12tilføjet af

De er ikke bare ondsvage, men totalt syge i roen

Regeringen overgår sig selv, nu vil de havde at husejer skal betale vandafledningsafgift af REGNVEJR ?, ja jo den er god nok, regeringen vil virkeligt havde VANDAFLEDNINGSAFGIFT fra husejer som ikke har faskiner på deres tagrendeafløb.
Bare jeg kunne sige at der var tale om en vits, men det er sgu rigtigt
Og det fik mig til at huske at jeg som entrepenør har været ude i en kommune og ændre deres kloarksystem så der kom regnvand over i spildevands kloarken for at holde den ren, Pga folk sparede på vandet?.
Vi har tidligre været inde på det, det næste bliver vel en CO2 afgift på det luft vi indånder, det skal nok komme, bare vendt og se.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg har svaret

tilføjet af

Mit kommende parti

afskaffer alle afgifter, moms mm. og indfører en flad skat på 20%.
tilføjet af

God forslag

Dit indlæg indholder slet ikke nogen argumenation, men er blot eder og forbandelser.'
Regnvand belaster kloakerne og medfører behov for regnbassiner, så der ikke løber kloakvand ud i åre, søer og hav.
Måske skulle du tænke dig om inden du næste gang udstillede din uvidenhed og kortslutninger.
tilføjet af

Husk at det kun er hans egen mening

Han er vist ret kendt for at brokke sig over alt. Intet går forbi, og det er ligegyldigt om det er denne eller en anden regering. Man skal bare huske at han er 1 person, og ikke dømme andre ud fra det han mener. Ikke fordi du gør det, men andre kan fristes.
Jeg skal ikke blande mig i hvad i ellers taler om, men beder bare om at man ikke dømmer andre ud fra hans meninger.
tilføjet af

De skulle meldes til kommunen

hvis man bliver fattig af regnvejr.
tilføjet af

Nu kan det godt være

At du tror det var "fis", altså selve indslaget, men, det er det ikke, regeringen er kommet med et udspil til en lovændring, så at man skal betale for at det regner, altså hvis du har tagrener, det næste kan kun blive at, hvis du trækker vejret så skal du betale afgift.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Prøv lige og tænk over denne?

Dette er noget "Hr/Frk Anonym" er kommet med, læs det og tænk over det, her er det totale link.
http://www.idenyt.dk/artikler_show.asp?show=14973
Men her er et uddrag at det!,
"Der er mange gode grunde til ikke at sende rent, friskt regnvand ud i kloaksystemet", Og det fik mig til at TÆNKE, (jo jo den er god nok), men hvad med alle bønderene der bare dræner deres marker, også sender hele skittet ud i havet, INC pesticider Osv, plus en helvedets masse næringssalte der ødelægger alt på deres vej, forestil jer der var vandmåler på bønderenes dræn, og at de skulle betale afgift af deres spillevand, men OK, bliver de pålagt det,JA så skrider de til polen og derefter til et andet land hvor de ikke skal betale afgift.
Ved gud hvor jeg hader det, du køber det svin der er opfodret med pesticider, for på pakken står der " Dansk", du ser ikke hvor at svinet er opvokset og slået ihjel.
Jeg købte engang en medisterpølse i brugsen i holeby, den lavede jeg, børnene og jeg vi spiste medisterpølse?, ja det vil sige, da jeg fik knækket 2 tænder Pga der i "pølsen" lå en halv tysk bil?, ja der lå da det meste af en forrude, indtil flere glasskår.
Men OK det var selvfølgeligt en gris der var slagtet i TYSKLAND, men skittet blev solgt i brugsen, og jeg vil væde på at det var en bonde der var flygtet fra Danmark Pga Danmark`s strenge krav om alt muligt?, F.eks sådanne noget som GLASSKÅR i maden, og det vil bønderene selvfølgeligt ikke finde sig i, så de flytter, også siger de, "det er Pga lønnen", jeg fik sgu ingen tyske giler i mine pølser da pølserene blev lavet i Danmark.
JAK!, Jak?.
Nå men pyt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja og nu kommer der mere regn

med den globale opvarmning, så det bliver dyrt at være uvenner med vejret.
tilføjet af

Ja!, men nu er der så afgifter på

regnvejr, solskin og blæsevejr, alt sammen noget der ikke forurener, men "din" gamle græsslåmaskine der forurener som bare pokker, den er der ikke afgift på.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

hold dig til emnet

Din historie med pølsen, hvad har det med faskiner at gøre?
tilføjet af

Vil du så holde op !!!!!

Hvordan kan du dog finde på at skrive - men "din" gamle græsslåmaskine der forurener som bare pokker, den er der ikke afgift på. -.
Sæt nu der er et fjols fra den nuværende eller en kommende regering som læser det, så finder de straks på at lave en "grøn" afgift på græsplæner, ikke kun på plæneklipperen men på hvor meget græs vi har fordi vi jo så har muligheden for at forurene.
Mon ikke også et "geni" kunne komme med en "grøn miljø" afgift på nye plæneklippere, ikke ret meget kun et par tusende pr maskine (vi med græsplæne har jo så mange penge!!!)
Der kunne sikkert også komme nummerplade på plæneklipperen, det vil "kun" koste en 5-600kr, og så et tvunget syn en gang om året til 450kr, dette selvfølgelig kun for at sikre sig at klipperen er i god stand så vi ikke kommer til skade, jo vi skal være åh så glade.
Der måles så hvor meget den forurener og der kommer et mærke på den, rød = Uha da 1000kr i "grøn" afgift, gul = Tja afgift skal du betale 750kr, grøn = uopnåeligt 250kr, og dette er en årlig afgift.
Alt dette skal så kontrolleres af postbudet, han kommer jo alligevel over hele landet, snyder posten med kontrollen får han 3 år i spjældet, snyder vi med klipperen får vi en afgift på ikke under 75.000kr, 5 år i lukket fængsel, og mister retten til at have græsplæne for livstid.
Så kære pouljoergensen, vi skal sådan passe på ikke at komme med "gode" ideer til nye afgifter.
tilføjet af

en vorte i pølle

for nylig kunne man læse i EB at en person havde taget en bid af en pølse og der sad en vorte i resten. Pølserne blev solgt i Netto men produceret i et Østland hvor alt hakkes til pølsefars.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.