6tilføjet af

Den rigtige fiskestang?

Min lillebror har snart fødselsdag og jeg havde tænkt mig at forære ham en fiskestang i fødselsdagsgave. Men jeg ved ikke hvilken stang jeg skal købe. Den skal ikke kunne så meget, måske bare fange et par fisk fra et havnebassin.
Nogen der kan hjælpe mig?
tilføjet af

fed idé

jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men jeg synes det er en virkelig sød og rigtig fed idé. Prøv evt at spørge hos en fiskestangsforhandler eller hvad sådan én nu hedder :0)
tilføjet af

Ron Thompson

Jeg har selv en Ron Thompson Steelhead 10, det syndes jeg er en god stang. Du kan næsten altid finde udgåede modeller til meget rimelige penge 250-400 kr.
Mhv
Mille
tilføjet af

Fiskestang

Hejsa,
Som en god start vil jeg da anbefale at du simplethen går i den nærmeste bilka/a-z og køber et "startsæt" evt fra Ron Thompson elle Abu Garcia. Der kan du næsten altid for et komplet sæt med stang, hjul og line for en ganske fornuftig pris.. Hvis han så fatter interesse senere, ja så er der jo kun EN vej :)nemlig Sierra, men der skal man have interessen OG pengepungen med..
så start med lidt af de billigere og se så tiden an....
HUSK at hvis han skal fiske i å eller på kyst, så skal han have medlemsskaber til det..
Knæk og bræk
tilføjet af

den her er er fin nok

til havnebassin og så er den billig hvis man ikke går så meget op mærke osv http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=5602&n=40100
tilføjet af

Abu G......

Hey, er det ikke et fængsel i Irak, der tager jeg sgu ikke til.......
tilføjet af

Fiskesæt

Istedet for at købe en fiskestang kunne det være en god ide at købe et fiskesæt som indeholder det du skal bruge som fiskestang, fiskehjul og det grej som man skal bruge. Besøg fiskegrej-online her vil du kunne finde fiskesæt til nybegynderen og den øvede.
Her er nogle eksempler på fiskesæt
http://www.fiskegrej-online.dk/index.php/fiskesaet.html
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.