2tilføjet af

Er han ikke dejlig?

http://www.youtube.com/watch?v=O5ieu5T4sUc
Det kunne da være sjovt at høre alle de gode mennesker forklare hvorfor de støtter folk som den lille søde A. Manden siger at han nyder danske soldater bliver dræbt, det er vist ikke helt så berigende for den danske kultur, faktisk er det lige så klamt som når islamist dukken fra Odense støtter irakiske “frihedskæmpere”. Men lad os gætte på at alle fra S og helt ud til de radikale på den yderste venstrefløj støtter op om hans had til DK, for det er jo den grove forbryder og narkobagmand søde A der er ofret. Sjovt nok er hverken ham eller alle de andre perler der hader DK rejst endnu, men det er jo godt nok at møde op og klandre det samme samfund der fylder ens lommer med penge og stiller “socialarbejdere” til rådighed, hvis man skal slippe for bøvl med politiet. Men når politi og politikkere undre sig over at Jønke kan få status af folkebeskytter i DK, så er det jo fordi folk som søde A og hans bror fængslet A kan være i DK uden at politiet har en fast mand på dem 24/7.
Hvorfor bore medierne ikke mere i den racisme overfor det danske folk, som typer som søde A stille offentligt til skue, samt undersøger i hvor stor grad hans “sjakal manifest” har klangbund i den udanske befolkning. Racismen og fremmedhaddet i DK stammer direkte fra en samfund som ikke vil se virkeligheden i øjnene og som istedet forsøger at smørre et lag glasur ud over multikulturen, så folket ikke oplever hvor slemt det står til.
Nu håber jeg at DF i fremtiden vil sætte endnu mere fokus på den stigende voldskriminalitet og stigningen i gruppe voldtægter og kræve mørketallene bliver fjernet, så vi kan se hvad S-R-SF-Ø har påført den danske befolkning.
Til dem der bruger facebook, kig ind på Søren Pinds profil, han eftersøger personlige historier fra folk der har oplevet at deres børn kulturberiges, den mand er den eneste man kan stole på i K og V
tilføjet af

en ommer

"Men lad os gætte på at alle fra S og helt ud til de radikale på den yderste venstrefløj støtter op om hans had til DK, for det er jo den grove forbryder og narkobagmand søde A der er ofret. "
Og det er denne slags udtalelser der gør at man ikke gidder debattere med dig.
Her viser du hvordan man lukker en dialog.
Du åbner ej for at man lytter til dine argumenter, eller tager dig seriøst.
Sorry. Det er en ommer!
tilføjet af

I praksis er det desværre......

....præcis sådan det forholder sig. Det bliver først grotesk i det øjeblik nogen sætter ord på det. Det kommer der af at være så nuanceret i sine betragtninger, at man ikke længere er istand til at genkende ren ondskab når den skriger en i ansigtet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.