3tilføjet af

eegnogg??

Så lige en film hvor de fik egnogg/eegnogg...hvad er det ?
Synes jeg har hørt det før i amerikanske film...åbenbart noget julenoget..
Nogen bud? Evt en opskrift..?
tilføjet af

hejsa

hejsa ja det er vistdetman kander æggesnaps her i danmark bare på en lidt anden måde du tager nogle æggeblommer og røre sammen med sukker til det er helt vidt også i usa kommer de vist noget rom. men prøv søg på google så skulle den rigtige opskrift vist komme frem som de alver det i usa men i danmark er det bare æg og sukker pisket hvidt nogle syntes det lækkeret gør jeg personligt ikk håber det var et svar du kunne bruge kram maria
tilføjet af

puuuh læs korrektur

næste gang :-)
Nu ved jeg at jeg bliver overfaldet med en masse hadefulde indlæg fra soldebattører, men mit indlæg var venligt ment :-)
tilføjet af

Det her lyder rigtigt...

Jeg har selv haft lyst til at find ud af det, så jeg gik i gang med at høre nogle af mine venner "over there" og jeg fik den her opskrift tilsendt, beklager at den ikke er oversat :)
PUNCH - EGG NOG   
Beat yolks and whites of 8 eggs separately. Add 1/2 lb. sugar to whites, beat until stiff. Add beaten yolks to whites, mix until blended. Beat in 2 jiggers Rum. Add 1 bottle (4/5 qt.) Whiskey. Beat mixture. Add 1 pint heavy cream. 1 quart of milk. Mix. Chill well. Grate nutmeg over top. Serve.
Sufficient for 12 people. Makes 30 servings. 4 ounces each.
Glædelig jul <:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.