2tilføjet af

Hvorfor findes dette chatrum

Hvorfor findes dette chatrum overhovedet? Overskriften på rummet er "Fodbold", og tanken er vel egentlig, at der her skal være mulighed for at diskuttere og udveksle synspunkter om fodbold. Dette kan vi som tilhængere af fodboldspillet kun være glade for.
Imidlertid synes jeg at kunne konstatere, at der bliver længere og længere mellem de egentlige indlæg om spillet og det der hører til. Antallet af skribenter er også faldende. Hvad er grunden her til?
Der kan være mange årsager til denne udvikling. Der er måske ikke så mange, som anvender chatten, eller som har lyst til at deltage i en debat. Antallet af brugere af chatten og antallet af tilhængere af fodboldspillet er måske for forskelligt til at skabe et egentligt aktivt chatforum. Årsagerne kan være mange.
En årsag kan nok også være, at nogen føler, at rummet har udviklet sig en forkert retning. Det er som om, at rummet er blevet til nogle få, og særligt en enkelts, legeplads, med meget ensartede og forudsigelige indlæg. Denne form for indlæg og brug af rummet kan dræbe lysten for andre til at deltage.
Lad os overveje seriøst, om rummet har en eksistensberettigelse som chatforum for de/os der holder af fodbold, eller om det har udspillet sin rolle.
Jeg håber, at rummet kan ændre karakter, således at det igen bliver et sted, hvor vi kan debattere fodbold på et seriøst og voksent niveau.
tilføjet af

Det er ikke et chatrum.

Det er et debatrum.
tilføjet af

Ligegyldigt ,men korrekt svar

Du har virkelig forstået et bringe information og oplysning op på et højt niveau med dit indlæg. Godt at få rettet den afgørende og total hæmmende misforståelse, at dette er et debatforum og ikke et chatforum. Dit indlæg har vist, at der med rette kan stilles spørgsmål ved berettigelsen af dette forum.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.