15tilføjet af

Danskantiparti er ulve i fåre klæder.

Jeg skriver en del indlæg om samfundsforhold i forskellige debatforummer, og har støt på en del indlæg her på Sol.dk og Danmark radio P1 debat fra Danskantiparti Ved/Nicklas Denhus.
Jeg finder deres partiprogram direkte stødende, af min demokrati opfattelse når de mener at fremmer et bedre samfund ved livslange fængsel straffe for lovovertrædelser. Specielt pædofile har Nicklas Denhus udset som offer for hans selvhad, og de homosexuelle slår han hardcore med de pædofile.
Nu har jeg ikke læst et indlæg her på debatten, der retfærdiggøre sexulle eller voldlig overgreb mod børn, og de fleste normale voksen kan finde ud af, børns ikke skal trade ind i de voksenes sexulle verden før, de er modne til det.
Jeg skal ikke gøre mig til expert på området omkring sexuelt misbrug af børn, men ting er sikkert, den måde som debatten, er blevet ført på her hjemme, har ikke været til gavn for nogen.
Mange mænd og kvinder er blevet angste i forhold til omgåes børn, og i sportsklubber rundt omkring i landet, er der skabt et mistænkligt klima.
Så det er blevet svære skaffe frivilge hjælper til klubber rundt omkring i landet.
Jeg så tilbage i starten af 1990 erne på svensk tv, man havde seriøse diskutioner om emnet, samt viste de nogle dokumentar udsendelser fra USA om mennesker, der var blevet dømt på falske sex anklader. Så jeg svært ved forstå, at vores tv Stationer, ikke laver nogle tema udsendelser om problemet for at fremme en oplysning og viden hos borger i dette land, samt hvordan man får hjælp hvis man har været udsat for sexuelle overgreb.
Jeg ved nogle psykologer har forholdt dybt unuanceret til mennesker, der har det svært med sig selv og deres liv, og kan de skabe et billede hos andre, om deres klienter er blevet misbrugt fremmer de jo deres egen forretning.
For realiterne er mange psykologerne har ikke haft stor succes med at hjælpe folk, tvært imod lider mange selv af en indre narcissesme, som de ikke vedkender sig, over for den der skal have hjælp. Derved er de med til fastholde klienter i lidelsen, og mange udvirkler en binding til behandleren.
Danskantiparti hælder bare mere benzin på dette bål, af en unuanceret forholden sig til problemet, og et af de seriøse indslag, jeg har set på dansk tv var med den svenske forfatter Jan Guillou, der samlingede det Hekse forfølelse i middelalder, hvor man opfant djævlen fordi man selv havde et indre kaos man ikke kunne rumme, og så kom ud på en meget irrationel måde.(Rosens Navn med Umberto Eco er en god roman at læse om den tid) Danskantiparti ved/Nicklas Denhus samme med vise useriøse behandler medvirker til at skabe disse demoner, som vi mennesker skal finde. Dette finder jeg yders betænkligt i tid, hvor vi verden, har så store problemer med fattigdom sult udmenneskelige arbejdsforhold og krig børnearbejde kvinde undertrykkelse. Så vil Danskantiparti mange doble vores udgifter til vores fængsel system, det finder ret useriøs og mangel på dyber forståelse af verdens problemer, selvom det kan være nok så svært at forstå denne verden.
Samt har Nicklas Denhus endnu ikke kunne svare mig på, hvor dette samfund er, som straffer hårdre end det danske der bedre.
For læser på Sol.dk der vil finde nogle lidt mere seriøse link til problemet henviser jeg til.
http://porch-org.dk
http://www.thoracenter.dk
http://www.moensterbryder.dk
http://www.korsaa.dk
I det sidste link findes en lang række seriøse artikler skrevet af Finn Korsaa.
Mvh Claes Pedersen
tilføjet af

tak for et rigtig flot

.....og gennemarbejdet indlæg. Det var tiltrængt.
Håber bare at det bliver sat pris på. Godt gået!!
tilføjet af

Du har ret.

En useriøs heksejagt på pædofile har ingen forbyggende virkning. Tværtimod, den vil sidste ende skade de børn, der er i fare for at blive udsat for seksuelt misbrug.
Fordi befolkning i sidste ende vil blive trætte af en oppisket stemning og paranoide og falske beskyldninger om pædofili. Som så kan resultere i, at ægte ”signalere” fra børn bliver overset.
Men det kommer Nicklas Denhus nok aldrig til at forstå. Han tror jo at bare, at hans vrede bliver forstået, så vil pædofili blive udryddet en gang for alle. Bare det var så enkelt….
tilføjet af

det var

meget, meget flot skrevet kære Claes. Du har fuldstændig ret. Det var vel nok skønt og opløftende at læse dit indlæg!
tilføjet af

Endelig....

Et rigtig godt indlæg du har skrevet Claes, og tak for diverse links.
tilføjet af

tankevækkende

at der bruges så meget tid på DENHUS og hans spam!
tilføjet af

Fantastisk...

.... at ND har kunne sidde denne overhørig så længe. Måske var argumentationen alligevel for voldsom.
tilføjet af

Tak...

...fordi du hævede standarden af indlæg her på debatten.
tilføjet af

Hvor ville du hen med det???

Spørger jeg! Konstaterede blot, at vores "ven" måske var kommet til at tænke over tingene. Og hvis du hentyder til min signatur, ja så startede det som en provokation, men nu bruger jeg den altså.
tilføjet af

Gå dog efter bolden.....

Igen sovser du det hele til med dit evindelige www.blablabla.dk og citerer (påstår du!) forfatteren af indlægget for noget, som er komplet irrelevant i denne sammenhæng men det er måske jeres metoder i.
tilføjet af

Syntes nu han har gjort det godt.

Meningsforskelle brydes.
tilføjet af

Ekstremisme så det oser

Jeg ser du angriber Claes helt under bælte stedet, han er som det fremgår af hans indlæg balanceret, modsatsvis dig selv, der fremstår som en fanatiker, der søger emner til at få afløb for indestængt had. Har du måske været udsat for misbrug selv?
Du remser bevidstløs op fra presseudklip, jeg mener selv pædofili er en sygdom, som skal behandles, at du så plæderer for tilbagefald, ændrer ikke på det faktum, at det er syge mennesker, der kræver behandling i fængslerne. Selvom jeg finder pædofili afskyeligt har ejg dog et mere afslappet forhold til det der er passeret.
Jeg har selv oplevet som barn, at min lillebror på 5 år blev bortført og misbrugt (var rædselsslagen indtil vi fangede forbryderen), det lykkedes os at spore galningen op mens og inden han kom i gang med sine perversioner, der var tale om en femtenårig.
Vi fik ham sendt på opdragelsesanstalt, men havde et afslappet forhold til det passerede og gav min lille bror en afklaring af hvad der var sket, således at han ikke blev yderligere skræmt. Ved netop en afslappet holdning hertil, pådrog vi ham netop ikke nogen traumer, men et afslappet opfattelse af at det var en grim dreng, der nu var sendt bort, så det ikke kunne ske igen.
Du spørger bl.a. hvorfra jeg ved, at børnene bliver presset til falske bekræftelser af forældrene, det har jeg observeret hos forældrene, jeg har siddet ved siden af et forældre par, der kommunikerede med et andet forældrepar over telefonen, da de begge havde børn i omtalte børne institution. De sad og gejlede hinanden op med hypoteser som de så pressede ned over hovedet på hinanden, og til sidst også børnene, som de krævede var enige med forældrene.
Man ser ofte forældrene gøre mere skade end gavn ved, at hidse sig op, herved vil et barn blive skræmt, og måske også føle, at det selv har gjort noget forkert siden forældrene reagerer ophidset. Et barn kan ikke rumme sådanne spændingsudladninger, uden selv at få skyldsfølelser over, at det måske selv har været årsagen hertil, men det forstår skadesvolderne åbenbart ikke...
Man opnår trods alt mest, ved at bruge hovedet til at tænke med og ikke ved at lade primitive had følelser forpeste tilværelsen. Jeg selv vil ikke se udsendelser om pædofili, og nægtede også at se DRs desangående.
tilføjet af

Godt

Dejligt sagligt indlæg... reaktionerne viser, at det kan lykkedes at få folk med sig uden tale til deres frygt..
tilføjet af

Ja du har sikkert ret,

Ja det sker hvis Nisklas Denhus, og kredsen får indflydelse i det danskesamfund, men jeg skal nok skrive flere indlæg med tiden, men vil se hvad jeg kan finde af kilde matrialle rundt på rundt på nettet.
Tak for støtten,
Mvh
tilføjet af

Skriver manden med Borderline psykosen

Ak ja, din type bliver der uheldigvis flere og flere af. Typer der er udenfor pædagogisk rækkevidde, de findes i stigende omfang såvel indenfor som udenfor murene, samt i de hvidekitler på afdelingerne.

Psykopatiens kendetegn:
En psykopat er en psykiatrisk betegnelse på en person der lider af psykopati, en personlighedsforstyrrelse som antageligt har sine rødder i barndommen og indebærer at personen er ude af stand til, at kende til empati med andre mennesker eller dyr.
En psykopat behandler alle mennesker enten som venner eller fjender, og er ekstremt manipulativ, eftersom denne kun ser andre mennesker som et middel til, at opnå sine mål, og psykopaten kan ikke sætte sig ind i et andet menneskes situation og forstå hvordan menneskene oplever dennes manipulation.
En psykopat kan være meget venlig og social, for i næste øjeblik at slå over og begå et hvilket som helst voldsforbrydelse.
Psykopaten er ekstremt spændingssøgende og impuls styret, og udlever sine impulser uden at reflektere over konsekvenserne.
Der findes en del 'friske' psykopater, der har indsigt i og kan håndtere sin personlighedsforstyrrelse og fungere i samfundet, som f.eks. schizoid personlighedsforstyrrelse.
I visse erhverv kan en psykopatisk forstyrrelse tilmed være en tilgang. En psykopat der ikke kan håndtere sin personlighedsforstyrrelse kan være meget farlig for samfundet.
Psykopati er svært at håndtere, en del tilfælde kan simpelthen ikke behandles, men hvilke af disse typer er svært at udskille. Et problem er at sygdomsindsigten savnes.
Termen psykopat betegnes også som antisocial personlighedsforstyrrelse.
tilføjet af

en mere

en mere der støtter Claes og de 30 der er enige med dig kommer vel allesammen fra Greve
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.