3tilføjet af

opskrift på oksegrydesteg i ovnen??? kan man det? gerne hurtigt svar;-)

Hej
Kan man lave oksegrydesteg i ovnen?
og hvor længe skal den have??
VH Maria
tilføjet af

Det bliver altså bedst i en gryde

og så så får man en god font'
http://www.dk-kogebogen.dk/soeg-navn.php
bon apetite
;-)
tilføjet af

Jeps ingen problem......

Brun kødet, løg osv. som normalt.... tilsæt væske.
Sæt den i ovnen ved 175 grader med låg.
Afhængig af kødtype og hvor mør du vil have stegen... skal den have ca 2 timer i ovnen(gerne længere)- smag og behag!
Husk at se til den -den ikke må koge tør.
tilføjet af

Det kan du godt

og hvis du har en gryde med låg eller andet med låg, er det optimalt.
Ellers må du disponere i en masse sølvpapir og lave låg af det.
Nåja, kødet har du
så renser du løg, gulerødder, pastinak, evt. hvidløg, porrer eller hvad du nu kan lide. Skærer det i store stykker (skal ikke bruges til noget bagefter), bruner det hele i noget olie.
Når grønsagerne er brune, putter dem ned i bradepanden, gryden eller hvad du har og ovenpå lægger du kødet.
Du kan vælge at brune kødet i en gryde først, eller du kan bare sætte kødstykket i ovnen.
Hvis du vælger det sidste, skal du give det ca. 10 minutter på hver side ved 220 grader.
Når det er gjort, hælder du vand med bouillonterning ved, pakker hele molevitten ind i sølvpapir og ind i ovnen igen.
Denne gang ved ca. 175 grader - og en god time, afhængig af kødets størrelse.
Når kødet er færdigt, tager du væsken fra bradepanden, sir den og bruger den til at lave sovs af.
Velbekomme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.