig der har gjort noget forkert. Du har ikke faaet nogen til at graede. Det har vedkommende selv. Vedkommende lagde kimen til at graede i dag da han/hun misbrugte dig. Du har ingen skyld her overhovedet. Det er udelukkende vedkommendes egen skyld, at han/hun graeder idag. Skam, sorg, jeg ved det ikke. Men du har ikke faaet nogen til at graede. Det har han/hun selv! Du derimod har faaet mig til at smile, for nu tror jeg igen paa, at der findes fantastiske mennesker derude, der tager ansvar og handler efter det. Det har jeg laenge savnet, og her er du. Du er min helt, og derfor smiler jeg idag! Tak for det. Du skal ogsaa smile. Du har al mulig grund til at smile!
Kh Anne
tilføjet af

Jeg lover

Jeg lover dig, at den dag, hvor jeg har fundet mig selv, og ikke lever bag den her facade, den dag vil jeg smile højt!
Men jeg er faktisk en meget smilende pige...
tilføjet af

Dejligt at hoere

Det er jeg glad for at hoere. Hold du bare fast i det. Smil goer livet en smule nemmere:-)Anyway,du skal ikke taenke saa meget over det med, at vedkommende graed. Taenk heller paa, at du faar folk som mig til at smile. Det er lidt mere opmuntrende at komme videre paa.
Igen, alt det bedste til dig. Jeg er sikker paa du nok skal faa styr paa dette rod. Du er allerede kommet meget langt!
Kh Anne
tilføjet af

Når du ikke kan lide

at folk græder, er det fordi du er intakt. Du har empati...folk skal normalt ikke græde.
Men...lad ikke dit hjerte forråde dig...den klaphat skal tude meget længe! At han græder betyder, han har et stort problem nu, men at han dog et eller andet sted er menneske...Han skal finde ud af at tilgive sig selv, for at have skadet dig...det tager tid, det er hans poces...
Du er skadet, men intakt...lad det blive sådan....lad være at gøre noget for at hjælpe ham...det kan skade dig endnu mere.....Håber du forstår, hvad jeg mener...det er nogle af alle de her ubrugelige gode råd, der vælter ud af mine ærmer...du gør jo i sidste ende hvad DU synes er rigtigt...Bare du husker at rådføre dig med din røde tråd indeni...den har altid ret...husk det! ;o)
K.H.
Halfevil333
Maria ~ Naira ~
tilføjet af

altså

Jeg har ikke noget imod at folk græder, jeg tror derimod at det er en sund ting. Men jeg bryder mig ikke om, at folk græder pga. mig. det virker som spild af tåre.
tilføjet af

STOP!

Lad være at med at nedgøre dig selv! Hold op med at have ondt af dig selv, for du er ikke sølle! Du er stærk og modig og hver en tåre værd fra den som angrer hvad han har gjort mod dig! Lad være med at tro noget som helst andet og hold op med at lytte til den stemme der siger at det var din egen skyld, den stemme der vil overbevise dig om at det nok var rigtigt at det bare var noget i legede, at han var i god tro. Det er løgn! Det var ikke din skyld!
Se hvor meget respekt du får fra alle os der har reageret på dit indlæg. Respekter dig selv - du er det værd!
tilføjet af

det er svært

at have respekt for sig selv, når man konstant føler at man drukner.. det er svært at have respekt for sig selv, når man føler man burde være perfekt, men ikke engang er en brøkdel... Jeg ved godt, at ingen er perfekt, men det var det jeg lærte dengang, at var man ikke perfekt var man ikke god nok..
Jeg har ikke medlidenhed med mig selv, det er den eneste vej, til at gå under, ved at have ondt af sig selv...
tilføjet af

hjaelp...

Hej Igen soede.
Jeg ved fra dine tidligere indlaeg at du allerede har snakket med en psykolog om alt dette.Men du skal videre end det. Du skal snakke med nogen der ved praecis hvad du snakker om, naar du siger, at du er ved at drukne. Nogen der ved, praecis hvad du foeler, fordi de selv staar samme sted i ders liv. Tag kontakt til Rigshospitalet (http://www.rigshospitalet.dk/rh.nsf/Content/centerforvoldtgtsofre)og be dem om at finde en stoettegruppe til dig i naerheden af hvor du bor. Der er grupper for folk der har vaeret igennem praecis det samme som dig, og jeg er helt sikker paa, at samtaler med disse mennesker kan hjaelpe dig meget mere end nogen af os her paa linien. Uanset, hvor meget vi gerne vil hjaelpe dig paa vej.
Alt det bedste igen-igen.
Kaerligst Anne
tilføjet af

Dybeste respekt!

Hejsa søde, dejligt at være online igen, i hvert fald for i aften.
Vil bare udtrykke min dybeste respekt! Jeg er SÅ glad på dine vegne, og føler virkelig det er stort hop frem! Det var et skridt der var nødvendigt, og nøj hvor er det godt du gjorde det!
Du vil sikkert fra tid til anden komme i tvivl, men så læs indlæggene på denne debat eller ring til mig!
Du er så stærk, stærkere end du måske selv troede! Jeg håber virkelig du ikke gemmer dig bag den store facade igen! Ligesom jeg håber dit smil udvikler sig til et selvrespekterende og ærligt smil!
Jeg ved næste møde med S bliver svært, men du kan klare den, det ved jeg du kan! Jeg er der, om end ikke fysisk, så er jeg der altid når du har brug for det!
Jeg ønsker dig al held og lykke med det, jeg ville næsten sige "nye liv"!
Jeg kan ikke gentage det nok, jeg er virkelig glad, jeg ved din handling kan give mange andre mod til at gøre det samme el. lignende!
Du har gjort det rigtige, det er jeg absolut og 100% sikker på, du ved selv det var et nødvendigt spring!
tilføjet af

Hej Anne

Jeg er lige nu i en proces, som gør at jeg egentlig har det lidt bedre med mig selv... Jeg er godt i gang med at tabe mig, jeg smiler lidt mere og af en eller anden grund, begynder jeg egentlig at føler mig ikke så dum...
De sidste år har jeg konstant følt, at jeg er absolut en af de få med en IQ under 30... Men nu begynder den tro at ændre sig lige så stille.. og det er egentlig dejlig.. at føle man kan et eller andet...
tilføjet af

hej søjde

Hvor er det dejligt at høre fra dig!
du har som altid ret...!

Jeg vil bare sige.. at jeg savner dig.. og glæder mig til at se dig igen! Det er så længe siden, og jeg savner dig jo...
Skulle forresten hilse fra din gamle lærer.. du ved nok hvem!
Knus
tilføjet af

....

Jeg tror det er helt normalt, at du har foelt mindrevaerd. Det genkender jeg fra de af mine bekendte, der har vaeret udsat for overgreb. Det er dejligt at hoere, at du nu er i en process, hvor du foeler du er ved at faa styr paa dig selv, jeg synes simpelthen det er saa dejligt livsbekraeftende:-)Men jeg synes nu stadig du skal tage imod al den hjaelp du overhovedet kan faa ligenu. Bare for en sikkerhedsskyld. Man kan ligesaa godt gaa med baade livrem og seler, ikke sandt? Igen held og lykke med det hele. Du er stadig min helt:-)
Knus fra Anne
tilføjet af

Standset inden.

Jeg har mistet kontakten til mine søskende, fordi min lillesøster er gift med en, der var lidt for "god" ved min datter. Fik det standset inden der skete stor skade. Han har bl.a. tilbudt hende at "lære at kysse rigtigt", da hun kun var næsten 7 år. Jeg tog tyren ved hornene, men min søster holder fast i sin mand, og hende om det. Jeg har det godt med min beslutning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.