20tilføjet af

STEVNSVINDUER.........er her nogen som har erfraring ??

Halløj.....jeg er ved at skulle skifte vinduer i sommerhuset, her er jeg faldet over et tilbud fra Stevnsvinduer...
Har noger erfaring med dem ?? eller hørt noget godt eller skidt
MVH
JR.M
tilføjet af

har hørt

at kvaliteten skulle være overordenlig dårlig - mener at ha min nabo har købt for et par år siden og bundkarmen skal vistnok allerede udskiftes.
tilføjet af

Måske

Jeg skal ikke gøre mig klog på den aktuelle montering, men der skal ikke laves ret mange forkerte fuger/hældninger/kiler/spændinger/vandnæser mm før bunden i en karm rådner på no time.
MVH
GL, er har sat rigtig mange vinduer og døre i
tilføjet af

Meget lang leveringstid

Jeg bestilte mine vinduer medio juni til levering ult. august. Jeg har stadig ikke fået dem leveret.
tilføjet af

Anbefaler ikke stevns vinduer

Vi har også bestilt vinduer ved dette firma. Kan hverken få kontakt med dem på telefon eller mail. Bestilte i starten af august og fik lovet en levering i starten af oktober. De er bare stadig ikke kommet. Så hold jer fra dette firma.
KKS
tilføjet af

manglende vinduer...stevns vinduer

vi har bestilt vinduer 1 juli betalt depositum. og vi har ikke set nogen vinduer endnu. og kan ikke komme i kontakt med dem...
Nogen der ved hvad man SÅ gør????
tilføjet af

Kontakt pr tlf.

Ja,det har været svært at komme i kontakt med firmaet, men jeg har talt med ejeren i dag og fået en forklaring.
Prøv igen, så du kan få leveret dine vinduer.
Jeg bestilte i marts 08 fik dem leveret 5 uger senere.
Husk at være omhyggelig med mont og fuger, så holde dine vinduer længere.
tilføjet af

Lang leveringstid

Hej...
Vi bestilte vinduer i juni og fik leveret i september! Men kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Jeg er fagmand og får fra mange forskellige leverandøre og Stevnsvinduet er i den bedste ende inden for vinduer og døre. Jeg ved at de har flyttet deres produktion og dette er årsagen til ventetiden. Vi har bestilt igen og håber at der er blevet kortere ventetid!
tilføjet af

Flotte vinduer og døre

Hej Kendifix,
Vi har også oplevet at der har været lang leverings tid på det vi har bestilt - Når det så er sagt må vi også sige at det er ventetiden værd! Vores tømmer, der ikke har noget med firmaet at gøre, har kun positivt at sige, og sagde at det var sjældent at man så fin kvalitet. Vi har før bestilt og det kom efter 5 uger. Da vinduerne blev leveret fortalte transport firmaet at stevnsvinduet havde flyttet hele produktionen, og at en voldsom ordre tilgang i sommer var årsagen til vente tiden. Alt i alt må vi sige at vi er tilfredse.
Nina
tilføjet af

Løse Rygter

Man skal ikke udtale sig dårligt om andre når man ikke er sikker i sin sag - det er ikke fair. Vi har kun positivt at sige om Stevnsvinduet - Der var ingen slinger i valsen da vi fik til hele vores hus sidste år. Vores nabo har lige modtaget til hele deres hus og er super glade for det leverede - Det er bare iorden! Vi anbefaler på det varmeste Stevnsvinduet, dog lidt lang leverings tid til vores nabo som det eneste!
HDJ
tilføjet af

levering

16 ugers levering og stadig ingen vinduer- hvordan tror du vores byggeri ser ud [:*(]
tilføjet af

face book

der er en lille gruppe på facebook , der hedder stevns vinduet, den er for os der har problemer med firmaet.
tilføjet af

Super Kvalitet

Hej JR.M
Vi har lige fået leveret døre og vinduer fra Stevnsvinduet - det er bare super kvalitet. Min mand er selv indenfor vindues branchen og roser produktet til skyerne. Der var dog lidt lang leveringstid, men vi må sige at til en super lav pris kan man ikke få det hele - så vi anbefaler på det varmeste stevnsvinduet.
Bente
tilføjet af

Pas På Facebook

Hej,
Vi har købt vinduer hos Stevns Vinduet efter vores nabo fik leveret sine. Meget flotte vinduer. Vi fik dem efter 5 uger, super kvalitet, så vi forstår ikke hvad det er folk mener med lang leveringstid? Lad det nu ligge. Årsagen til at vi skriver er at vi har haft rigtig mange problemer efter vi tilmeldte os facebook - Så "PAS PÅ FACEBOOK".
Læs evt. følgende link - http://www.taenk.dk/?cid=8228
Tænk jer grundigt om inden i melder jer til dette.
Georg
tilføjet af

Den bedste service

Hej,
Kvalitet hele vejen igennem til netto priser.
Efter vi havde set og talt lidt med et par andre beboer her i boligforningen besluttede vi at bestille 10 elementer til vores hus hos stevnsvinduet.dk.. De kom 4½uge efter vi bestilte dem og vi må give dem der skriver at kvaliteten er iorden helt ret. Vi oplevede en super service og gode besparende råd. Vi har anbefalet vores boligforening at komme med et indlæg i vores månedlige blad hvor vi anbefaler Stevnsvinduet.dk.. Vi er 9 i vores forening der har købt i dette forår og der har ikke været andet end rosende bemærkninger til service, levering og produktet. Alt i alt et top produkt til netto priser.
Vi kan sige at man ikke altid skal tro på dem der skriver dårligt om andre.
De varmeste anbefalinger,
Claus Møller
tilføjet af

stevnsvinduet

Navn:Stevns vinduet
Kategori:Fælles interesse
Beskrivelse:køb endelig ikke ind over nettet hos Stevns vinduet. de er fuskere! vi har ikke fået den dør vi har bestilt. vi har mistet vores penge og de reagerer ikke på mail, eller telefonopkald. så spred dette..........Type af beskyttelse af personlige oplysninger:Alt indhold er offentligt tilgængeligt.
tilføjet af

Super service og kvalitet

Vi har bestilt hos Stevns Vinduet dette forår og vi har fået en super god service og vejledning hele vejen igennem. Vores nabo har efter at have set vores vinduer og dører også bestilt hos Stevns Vinduet. Vi har læst på nettet at man ikke kan komme i kontakt med firmaet og en masse andet. Vi må sige at vi på ingen måde kan genkende dette billede og vi kan på det kraftigste anbefale alle at bestille hos Stevns Vinduet. Det skal også lige nævnes at vi fik vores vinduer 6 uger efter vi bestilte. Vores Tømrer der satte vinduerne i sagde at de vinduer og dører som vi havde fået fra Stevns Vinduet var af en særdeles høj kvalitet og at det var sjældent at man fik så fin en kvalitet og så til rene grossist priser. Vi ved at Stevns Vinduet har fået en udstilling i Høng lige nord for Slagelse så til dem der tvivler så ring og aftal en tid hvor i kan se produkterne og få en solid vejledning i hvad man skal vælge stilmæssigt osv.. Det har vi haft stor glæde af. Mine svigerforældre har lige bestilt koblede vinduer og døre til dere hus i Vedbæk og det er også Stevns Vinduet der skal levere. Vi er bare glade kunder som ikke har noget negativt at sige om Stevns Vinduet.
Mvh.
Britt🙂
tilføjet af

Tip-Top kvalitet

Vi har nu været fast kunde hos Stevnsvinduet i 5 år. I vores firma bruger vi efterhånden ikke andre leverandører af døre og vinduer end Stevnsvinduet. Selvom vi er er et stort firma kan vi ikke skaffe vinduer og døre billigere noget sted i forhold til kvaliteten.
Vi bruger rigtigt mange specielle vinduer og døre og står vi med en opgave der virkelig kræver noget er Stevnsvinduet stedet hvor man altid kan finde hjælp. Jeg er selv snedker og tømrermester og ved hvad der kræves for at fremstille så gode produkter som de laver hos Stevnsvinduet - Vi kan ikke producere dem selv til den pris vi kan købe dem til på nettet hos Stevnsvinduet. Div. XL trælaster bl.a. den i Kongelunden og flere Silvan butikker og Stark henviser til Stevnsvinduet når folk kommer med en specialopgave. Koblede vinduer og palæ vinduer med smalle sprosser er de helt suveræne med.
Dette er bare et indlæg for at fortælle at man roligt kan købe hos Stevnsvinduet. - Jeg ved også at mange arkitekter køber deres vinduer hos stevnsvinduet og tro mig hvis ikke kvaliteten var i orden var der ikke så mange af os professionelle der ville handle der.
Mvh.
Poul Keldsen
Snedker og tømrermester
tilføjet af

Rigtigt flotte vinduer til tiden

Hej Alle,
Vi har modtaget vores bestilling igår - Alt har forløbet som det skulle 5 ugers levering og der var en god service hele vejen igennem. Bare ok oplevelse. Fine vinduer.
Kent🙂
tilføjet af

Fif

Hej !
Jeg har selv for nylig skiftet i mit sommerhus, og fik et godt tilbud fra www.doorwin.dk og er meget tilfreds med prisen, prøv dem, hvis du ikke allerede har fået de nyr vinduer i
tilføjet af

Service og kvalitet er i topform

Vi har skiftet vinduer og døre i vores lægepraksis.
Vi fik en rigtig fin service og vejledning hos Stevnsvinduet. Vi valgte at gå efter en løsning med 3 lags glas i vinduer og døre med 25mm. på-satte sprosser. Det blev lavet i oktober måned og vi har til dato sparret ca. 30% på vores varmeregning i forhold til sidste år!! 🙂.
Stevnsvinduet leverede til tiden og vi må indrømme at kvaliteten klart overgik vores forventninger.
Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen - Det er top kvalitet til en fornuftig pris Stevnsvinduet byder ind med.
Vi ved at det tømmerfirma der satte vinduerne i for os er gået over til at købe vinduer og døre udelukkende hos Stevnsvinduet.
Vi anbefaler på det varmeste Stevnsvinduet for rigtig god vejledning, service og kvalitet.
Som en lille krølle, har vi fået lavet en termografi/varme rapport der fortæller at vores vinduer har samme isolerings evne som vores vægge og det anbefales at vi efterisolere væggene. Firmaet der forestod denne varme rapport var mildest talt imponeret over isoleringsevnen af vinduerne.
Hilsen
De 6 glade læger i lægehuset🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.