19tilføjet af

Nabostrid med en alkoholiker

Fuck hvor er jeg oga ndre bebore i huset såå træt af min overbo, hun er alhoholiker og har en voldelig kæreste.
Men ligemeget hvor mange gange og hvor venligt, hårdt og truende vi siger til hende nu skal hun holde op og tage hensyn så har hun sååå mange undskyldinger og påstår hun i hvert fald aldrig drikker eller gør de ting vi irreteres over.
Nu er jeg og andre såååå træt af det at vi vil prøve at finde en løsning at enten må boligselskabet tage fat i hende eller må de altså gøre noget så vi ikke skal bo her med hende!
Vi ved hun bor her gennem hendes far der er en gammel mand som slæber sig hver dag op de mange traper og besøger hende som har skaffet lejeligheden gennem noget scoialt tilfælde et eller andet.
Nogen der har prøvet noget ligende og kan råde os med noget?
På forhånd tak
tilføjet af

øh...

hvad er det hun gør??? Som det lyder, er det hende, der har et problem (med den voldelige kæreste) - og ikke jer!
tilføjet af

Alkohol problemer kan løses

Jeg synes, at hun skal kontaktes med nogen fra behandlingscenter for alkoholiker, hvor personalet selv har haft alkohol problemer, og har fået dem løst, og som derfor forstår som alkoholikeren der kender løsningen. Hvem ved, måske det er kun hendes voldelig kæreste der forårsager handes problemer? Lad os håbe, at i samråd med specialister finder hun vejen ud af den afhængiges alkohol problemer.
tilføjet af

Mere øhhh...

Du lyder da nu også lidt tåget 🙂🙂
tilføjet af

Jeg ønsker seriøse råd!

Fri mig for latterlige kommentare.
Hun volder problemer ved at hver dag mellem 13 og 14 begynder hun at slæbestole hen over gulvet, og det lyder som om de slås, går i højhælede sko og ligmeget hvad hun laver kan man høre hende og det er ikke kun mig der har det problem at jeg er træt af og høre hende.
Nogle der ved hvad man evt kan bruge af paragrafer eller som sag til boligselskabet.
tilføjet af

NU undre jeg mig

- Jeg troede ikke din hørelse var så god. Men uanset, så er der ikke nogen paragraffer, der forbyder folk at flytte på deres stole mellem 13 og 14 - det er noget andet mellem 1 og 2.
- Hvis du iøvrigt kan høre alt hvad hun foretager sig, så har du måske valgt at bo i en ejendom, hvor der simpelthen er uhensigtsmæssigt lydt.
- Jeg kunne have en smule forståelse, hvis I forsøgte at hjælpe hende med en voldelig kæreste, men det er altså ikke boligselskabet, men politiet man så kalder på og de kender selv paragrafferne, så dem behøver du ikke oplyse.
- Og husk så lige: Der er en plads i helvede for kvinder, der ikke hjælper hinanden. 🙁
tilføjet af

ok så,

Latterlige kommentarer??? Vi forstod bare ikke, hvad du mente...
Jeg tror seriøst ikke, I kan gøre ret meget, når det er mellem kl 13 og 14, der er uro. På det tidspunkt af dagen, skal man vist være forberedt på alle mulige slags lyde. Boren og andet maskinstøj, barnegråd og musiceren... Spørg dig selv (og dine naboer) om du/I ikke bare er lidt sarte, fordi det drejer sig om en alkoholiker...
Hun skal jo også have lov at være der, selv om hun er alkoholiker...
Det, der bekymrer mig lidt, er, at du/I, går mere op i, at hun støjer (ml kl 13 og 14...), end hvordan hun har det... Hvor er din næstekærlighed blevet af???
tilføjet af

Du er da alt for sur

til jeg gider bruge tid på det.
tilføjet af

lidt læsehjælp

Teksten skal garanteres læses sådan, at overboen BEGYNDER at støje, når hun står op engang mellem 13 og 14. Det fortsætter hun så med, indtil hun før eller siden dejser om af druk.
tilføjet af

Desværre er alment byggeri blevet

parkeringsplads for samfundets tabere som indvandrere, alkoholikere, psykisk syge og andre unyttige spisere.
Ideen omkring alment byggeri var oprindeligt god, men er nu blevet kørt i sænk af fjolsepolitikere som tror at der er plads til alle i samfundet - dog ikke i deres lokalområde.
De anstændige mennesker som tilføjer samfundet værdi, og som bor i alment byggeri, og som i realiteten betaler for at blive generet igennem deres skattebetaling for tabernes leje af bistandskroner, er ironisk nok blevet til grin.
Der er ikke noget du kan gøre udover at klage (og fjolsepolitikerne har lavet lovgivning så ikke engang kriminelle indvandrere kan smides ud).
Føler med din situation, da jeg selv har prøvet en alkoholiker som ovenbo og derfor ved præcis hvordan du har det. Hvis jeg ikke flyttede havde jeg nok endt ham.
tilføjet af

okey ønskede bare lidt råd til hvordan vi

tog fat i problemet.
Ja jeg er døv men har en hørerest og jeg kan udemærket høre når stole bliver slæbt henover gulvet og mærke og hvordan det hele ryster når de straper (som når de slås.
Jeg har forsøgt at forklare min hørehandicap men det er ikke problemet i det her sag eller jo er det for når det er så højt så jeg kan høre det er det ret meget!
Jeg kan ikke hjælpe en der benægter hun har et problem! Det ved jeg fra mig selv. Hun benægter hun drikker og har en voldelig kæreste men vi kan høre dem slågs og skrige og råbe og ser hende tit ( også idag) med hånden eller andet i forbinding blå mærker osv.
Jeg har fåreslået rådgiving afvænning og at hun kom af med kæresten, men det hjælper jo ikke når hun siger der ikke er et problem!
Hun sagde til mig lige op i hovedet at hun i hvert fald ikke drak samtid med hun stank ud af munden af øl.... jaa right...
Men ligemegt jeg prøver at finde ud af det af anden vej.
Beklager forstyrrelsen og god aften!
tilføjet af

Jeg er udemærket klar

over at vi alle skal være her og det skal hun klart også , men er det for meget at forlange at man i det mindste prøver at tage hensyn til sine naboer? Det her drejer sig jo ikke om at det sker en dag eller 2 dage om ugen eller mdr, nej HVER EVIG DAG, hvis det så bare havde været den ene dag eller weekend for den sags skyld herregud så havde jeg da bare vendt den ene kind til.
Jeg tog en lille en på øjet her kl 16, men blev vækket af et ordentligt brag oppe fra og det varede i over en halv time til jeg kom derop så stoppede det.
tilføjet af

Alkoholikere kender ikke begrebet

hensyn. De tænker kun på sig selv og tror at hele verden er til for dem.
tilføjet af

Hvad er problemet

Hun betaler sin husleje og hvis hun ønsker at bo med en voldelig kæreste er det da hendes sag. Der skal være plads til alle. Jeg har selv en underbo som næsten hver weekend holder fest til langt ud på natten, det har jeg vænnet mig til. til gengæld spiller jeg nogen gange lidt højt musik om eftermiddagen og aldrig nogen der har klaget over det.
Jeg har selv prøvet det med at sidde ude på min altan og det larmede lidt når stolene flyttede lidt rundt, og så var der en underbo der skulle råbe op om man gad holde op med at larme. Det er utroligt hvor lidt der skal til før folk bliver sure. Måske er det dig der skulle vise hende lidt hensyn ved ikke at gå op i sådanne småting som et par stole der larmer lidt når hun står op. Få dig dog et liv og lad andre mennesker i fred.
tilføjet af

jeg boede

en gang i Ballerup i en lejlighed,der var så lydt,at man kunne høre overboen tisse! og det var mens man så fjernsyn ( lækkert....ikke),vi kunne også følge med i naboens ( ved siden af ) samtaler og kunne høre hvert et eneste ord plus når hun talte i telefon.Vi fik af vide fra boligselskabet,at man kunne lydisolerer væggene med æggebakker! Vi flyttede.
tilføjet af

slå dig sammen

med de andre naboer i opgangen ,lav en underskrifts indsamling og kontakt ejendomsselskabet med jeres fælles klage.Tru med politiet,hvis ikke de er lydhøre.Jeg hader simpelthen mennesker som ikke tager hensyn,især når man bor så tæt,som man jo gør i en opgang! Held og lykke og gu skal man ej finde sig i asociale individer!
tilføjet af

at bo i en lydt lejlighed

har du prøvet at sige det til hende,, bank på hendes dør og be hende pænt om ikke at gå i højhælede og ellers vise lidt hensyn,,, men sig det på en ordentlig måde med et smil i stemmen....hvad ville du selv gøre hvis din nabo kom til dig og sagde det på en pæn måde...
ellers mener jeg at det er 3 skriftlige advarsler og så er det ud, men det burde ikke være nødvendigt, vil du have fred må du nok købe dig et hus, man kan ikke forvente at der inde i en storby i en lejlighed er roligt,,,desværre,,,(jeg har selv en overbo der går i højhælede og hun tager dem altid på 30min før hun skal ud af døren,,,,og min underbo stønner altid 4-6 gange før han er færdig med at ordne konen,,,,men hunb er i det mindste stille)
held og lykke med det,,,bare bank på hos hende 😉
tilføjet af

ja det har både jeg og andre prøvet

Jeg har boet her i 2 år og ja vi starede self mange gange med at sige ænt til hende med smil i munden og forståelse om hun ike var sød at tænke over der er så lydt her osv men ligemeget hjælper det, og det er jo hver dag.
Egentligt er det jo vildt synd for hende at så mange her i huset ikke engang værdier hende et blik hendes kaldenavn i huset er alholikeren selvom alle ved hvad hun hedder sørrgeligt, og sørreligt at hun har en kæreste der er sådan men vil hun ikke have hjælp kan man ikke gøre noget for hende.
Det ved jeg med mig selv.

Så vidt jeg ved fra de "gamle" lejre der har boet her længre end os har hun altid været sådan og man har klaget osv
Self skal hun være her og klart hun må få besøg osv det hverken kan eller vil jeg bestemme.
Det eneste jeg beder om er hun bare løfter stolene eller får et tæppe på gulvet og ikke går i højhælede.
Men det er måske gfor meget forlangt for nogle men jeg mener det er da noget man kan tænke over. Herrgud til fester kan jeg godt forstå man ikke tænker over det men normalt bliver de jo holdt i weekenden. Det her er jo hver dag ca fra 13-14 stykker til engang om natten - og jeg er søv ja men har ofte vågnet hvor jeg har mærket et brag eller rysten som om det var jordskæv såå det må vel antydes det er voldsomt?
tilføjet af

Hej slankepigen.

Du skal have fat i din boligforening og fortælle dem om problemet. De skal tage stilling til din klage, kan du få andre i opgangen med på klagen ville det være klart det bedste. Måske du ikke får hende sat på gaden, men hun får en opsang fra boligselskabet i første omgang. Bliver hun ved, gør i det samme, til sidst bliver boligforeningen så trætte af jer at de tager jer seriøst. Har selv stået i den samme situation, det tog os 1½ år at få alkoholisk larmedåse væk fra nabolejligheden.
tilføjet af

Tak ja det vil jeg prøve

om ikke andet så bare hun dæmper sig lidt men utroligt nok er der ikke ret meget idag men det er jo typisk hihi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.